NaVKE
English    


bemutat program hirek tag levlista link archivum gond zum


-2019.nov. 16. szommbat 19:30-22:30 a Hajós tanuszodában úszás és szaunázás.

-2019. nov. 27. szerda 19:45 LetMeC meztelen táncszínház a Bakelit Mac-ben

-2019. dec. 7. szombat 20:30-1:00 Mikulásparti Esztergomban

-2019. dec. 7. szombat 18:45 Mikuláspartira a különbusszal. Részletek.
Üdvözlünk a NaVKE honlapján!

Figyelem!

Honlapunk, ahogyan klubunk is, teljesen megfelel a naturista erkölcsi normáknak.
A rendezvényeinken készült valamennyi fotó a NaVKE tulajdonát képezi, csak a forrás feltüntetésével közölhetőek más kiadványban a szerkesztőség és a tagság írásbeli engedélyével, a személyiségi jogok maximális figyelembe vételével.

Honlapunk ruhátlan embereket ábrázol természetes környezetben mindennemû felnõtt-tartalom nélkül. Nálunk sokkal inkább tudni lehet, mint látni, hogy a király is meztelen. Aki erotikát keres az a saját hálószobájában nézzen szét inkább, ha pedig nem talál, akkor folyamodjon a háló erre szakosodott oldalaira.

A NaVKE alapítótagja a Naturisták Magyarországi Szövetségének (röviden a NAMASZ) mely 2007-től a Nemzetközi Naturista Szövetség, azaz az INF hivatalos magyarországi képviselője, és ebből kifolyólag a NAMASZ tagszervezetei, így egyesületünk is az egyéni INF-tagsági lehetőség (INF bélyegek) hivatalos disztributorai.

A Napóra Klub 2007 óta már nem képviseli hazánkat a Nemzetközi Naturista Szövetségben Lsd. az INF módosító határozatát: INF Central Committee Meeting held at the Plaza Hotel, Antwerp, Sunday,15.04.07.