FooldalNaturista uszodai programok
English    


bemutat program hirek tag levlista link archivum gond zum

2000


Uszodai élménybeszámolók
Kivonat egy Naturlistán megjelent levélből

A nyarat szeretem, a tűző napot, amikor a délegyházi Naturista Campingben tölthetem családommal szabadnapjaimat, ahol a tó vízében úszva könnyűnek és szabadnak érzem magamat. Ahol minden természetes, ahol mindenki valóságos emberként viselkedik, ahol mindenki szereti a másikat.

Az egyik nyáron azonban felkeltette érdeklődédésemet a NaturListán emlegetett téli naturizmus lehetősége amiről eddig álmodni sem mertem. Mivel én a nap szerelmese vagyok így télen számomra nem süt eléggé... kicsit bátortalan voltam az igennel. De ki tudja? Még akár vonzó is lehet egy újabb élet illata, egy ismeretlen szépség kihívása.

De nem vagyok semmi jónak elrontója és a levelezőlistán egyre többen jelezték, hogy milyen kitűnő az uszoda, ahol a naturista téli összejöveteleket tartják, hogy egyre kíváncsibb lettem. Aggályaimat eloszlatni igyekvő kedves barátok is akadtak, akik bíztattak, hogy inkább kevés az ott eltölthető idő, a nagy medence vize nem is olyan hideg, sőt van egy kis melegvizes medence a gyerekek és nyugdíjasok részére és a szauna ;pedig ugye nem kíván magyarázatot.

Az uszodában nem voltunk sokan, kényelmesen lehetett úszkálni a nagy medencében. A naturisták között megszokott tegeződő módon kedves és hasznos beszélgetésekre került sor.

Az a rövidke idő amit valójában itt az uszodában eltölthetünk még talán alkalmasabb is a naturizmus megismerésére, szoktatni magunkat a nagyobb közösségekben történő ruhátlan megjelenésre, egy kis beszélgetéssel összekötött közös úszkálásra

Ha tehetem én ott leszek ezentúl hétvégeken az usziban míg nem süt szikrázóan a nyári nap...

Rózsa