FooldalNaturista uszodai programok
English    


bemutat program hirek tag levlista link archivum gond zum

2003


Uszodánkról írták a naturisták levelezési listáján
Az itt megjelent írásokból válogattunk

"Köszönjük a meghívást az usziba, igazán mindketten jól éreztük magunkat, csak éjfél után már hazamentünk, én reggel dolgoztam. Persze egészen más volt, mint anno a Gellértben, az talán túlontúl flancos volt, nekünk teljesen megfelelt ez az uszi is. Egy kicsit soknak éreztem a vízes játékokat, t.i. akkor nem lehetett uszkálni, de azért minden jó volt."

"Abban a szerencsében lehetett részünk, hogy párommal, gyerekemmel és a barátnőjével együtt ott lehettünk az október 12-i vetélkedővel összekötött nudiuszin. Valamivel 22:00 óra előtt érkeztünk, de egy kicsit várni kellett, mert a korábbi rendezvény nem fejeződött be időben. Addig is beszélgettünk, üdvözöltük ismerőseinket. Jó volt újra találkozni.Érdekes módon nem volt sok idegen, majdnem mindenki ismerős volt, legalább látásból. Eljött a bemenetel ideje, gyors vetkőzés, és mehettünk a medencéhez, tornaterembe, kinek, mihez volt kedve. Némi pancsikálás, uszogatás után úgy 23:00 óra tájban megkezdődött a vetélkedés 3 csapat részvételével. A versenyszámokba mindenki teljes lelkesedéssel vetette bele magát, mintha az olimpiai aranyéremért menne a küzdelem. Ez volt benne a szép. Ami nem tetszett, sokan voltak úszósapka nélül az úszómedencében. A játékvezető hangja nem mindig volt hallható, mivel hangosításról nem lehetett szó és volt olyan aki kicsit hangosabb volt a szükségesnél, de a jövőben ezen lehet segíteni anélkül, hogy a visszhangos uszodában ez túlzottan bonyolult volna. Az eredmény hirdetés volt a csúcspont, és kiderült, hogy mégis mindenki csak győztes lett, függetlenül a csapat verseny sorrendjétől. Ha mással nem is, de azzal, hogy eltunyult testünket jó alaposan megmozgattuk, már jól járt minden résztvevő. Köszönet a szervezőknek és a résztvevőknek".

"Elsősorban szeretnénk megköszönni a rendező-lebonyolító-szervező társulatnak, hogy ilyen frankón megcsináltátok. Másodsorban, + bocsi, hogy otthagytuk a sz@rt:-(( ,tökre elfelejtettük. Remélem, azért nem kellett sokat takarítani. Rendes társaság ez."

"Mi jól éreztük magunkat, sajna lányom kicsit belázasodott, így hamarabb el kellett jönnünk. Szerettünk volna elköszönni tőletek, de indulás előtt az előtérben nem láttunk, felöltözve meg nem akartunk járkálni. Ezért levélben szeretném neked és a szervezőknek megköszönni a lehetőséget, hogy veletek tarthattunk. Ha tehetjük, máskor is megyünk. "

"Köszi az sms-t, ez egy kedves gesztus volt és nagy örömmel és várakozással készülök az estére"

"Jó szórakozást kívánok nektek a pancsoldában. Remélhetően 1-2 alkalommal feljutunk a tél folyamaán az usziba mi is. Sran old"

"Immaron elerkezettnek latom az idot arra hogy koszonetet mondjak neked irasos formaban is amiert ennyit segitesz nekem! KOSZONETTEL "

"> Szeretném megkérdezni tőled, hogy érezted magad? Koszi, jol! Csak amikor idonkent belecsobbantam a melegvizes medencebe, akkor dobbentem ra, hogy bizony atfagytam. Persze lehet, hogy ez csak az en problemam volt. Tarsasag jo volt, a hangulat kellemes, szoval jol erztem magam. Fotokat majd megnezem a kovetkezo usziban, vagy kozvetlenul elotte".

"> Ha jövőre is szeretnétek, szóljatok. :-) Ugye nem kell rá megint októberig várni? > Úgy gondolom senki nem unatkozott. Volt lehetőség a a medencékben, >szaunában a beszélgetésekre, ismerkedésekre. Én sok ismeretlen arcot láttam, de elsőre jobban örültem a sok régi ismerősnek és inkább velük beszélgettem. Remélem minél több alkalmunk lesz újra találkozni, és a sok ismeretlenből hamarosan ismerős lesz. > Működött a fiataloknak a zeneszoba, nem zavarván a medence szélén a beszélgetést kedvelőket sem. Ez igaz. Mármint, hogy nem zavarta a beszélgetőket. Olyan jó volt az elszeparálás, hogy csak most tudtam meg, hogy volt zeneszoba is. :-)"

"Engedd meg hogy meg eloszor hangot adjak halamnak, amiert jelen lehettem a legutobbi osszejoveteleteken. Szerintem minden tok jo volt, annyit leszamitva hogy a baratnom (mint ahogy azt bizonyara eszrevettetek) nem tudott eljonni. Pedig biztos vagyok benne hogy remekul erezte volna magat, na de mindegy. Szoval nagyon fogok orulni ha legkozelebb is meghivtok mert en igazan jol ereztem magam. Az emberek baratsagosak joindulatuak termeszetesek,ami mondjuk azert eleg ritka ha ma elmesz akarhova.-marmint a termeszetesseg, na dehat az ember nem azert vetkozik le viszonylag vadidegen emberek elott hogy ujjabb alarcot oltson. Ez mondjuk a szemelyes velemenyem. Egyebkent van egy kicsit erdekes emlekem a gorog naturizmusrol: Korfu szigeten van egy nagyon nehezen megkozelitheto strand amit a helyiek kineveztek nudista strandnak. A tortenet erdekessege szamomra hogy akarhanyszor jartam ott mindig volt egy- ket olyan ember akinek valamilyen fizikai rendellenessege volt.(pl.: fellabu, nyomorek emberek. ES akkor ertettem meg hogy miert eppen erre a nehezen megkozelitheto strandra jarnak ezek az emberek akiknek velemenyem szerint mar a strand elerese is legalabb egy fel napot vett igenybe. Hat persze hogy azert mert egy olyan helyen erzik igazan jol magukat ahol senki sem szegyelli magat olyannak amilyen. Na jo befejezem. "

"Elég zökkenőmentesnek tűnt minden. A büfében a kezdeteknél nyüzsgő segítő kezeknek köszönjük a közreműködést... remélem nem éhezett, szomjazott senki sem. Nagy buli volt a vízben! Szuper buzdítások, nagy kacagások, hangos csobbanások... A 2. számú csapat nem hiába nevezte magát már az elején bajnokcsapatnak, ők győztek. Néha nem is hittem szememnek, milyen kiváló úszóik voltak. Remélem azért Gyuri tudott a hangulatból valamit a képeivel megörökíteni."

elt33.jpg
elt20.jpg
elt2.jpg