FooldalAqua-Na-Tour a mogyoródi Viziparkban
English    


bemutat program hirek tag levlista link archivum gond zum

2004


AQUA-NA-TOUR

Élménybeszámolók a mogyoródi Aquaréna-ban töltött első naturista rendezvényről mely tartott 2004. július. 23-án 19,00-től hajnali kettőig

Helló Olvasók!
Megírom nektek az élményeimet az első Aqurarénás rendezvényről, az Aqua-Na-Tour-ról!

Előre is megköszönöm a fáradtságos munkájukat a NaVKE szervezőinek azért, hogy sok-sok naturista ember eljött és ki tudta szórakozni magát, egymagával, párjával vagy az egész családjával!
Pénteken este kocsival könnyen megtaláltuk az Aquarénát, de jó korán érkeztük. Így vártuk egy órát, miközben elbeszélgettük az időt...
Akkor fedeztem fel, hogy a Pesti Est-ben, a sportrovatban is fel volt tüntetve a programunk!
Elértünk a várva-várt 18:55-öt. Felmentük a pénztárhoz. Láttam sok-sok ismert arcot, ők szintén izgultak. :-)
Viszont a sok textiles kilépő nagyon csodálkozott a hosszú soron, hogy nekik miért kellett szigorúan kimenniük a pályáról?! :-) :-( 19:05-kor nyitott a pénztár a hosszú sor előtt. 1200 Ft-os belépőért kaptam zöld karpántot, és 400 Ft-os kajajegyet.

Végre bementük. A női öltözőben lekaptam a ruhámat. Nem volt szükség külön öltözóre sem... A pogyászt leadtuk a karpántos vonalkód segítségével.
Máris szaladtam feltérképezni a helyet. Először kipróbáltam a Vadvízi Folyót.. Hát... már az első kanyarban felakadtam, és máris jött a másik csúszda-páros. sok "kapirgálás" után sikerült kieveckélnem az első akadálytől, máris ott volt a következő! :-) Mire azt is kicsúszdáztam, vége is lett a pályának.
Utána kipróbáltam a piros "fekete lyukat", az viszont gyors lecsúszás volt.
Következő célpont az UFO pálya, ezt nagyon megszerettem, így többször egymás után is lecsúsztam. Ez a pálya olyan, mitha én lennék a "piszok", és maga a pálya , mint a lefolyó a mosdóban! :-)
Ahogy megláttam az első csapat lecsúszását a "Nagy Csobbanást," rögtön eldöntöttem, ezt nem szabad kihagyni. Föl, mint az őrült, le, mint az őrült úgy szaladtam. Tyű, de gyors volt! Szinte majdnem kirepültem a medencéből is! HŰHA!
Harmadik célpont: "Kaland pálya" kék csúszdája. Hát nem is gondoltam volna, hogy ilyen sokáig tart egy menet!
Következő a sárga, ez viszont rövidebb... de itt is élvezetes volt leérkezni.
Kipróbáltam még a „szabadesés, óriáskígyó, repülőszőnyeget" is. A repülőszőnyeget, szőnyeg nélkül, szerintem a trappifaxos egyből leállítaná a sebbeség-túllépés miatt. :-) kipróbáltam szőnyeggel is, hát az lassította. Így természetes ruhámmal lecsúzva volt a legjobb....

Már-már fél 10 lett, mire kifáradtam a sok mászkálástól. :-(
Kipihenésképpen a Jacuzzit, (kicsit hideg a víze) majd az élménymedencét is kipróbáltam. Az élménymedencében az volt a legjobb, hogy árral ellen nehéz volt előrehaladással úszni + lépni.
Már 11 volt, mire bekapcsolódtam a vízi-röplabdában. Jókat játszottam a „sorstársaimmal”! Nekik is megköszönöm, hogy beengedtek a körünkbe...
Kb. éjfélkor a Pizza-rénában kajáltam. Láttam, sokan megéheztek ám az élményüktől! :)

Hajnali 2 órakor mentünk haza.
Utólag is köszönöm szervezőknek a feledhetelen élményeket; a barátainknak a vízi-röplabdázást. Sőförömnek, hogy Szombathelyről eljött és csatlakozhattam hozzá, és köszönet az élmények forrásához való eljutásáért, ezért a gyönyörű estéért a mogyoródi Aquarénában!

Remélem máskor is meg lesz rendezve sok más naturista örömére is. Továbbra is minden jót a NaVKE tagjainak!
(Fegyver Péterkó Füzesgyarmatról)

Mi naturisták a sötétben és ekkora létszámmal is vigyáztunk magunkra és egymásra, azt hiszem nagy élmény volt ez a program minden résztvevő számára.
Hédi (Hosszúné)

Nagyon köszönjük a szervezőknek, hogy ilyen jó bulit sikerült megszervezniük az Aquarénában. Nagyon jól éreztük magunkat, egy csomót csúszkáltunk, jól szórakoztunk. Remélem a jövőben is lesz hasonlóan klassz rendezvény, és biztos vagyok benne, ha az időnk engedi mi is megyünk.
(Vica & Árpi)

Kedves Rózsa! Nagyon köszönjük a résztvevők nevében ezt a nagyon jó programot. Mi is " vén fejjel " nagyon jól éreztük magunkat.
Ágiék Debrecenből

Hello! Köszönünk mindent. A zima és a sötét (dehát ezt előre tudtuk) ellenére nagyon jól éreztük magunkat. Rózsa, ugye röplabdázhatunk még ott a nyáron?
(Veresék)

A pozitív élményekről beszámolókhoz kívánok csatlakozni. Bár mi mindketten olyanok vagyunk, akik visszafogottan duhajkodunk, s ebben az esetben sem rohangáltunk, csúszkáltunk, sőt még röplabdázni sem álltunk be, de mégis jól éreztük magunkat. Tény, hogy a hideg nagyon rosszul esett, de mindez felejthető.
(Nagy István Tatáról)

Sziasztok! Fantasztikusan jól éreztük magunkat! A csúzdapark igazi kikapcsolódást nyújt, és sok kedves ismerős arccal lehetett találkozni. (A fürdőruha hiánya a csúzdázáskor semmiféle technikai nehézséget, kellemetlenséget nem okozott.) A személyzettel sem voltak problémák: többen kifejezetten kedvesen, segítőkészen és fesztelenül álltak ehhez a minden bizonnyal azért számukra sem mindennapi helyzethez. Nagyon szívesen mennénk egy következő alkalommal is. A szórólapon az volt olvasható, hogy szeptemberben napközbenre is van bérlési lehetőség, esetleg ezt is meg kéne fontolni. (Mi csak valami melegedési lehetőséget hiányoltunk egy ilyen éjszakai programhoz, ami nem tudom mennyire illik a park elképzeléseibe.)
(Gg, Tivi)

Sziasztok! Fantasztikus volt a buli, én is várom a folytatást! Köszönet a szervezőknek, hatalmas munkát végeztek, kitűnően! Azt hiszem, a jókedv és élménytenger mellett sem hagytunk magunk után rossz benyomást. Mikor megyünk legközelebb?? Ilo és Hlavy! Ha jól olvastam, ti is ott voltatok. Hogyan bújtatok el, hogy nem találkoztunk? SRAN!
(István)

Köszönjük minden szervezőnek a péntek estét! Meg kell állapítanom, hogy többnyire azért markánsan pozitív egyenleggel jöttünk haza. Kisebb sérült én voltam, mivel a fekete lyukban fordított le magáról a csúszógumi, és így a vízbeérkezéskor könyökre és térdre érkeztem a medence fenekén. Csúnyábban nézett ki, mint amilyen komoly volt, a doki az elsősegély helyen nagyon profi módon látta el. A személyzet rám összbenyomásként magas professzionalizmusával hatott, meg azzal, hogy úgy viselkedtek, mintha világ életükben naturista környezetben kellett volna dolgozniuk. Ha tudjátok tolmácsolni ezért nagyrabecsülésemet, kérlek, tegyétek meg. (Összesen két idétlen karbantartónak kinéző ürgét láttam, akik vihogós kukkolóként viselték az élményt, de ők tényleg kivételt képeztek.) Még egy meglepetés volt a számomra: én nem tudtam, hogy Magyarországon ennyi a fiatal naturista! Az átlagéletkor elérte egyáltalán a 25 évet? Jó, az aquapark egy picit túl sportos már 45 év és 110 kg fölött, tehát ez valóban az ifjabbaknak szóló program, mégis jóleső meglepetés volt az ifjúság ilyen arányú részvétele. Mégegyszer köszönet minden szervezőnek.
(Pazár Gábor és Natália)

Hali! A Vadvizi Folyó (vagy hogy a csudába hívták) végén, ahová második lecsúszásnál sem sikerült nem pofára buknom a gumival, az utolsó gát előtt találtam a fenéken egy szemüveget. Ebből is látszik, hogy milyen mélyre süllyedtem. Átadtam a helyszíni strázsamesternek. Nagy buli volt az egész. Egy normál hétvégi közönség közé eszembe sem jutott volna elmenni kiröhögtetni magam, ahogy vén fejjel rohangálok a Csuszdákhoz a kiskamaszok között sorbaállni. Az UFO-t ebben a közegben is jobbnak láttam csak sötétedés után kipróbálni, ne lássa mindenki a betojt képemet a start előtt. Pedig, ha tudtam volna előre, hogy nem is ez lesz a legkeményebb...
(Hosszu)

Nagyon köszönöm a lehetöséget a sok-sok csobbanásra, szuper volt a társaság és a környezet is. Voltam már néhány csúszdaparkban (külföldön is), de eddig ez a legjobb. Sajnos nem tudtam pirkadatig maradni. Majd legközelebb.
(Rajz Henrik)

Az alábbi fotók illusztrációk.

További fotókat is láthatsz a csúszdaparkról az Aquaréna
képgalériájában.

Mogyorod9.jpg
Mogyorod8.jpg
Mogyorod6a.jpg
Mogyorod5.jpg
Mogyorod4.jpg
Mogyorod3.jpg
Mogyorod2.jpg
Mogyorod12a.jpg
Mogyorod11.jpg
Mogyorod10.jpg
Mogyorod1.jpg
Mogyorod.jpg