FooldalFiatal Naturisták Találkozója
English    


bemutat program hirek tag levlista link archivum gond zum

2005


6. Fiatal Naturisták Találkozója

2005. 07. 11-17.
A Sziksósfürdői naturista kempingben


Az időjárás az idén sokakat elriasztott, főleg a budapestről érkezőket. Pedig SZIKI-n legtöbbszür hétágra sütött a nap. Minden nap voltak szervezett naturista programok is:
Hétfő: Strandolás, konditerem, activity...
Kedd: Szeged (a táborban maradottaknak: kártyázás, petangue, turul), strandolás, rajzverseny...
Szerda: Strandolás, origami, billiárd verseny...
Csütörtök: Fehér tó, strandolás, esti gitározások...
Péntek: strandolás, röplabdázás, esti gitározások...
Szombat: ányási kirándulás, röplabdázás, strandolás, naturlecsó főzés, hollandok fogadóestéjén való részvétel
Vasárnap: strandolás, röplabdázás, oklevelek átadása....

Olyan keveset aludtunk így, mint már régen... egyik nap sem feküdtünk le éjjel kettő előtt, a kisebb gyerkőcök is gyakran késő estig velünk beszélgettek, játszottak... vagy éjszaka is fürdőztünk, hisz irtó meleg volt... A reggeli 8 órás felkelés azért mégis működött, a reggelit együtt fogyasztottuk el a büfében. Robi mint ifivezető ebben aktív szerepet vállalt, hogy a táborozók együtt lehessenek..

Pisti (és gyermekei), jó hogy eljöttek az idén először közénk. Pisti hozott gitárt, ezzel is fokozta a hangulatot, ami kellemes meglepetés volt nekem, mert nem ismertem erről az oldaláról... Jól játszott és énekelt. Ő így nagyon is hiányzott a szombat esti holland buliról, mivel aznap nem volt még velünk. Itt ugyanis voltunk kb. 80-an, mint egy lakodalom olyan volt az egész... a mi aznapi létszamunk, a 25 fős társaságunk szinte elveszett benne, főleg,hogy nem is voltunk ott folyamatosan, hisz közben főztük a lecsónkat. De a "mag" aznap is a végsőkig bírta, hajnali 3-kor küldtek el bennünket aludni. Vacek az általa szervezett Fehér tavi túrát, lekéste, amit gondolom azóta is sajnál :-) mert tőlünk tudja, és a fotókon látta, irtó jó volt, érdemes volt erre időt szentelnünk. Hatalmas élmény volt a szombati ányási kiruccanás. Örülök, hogy oda is eljutottunk, a tavalyi szép emlékek nyomán. Már aki eljött a végéig is :-) mert az odautazás egy kicsit körülményesre sikerült a hatalmas sártenger miatt, az autóink nem mind bírták az utat a Tisza mentén. A közösen főzött naturlecsó este Guszti irányításával pedig ismét nagyon finom lett és elfogyott mind egy szálig. :-)

Az idei versenyek győztesei közül Gabi, Emese, Judit, Tamás neve említést érdemel, de Guszti agyagfiguráit látva is vmi különdíjon törtük a fejünket, mert Ő egyénileg olyan szép állatkákat és mellszobrokat készített a homokozóban, hogy arról mindenkinek tudnia kell. :-)

Örülök, hogy néhányan a Naturlistáról is 1-1 napra vagy van aki több napra is csatlakozni tudott hozzánk, mint napi vendég. Összeszokott csapat vagyunk, ha másutt nem is, itt nyaranta mindig tudunk találkozni, SZIKI kedves és egyre szépülő kempingje számunkra már kihagyhatatlan az éves terveinkből.

Jól éreztük magunkat, aki eljött tudja, aki nem azt várjuk jövőre is, és sajnáljuk, hogy most nem találkozhattunk...

Az alábbi fotókon kívül további képek láthatók a SZIKI honlapján is.

(Rózsa)

DSCI0008ha.jpg
DSCF0274ha.jpg
DSCF0273ha.jpg
DSCF0268ha.jpg
DSCF0262ha.jpg
DSCF0251ha.jpg
DSCF0249ha.jpg
DSCF0202ha.jpg
DSCF0198ha.jpg
DSCF0167ha.jpg
DSCF0160ha.jpg
DSCF0152ha.jpg
DSCF0027ha.jpg
DSCF0019ha.jpg
DSCF0018ha.jpg
DSCF0014ha.jpg
DSCF0013ha.jpg
DSCF0012ha.jpg
DSCF0011ha.jpg
DSCF0002ha.jpg
DSCF0001ha.jpg