FooldalUtazás 2007 Kiállításon
English    


bemutat program hirek tag levlista link archivum gond zum

2007


NAMASZ-FENHU az "Utazás 2007" Kiállításon

2007. március 29-április 1-e között ott voltunk B pavilon G/13-as standján.Néhány levélrészlet a naturisták országos levelezési listájáról (NaturLista) a kiállítás után:

Szeretettel köszöntöm az "Utazás 2007" NAMASZ standján helytállókat, nagyon szépen felöltözöttek, természetesek, szabadon, szerintem roppant nagy érdeklődésre számíthatunk...hatnak...
B.Balázs

Kedves Rózsa, Jancsi és mindenki más! :)
Gratulálni szeretnék az Utazás kiállításon történt színvonalas megjelenésetekért és az eddig elért sikereitekhez! Nagyon szép st(r)andotok lett és jó helyen is voltatok. Egy ilyen figyelemfelkeltő, látványos felhívásra biztos sokan felfigyeltek és reméljük, hogy ezek után ki is fogják próbálni a naturista életformát.
Ákos

Gratulálok, Ügyesek vagytok! Nagy ötlet volt a részvétel. Sajnos a kiállításra nem jutottunk ki. De remélem lesz még beszámoló, sok-sok képpel ilusztrálva, mely kicsit pótolja a távollétet.
Péter

Hatalmas erdeklodes volt, tobb mint 2000 db prospektust es szorolapot adtunk naturistaknak, nem naturistaknak (SZIKI, Balatonbereny, Balatonakali, es a NaVKE szines prospektusait) Atlag napi 3-600 db fogyott es rengeteg beszelgetes zajlott kozben. Erdeklodok TOBB SZAZAI beszelgettek el velunk.
Nagyon kedvesek voltak a berenyi hostess lanyok, Evi, Noemi, es a NAMASZ szovivoje Dori is. Ott a helyszinen sok dicsero szo illete oket, bennunket.
Elenyeszoen, napi 2-3 oda nem illo erdeklodo poenkodott es nevetgelt a stand lattan... Ennyi negativum belefer.
A szakmai napon tobb mint 10 sajtotajekoztatot tartottunk, ket helyi televizostudio keszitett riportot az elnokkel, elnokseggel. Gyakran kulfoldiek is megjelentek es nemetul, angolul folyt a cseveges.
A Pecsi Tudomanyegyetemmel kozosen egy felmerest is vegeztunk a tavaly nyari FNT idejen eloadast tartott pszichologusunk segitsegevel. A kerdoivet kitoltottek naturistak ill. nem naturistak. Reszukre egy ingyenes hetveget sorsoltunk ki SZIKI-re ill. Berenybe.
Osszesseget tekintve valoban nagy siker volt ez szamunkra, naturistak számára. Erzesunk szerint letszamban is gyarapodni fog ennek hatasara a naturista kempingjeink es egyesuleteink tagletszama.
Jo volt latni a NAMASZ tagjait mint kilatogato vendegeket, mult es jovobeli rendezvenyeink helyszineinek kepviseloit, partnereit is. Jo volt erezni azt a szunni nem akaro egyuve tartozast, kozossegi szellemet ami jellemzi a szovetseg tagjait, amiota elindultunk. Jo volt tapasztalni a NaturListasok segitokeszseget, mely gyakran hozzajarult ahhoz, hogy meg szorosabb es emberibb legyen a virtualis kapcsolatunk veletek.
Koszonet erte mindannyiotoknak!
Rozsa

Orulok, hogy jol sikerult!
Ilo

Itt a listán is szeretném megköszönni a prospektusokat amit az Utazás 2007 kiállításon kaptam tőletek!
Peti

Baromi jó lett! Bízom benne, hogy ez pozítiv írányba vitte a naturizmust. Nagyon profi lett a stand. Gratula!
Árpi

Gratulálok az Utazás kiállításhoz! Szépek vagytok a képen... irigylésre méltóak vagytok, hogy fel meritek vállalni magatokat nyilvánosság előtt is!
Tam

Gratulálok az utazás kiállításon elért szép sikerhez. Péntek estig úgy volt, hogy mi is megyünk és ápoljuk a kapcsolatokat, de sajnos meghiúsult az utunk. Szeretnénk megtekinteni a sokak által dícsért kiadványotokat. Megoldható lenne, hogy elküld pdf-ben?
Juci

Én is Gratulálok a Standhoz! Remélem valami elindul a köz (víz) fejekben mostmár és peresze a jó irányt remélem.
Szilárd

Gratulálok, Ügyesek vagytok! Nagy ötlet volt a részvétel. Sajnos a kiállításra nem jutottunk ki. De remélem lesz még beszámoló, sok-sok képpel ilusztrálva, mely kicsit pótolja a távollétet.
Péter

Koszonjuk az onfelaldozasukat, szabadidejuket rank aldozo minden naturistanak es nem naturistanak a munkajat, tamogatasat, legyen ez anyagi, targyi, emberi, csak egy jo szo es pillanat, erdeklodes, telefon, gondolat...

Koszonjuk a fizikai es szellemi munkat a kezdetektol fogva... a stand epitesen at a negy napos kiarto munkan at az utolso napos egyuttes rendezest, a stand elbontasat es az azota is jo szoval, kritukusan erveloknek a velunk valo kapcsolatot. Remeljuk a jovoben is talkozunk majd!

Koszonjuk a latogato vendegeknek az erdeklodest, dicsero szavakat!

Akiket nevszerint is megemlitenk, termeszetesen, es szabadon:-)
-Dr. Sandor Janos es minden hozzatartozoja, baratja, csaladja munkatarsai, Szikisek, akit mozgositani tudott es akart, amikor kellett...
-a NAMASZ elnoksegi tagjai, kuldottei, szovoi, hostessei... Balogh Tibor, Gati Dori, Kertesz Istvan, dr. Magyar Csaba, Markács Rózsa, S. Adam, Szabo Mihaly, Varga Gabor.
-Szamitogepes munkak, kapcsolatok, fordítások, kerdoivek. installacio, fotozasi es grafikai, dekoracios munkak: DMG-Media Kft (Dios Mihaly Gabor), DVM Kft (Fekete Viktor), Gemini-Line Kft (Korga Laszlo) , Marocomp Kft (Marosi Gabor), Pixelphoto (Kiss Laszlo) Lennert Photo (Geza) es Ilo, Jancsik Árpád, Kabai Piroska, Kovacs Attila (Koti), Vida Jozsef (Coffos), Vida Peter, Zóka Dániel.

... es mindenki, akit netan most kihagytam, de ugy erzi, itt volna a helye koztunk, foleg a navkesekre gondolok, de ok ugyis tudjak, hogy semmibol nem hagynam ki oket, ami jo, hisz annyira szeretem oket :-)) Csak egy kivansagom van cserebe mindezert: Utazzunk egyutt jovore is! :-))
Rozsa

Megismételve Rózsa köszönetét meg kell állapítanom, hogy nagyon tanulságos volt a kintlétünk a kiállításon.
A tanulság pedig az, hogy felettébb érdeklődnek a magyarországi helyek, programok iránt a nem naturisták és a csak külföldön nudizók is, úgyhogy nekünk (ezt főleg NAMASZ-elnökként mondom) a jövőben is fontos a nagyközönség előtt ismertetni magunkat.
S. Jancsi

utazas01a.jpg
DSCF0097a.jpg
DSCF0092a.jpg
DSCF0073a.jpg
DSCF0071a.jpg
DSCF0070a.jpg
DSCF0069a.jpg
DSCF0062a.jpg
DSCF0055a.jpg
DSCF0054a.jpg
DSCF0052a.jpg
DSCF0041a.jpg