FooldalCsobbanás Esztergomban az Aquaszigetben
English    


bemutat program hirek tag levlista link archivum gond zum

2009


NATURISTA TÉL: CSOBBANÁS ESZTERGOMBAN

2009. december 5. szombat este 20,30-tól éjjel egyig


Motto: Gyere velünk, ahogy megszülettél!
A Naturisták Virtuális Klubja Egyesület (NaVKE) szeretettel meghívott Benneteket
2009. december 5-én
szombaton este 20.30-kor kezdődőés éjjel egyig tartó
NATURISTA TÉL: CSOBBANÁS ESZTERGOMBAN
rendezvényre, mely a (2500 Esztergom, Táncsics Mihály u. 5.) található
Aquasziget fedett mediterrán élményfürdő- és csúszdaparkban volt.
*10 medence
*2 db óriáscsúszda (6,7 m magasból indul, 35 ill. 60 méter hosszú, hang és fényeffektusokkal felszerelt eredménymérővel a napi rekordot is jegyzi)
*óriási élménymedence-gejzírrel, sodrófolyosóval, buzgárokkal, barlanggal
*W ellness Világ: szaunacentrum, finn és gőz szaunák, pihenőterek, élményzuhanyok, relaxációs pezsgőmedence, Kneipp taposó, fitness terem
*nyolcszemélyes jacuzzi medence
*belső pihenőmedence masszírozó vízsugarakkal
*gyermekeknek szóló vízivilág, ahol egy mókás spriccelő bohócfej, valamint egy épített teknősbéka nyújt kellemes kikapcsolódást a kicsiknek
*az élményfürdő fedett területén a medencék mellett egy infraszauna
*étterem, drinkbár
*elsősegély-és úszómesteri felügyelet
*a Télapó meglepetést hozott a gyerekeknek
* Watsu (vízi meditációs masszázs, vízi terápia) az első 20 jelentkező számára ingyenes
Előzetes NÉVSZERINTI jelentkezés szükséges!

Jelentkezés:
navke@navke.hu vagy 06-20-313-9170

Telekocsis utazásban is tudtunk segíteni.

Érkezés előtt kértük házirendünket elolvasni szíveskedjetek!

A NaVKE rendezvényei olyan családi és társasági életformát biztosítanak, melynek keretében erotikus asszociációk nélkül vállaljuk egymás előtt testünket.

Külön felhívtuk a figyelmet, hogy az uszodában és a NaVKE rendezvényein kizárólag a NaVKE által felkért fotós készíthet fényképeket a képen szereplő személyek engedélyével. Ha nem kívánsz a felvételeken szerepelni, vagy saját emlékfotót szeretnél azt érkezéskor feltétlen jelezd!

Minden esetben tegyél törölközőt magad alá, ha leülsz!

Kértük, ha olyan viselkedéssel találkozol, ami ellent mond mindannak amivel tisztességes naturisták körében találkozol, határozottan lépj fel a viselkedés ellen. Ha fellépésed hatástalan, azonnal szólj a piros sapkás rendezőknek!

A fürdőruha, bikini, monokini viselése nem megengedett, így azt el se hoztad magaddal!

Kivonat a Mikulás-parti utáni megjelent levelekből:

"Nagyon jól sikerült a NaVKE mikulás csobbanás :))
Köszönet érte Rózsának, Ádámnak, és minden szervezőnek.
Örülök neki hogy 30 nál is több gyerek és sok fiatal is volt. A társaság most is nagyon jó volt. Az első pozitív benyomás a parkolóban jött, nem szedték az egyébként szokásos 400 forintot :)
A bejutás is gyorsan ment.
A gyerekek most is megkapták a csomagjaikat a mikulástól. A személyzettel is minden a legnagyobb rendben volt. A kedves és segítőkész 2 recepcióson és 4 úszómesteren kívül nem voltak mindenféle bámészkodók mint tavalyelött. A hely szép tiszta igényes. Az egyik legigényesebben kialakított vellnessre sem lehet panasz, bár egy merülőmedencét azért rakhattak volna bele. A tágas finn, gyógynövényes és a hang-fény terápiás szaunákban megoszlott a népes sereg. Most a férfiak is kipróbálhatták a rózsa szaunát, ami egyébként a hölgyek privilégiuma. A fenti pezsgőmedence vize hideg volt, de szauna után jó :) A pihenőhelyek is elégnek bizonyultak fent és lent is. A mézes felöntésért 300 pénzt kértek, viszont rendes (nem macis vizes mint Ráckevén) mézet adtak aminek a mennyisége is vagy 10x annyi volt mint kevén. A gőz is elég tágas :) Adtak lepedőt is ami használható volt, nem tocsogott az első használat után :) A medencék vízhőfoka is teljesen rendben volt, mindenki megtalálhatta a megfelelőt. A csúszdák száma kevesebb mint Debrecenben, de szerintem ez is bőven elég a kisebb és nagyobb gyerekeknek télvíz idején. És ezek illesztése is sokkal jobb mint az aquaticumos. A mérő is jó, kár hogy csak a sárga működött. A napi textiles rekordot sikerült 3x is megdönteni, tehát gatyában nem csúszik jobban :) Tudom hogy nem csak Bpestről voltak, de sokan vannak erről a környékről és az sem hátrány hogy nem kell 400km-t kocsikázni.
Összefoglalva: a csúszdák számától eltekintve minden sokkal jobb volt mint Debrecenben. Ha valaki a csúszdákra akarja optmalizálni az eseményt akkor aquaword, de az azt hiszem sokkal drágább.
Külön köszönet Zsu-nak és Papp Zolinak a watsu Ízelítőért. Nyugodtabb környezetben, egy órás programon biztos jobban rá lehet hangolódni, de ez is nagyon jól esett.

Üdv. mindenkinek.
M. Gábor"

"Szia Rózsa!
Köszönjük a szervezést, nagyon jól éreztük magunkat!
üdv
Sanyi és Andi"

"Sziasztok!

Nagyon jól éreztük magunkat a tegnapi esztergomi Mikulás-party-n!
Első alkalommal voltunk hasonló rendezvényen, és meglepett a résztvevők nagy száma. Gyakorlatilag annyi naturista volt az élményfürdőben, mint egy átlagos (nem hosszú hétvége és nem ünnepnap) hétvégi napon ahány fürdőruhás szokott lenni. Ez alapján meg merném kockáztatni, hogy gyakrabban is lehetne ilyet szervezni - és talán Esztergomhoz hasonlóan Budapest közeli helyszínen.
Nagyon köszönöm a szervezőknek!
Üdv,
András és Gabi"

"Sziasztok,
Nagyon jo buli volt, a helyszini visszajelzesek alapjan es szubjektiv erzeseim szerint is, nagyon sok kedvessseget kaptunk, adtunk egymasnak, igy jo kis beszelgetesek, vidamsag toltotte be a szombat estet.
Koszonet reszemrol a szombat napkozbeni/ejjeli tarsasagi hangulatert is Pannieknak, Etaeknak, Misieknek, Edinaeknak, Csicsoeknak. Az usziban is, annyi apro meglepis ajandek ert... fantasztikus volt nekem a watsu... Belusek beoltozos ajandeka es a szemelyreszabott kis mikicsomagok, Gusztitol, Ervintol az Erdos csaladtol. Minden nagyon fincsi es szep is volt.
Koszonom nektek, hogy jol viselkedtetek, "ti felnottek" es ezt a mikulasnapi ajandekot tudtuk nektek, egymasnak adni, hogy itt lehettunk, egyutt.
Létszám: 282 fő. Vagyis valóban egy igen nagy létszámú programunk volt ez, igy megkockaztatom, hogy jovore veletek, ugyanitt, ujra jo volna...
Udv
Rozsa"

"Kedves Rózsa!
Baj van! Baj van, mert a naturista víziparkos rendezvény annyira hozzátartozik az év utolsó hónapjához, mint a díszesen kivilágított városok, a karácsonyi készülődés vagy épp a várakozás izgalma.
Mert ez más volt, és mégis ugyanaz. A helyszínválasztás telitalálat, a hely találat, a hangulat meg csak egyszerűen ugyanaz... Ez a meztelen igazság.
Ezer köszönet Neked, és mindazoknak akik segítenek.
Az külön jól esett, hogy a "beléptetésnél" megemlítetted hogy ismerős a nevünk, noha még nem beszélgettünk. Kerestem is az alkalmat, hogy beszéljek veled, de te annyira elfoglalt vagy hogy mindig volt veled valaki. No mindegy, majd legközelebb.
Üdv:
H. Zoltán"

"...nagyon jól éreztük magunkat Esztergomban... a fürdő szerintem sokkal jobb, mint a debreceni... jó volt egy picit összejönni utána... csupa szeretnivaló ember...
cs."

" Tényleg jó volt az egész. Elolvastam a honlapon a beszúrt írásokat és örömmel láttam, hogy a többieknek is tetszett.
Guszti"

Fotó: Atus és Büjti

esztergom_091205_ 045a.jpg
esztergom_091205_ 042a.jpg
esztergom_091205_ 028a.jpg
esztergom_091205_ 023a.jpg
esztergom_091205_ 015a.jpg
esztergom_091205_ 010a.jpg
esztergom_091205_ 008s.jpg
esztergom2_091205_027a.jpg
esztergom2_091205_013a.jpg
esztergom2_091205_ 112a.jpg
esztergom2_091205_ 109a.jpg
esztergom2_091205_ 108a.jpg
esztergom2_091205_ 107a.jpg
esztergom2_091205_ 093a.jpg
esztergom2_091205_ 084a.jpg
esztergom2_091205_ 081a.jpg
esztergom2_091205_ 078aa.jpg
esztergom2_091205_ 002a.jpg
bejarat184a.jpg
01.jpg