FooldalMikulás-parti az Aquaworldben
English    


bemutat program hirek tag levlista link archivum gond zum

2011


Képes élménybeszámoló a Mikuláspartiról

2011. dec. 3. szombat éjjel, Aquaworld Vízibirodalom (Budapest, IV. ker. Íves. u. 16.)

A 22:00-2:00 között lezajlott, igen jól sikerült programunkról néhány vélemény a levelezési listánkon olvasottakból:


sziasztok, köszi a tegnap éjszakát !;-) .....nagyon örültem, hogy -ha futólag is- találkozhattam közeli/távoli, gyakran/ritkán látott csapattagjainkkal a remek szervezésnek köszönhetően ! Lélekben együtt lubickoltunk azokkal is, akik nem jöhettek el közénk betegség vagy más okból adódóan ! Mielőbbi gyógyulást, jó egészséget kívánok a lábadozóknak !
É*

Köszönjük - Rózsának, Eszternek és mindenki másnak, aki részt vett a szervezésben és a lebonyolításban - az Aquaworld béli remek órákat.
Erdősék

Szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy részt vehettünk ezen a fantasztikus bulin.Nagyon jól éreztük magunkat,az idő is rettenetes gyorsan elszállt,csak a hangosbemondóra figyelve vettük észre, hogy vége közeledik ennek a nagyszerű éjszakai fürdőzésnek.Csak azt sajnáljuk, hogy a következőre egy évet várni kell.Ha mód van rá, akkor is jövünk!
Köszönettel
Horváth József

Szia Rózsa!
Győzőék nevében is nagyon köszönöm a szervezést Neked és az egész csapatnak -- ismét csak az év egyik legjobb estéje lett!
Üdv: MaCS

Kedves Rózsa és Eszter!
Nagyon jó volt a buli az Aquaworldben! Rengeteget csúszdáztam, kicsit szaunáztam, úsztam is talán. Jól éreztem magamat, a társaság is kedves volt. Ennek hatására (is) kérem a felvételemet a NaVKE tagjai sorába.
Tisztelettel: K.Tamás

Kedves Rózsa, mégegyszer köszönjük, hogy az összes szeánszra beírtál. Minden nagyon kellemes volt. A csúszda is végre jó hőmérsékletű volt, bár ez szerintem a jobb kinti időnek és nem az aquaworld-nek volt köszönhető :D mindenesetre jól éreztük magunkat. Lehetne évközben is hasonló nagyobb esemény.
üdvözlettel
CsG

Szia Rózsa!
Köszönöm a kitűnő szombat estét! Megvallom, kicsit álmosan érkeztem (szerencsére nem kellett messzire vezetnem, mert újpesti vagyok...), de sikerült teljesen felébrednem. Amikor megérkeztem Honthy Hanna szavai jutottak eszembe: "Mennyi ember!" :-) Minden adott volt, hogy jól érezzük magunkat. Szerintem.
Üdv.
Gyuri

Sziasztok,
nekem csak az a rossz érzésem maradt, hogy RÖVID volt. De sajnos nem tudtuk volna hosszabb időre kibérelni. A várt 300-as létszám megvolt, kb. ennyien voltunk tavaly is. S belépőjegyeink árát se emeltük.
Remélem mindenki jól is érezte magát.
Sajnálom, hogy voltak, akik csak igen későn érkeztek. Ádám még éjfél után is a kósza bejövőket fogadta. Nyilván nekik még rövidebb volt ez az est.
Én 23,00 után tudtam bemenni, siettem a 2 biztos szaunaszeánszomra, mivel minden szeánsz megtartatott, még a pótok is, így még a gyümölcsösből is jutott, pedig arra nem készültem. Nagyon jó ütemben haladtak a szeánszok, a kiírás szerint, így aki nem kívánt szeánszolni, annak is jutott még a köztes időkben normál finn v. orosz szaunás hely, csak figyelni kellett az időbeosztást.
Nem történt korán kizavarás a medencetérből, mint tavaly, legtöbben 2 után mentünk csak az öltözőbe.
2 óra előtt 5 perccel még láttam csúszdázókat is érkezni a "lesiklón"... pedig a csúszdák csak 1.45-ig működtek, elvileg... Nem volt semmi panasz a helyszínen a technikára, személyzetre, vízhőmérsékletre, hisz a felső szinten túl meleg is volt, aki ezt nehezményezte, használhatta a lenti pihenőágyakat, ott picit hűvösebb volt a levegő. Én is itt voltam.
S volt pár percünk arra is, hogy egy koccintás erejére beszélgessünk és reményeinknek is hangot adhassunk az MNE november 20-a utáni jövőjét illetően. Kapcsolatfelvétel indult meg a Mikuláspartin megjelent új MNE elnök, a D5 Holding igazgatója és a NAMASZ elnöke, elnökségi tagjai jelenlétében a 6 évvel ezelőtti együttműködés (NaVKE-SZIKI-MNE-NBBKE) további sorsáról, a NAMASZ-ba való MNE belépésről.
Örülök, hogy szép számban jelentek meg régi, kedves, ismerős arcok, még az Almássy téri uszis időkből...a nagy délegyházi csapatból ifjak és idősebbek egyaránt és többen, több száz km-t is utazva, Szombathelyről, Miskolcról, Nyíregyházáról, Szegedről, Makóról is érkeztek közénk...
Az öltözői tumultus létezett, még fél 3 magasságában is, de szerencsére ki tudtam költözni az öltözőfülkébe, hogy kényelmesen elférjek. Milyen jó, hogy napközben elszeparáltak ill. szégyenlősek a fürdőruhások... nudi módra, nyitott ajtónál a fülkében így ketten is kényelmesen elfértünk.:)
A saját telebuszos szolgáltatásunk nem működött tökéletesen, ezen majd legközelebbre, a tanult hibákat orvosolva változtatni kell.
Köszönet a piros sapkás segítőknek (Atus, Ádám, Edit, Eszter, Ildikó, János, Pisti, Zozo) az Aquaworld idején nem érkezett panasz rájuk, így legközelebb is számítunk rátok.
A Mikulás pedig... csak nem (el)úszott a vízben szegényke? Remélem készült róla fotó, mert én csak a vízes ruháját találtam meg 2 óra tájban...:)
Üdv
Rózsa

...azért bírta volna még (a Mikulás ruhája), de "egyszer-használatos" lett a kis csúszdán leérve :))) Márkó fiam pont utána csúszott le, azt hiszem az is örök gyerekkori élmény marad neki, látni a Mikulást elsüllyedni teljes 'glancban'! :)))
Tom

Reméljük mindenki nagyon jól érezte magát és bár egy rövidke időre is, de sikerült feltöltődni így év vége fele. Zsolti és István nagyon jól érezték magukat.
Várunk benneteket máskor is sok szeretettel!
Szép hetet kívánok!
Üdvözlettel,
Ruszkabányai Gitta
SpaDium ügyvezető

Fotók: Atus, Eszter, Zozo

IMG_0055a.jpg
IMG_0054a.jpg
IMG_0044a.jpg
IMG_0043a.jpg
IMG_0041a.jpg
IMG_0037a.jpg
IMG_0035a.jpg
IMG_0033a.jpg
IMG_0032a.jpg
IMG_0031a.jpg
IMG_0029a.jpg
IMG_0028a.jpg
IMG_0027a.jpg
IMG_0025a.jpg
IMG_0024a.jpg
99_C030279a.jpg
99_123.jpg
98a_C030290.jpg
98_C030284a.jpg
92_C030292a.jpg
91_C040300a.jpg
90_C040306a.jpg
89_C040312a.jpg
88_C040314a.jpg
86_C040316a.jpg
85_C040317a.jpg
84_C040318a.jpg
83sj2.jpg
82megyj.jpg
81ati.jpg