FooldalMikulás-parti az Aquaworldben
English    


bemutat program hirek tag levlista link archivum gond zum

2012


Ismét az Aquaworldben

2012. dec. 8-án szombaton 22,00-tól másnap hajnalig
Cím: 1044 Budapest, IV. ker. Íves út 16.


Meghívónk a Mikuláspartira

A Naturisták Virtuális Klubja Egyesület (NaVKE) szeretettel meghívja naturista társait az AQUAWORLD VIZIBIRODALOMBA

Ízelítő a kínálatból:
17 medence, jakuzzik, 11 csúszda, gyermek-vízivilág, szaunavilág, szaunaszeánszok (kérésre, külön helyszíni térítés ellenében), étterem, drinkbár, elsősegély - és úszómesteri felügyelet, Mikulástól ajándék a gyerekeknek.

Ne feledjük, hogy egy ilyen nagyszabású rendezvény léte azokon múlik, akik éltek az elővételes jegyvásárlás lehetőségével. Nélkülük a rendezvény nem jöhet létre, éppen ezért hozzájárulásukat nagyon KÖSZÖNJÜK, hiszen ismét sikerült összehoznunk a megfelelő létszámot!

Helyszíni belépőjegyek: (elővételben kapható jegyeink elfogytak november 24-én)

NaVKE tagok részére:
gyerek (6-18 év): 3 500 Ft/fő,
felnőtt: 4400 Ft/fő

Társzervezetek tagjai részére:
gyerek (6-18 év): 3 800 Ft/fő,
felnőtt: 5000 Ft/fő

Tagsági nélkül:
gyerek (6-18 év): 4000 Ft/fő,
felnőtt: 5 500 Ft/fő

Előzetes névszerinti bejelentkezés szükséges a navke@navke.hu címre!

A NaVKE rendezvényei olyan családi és társasági életformát biztosítanak, melynek keretében erotikus asszociációk nélkül vállaljuk egymás előtt testünket. Külön felhívjuk a figyelmet, hogy
- az uszodában és a viziparkban kizárólag a NaVKE által felkért fotós készíthet fényképeket a képen szereplő személyek engedélyével. Ha nem kívánsz a felvételeken szerepelni, azt érkezéskor feltétlen jelezd.
- minden esetben tegyél törölközőt magad alá, ha leülsz, a szauna padján pedig a talpad alá is.

Kérjük, ha olyan viselkedéssel találkozol, ami ellentmond mindannak, amivel tisztességes naturisták körében találkozol, határozottan lépj fel a viselkedés ellen. Ha fellépésed hatástalan, azonnal szólj a rendezőknek.

Fürdőruha, bikini, monokini viselése nem megengedett, így azt el se hozd magaddal!
A vízipark és a NaVKE házirendjét kérjük betartani.

Szaunaszánszok

Az alábbi szeánszokra várjuk a bejelentkezéseteket: A tavalyihoz hasonlóan, a szeánszok ára 500 Ft/db, karórára terhelődik, a kijáratnál fizethető. De érvényes a kettőt fizetsz 3-at kapsz akció is, így aki 3-ra szeretne bejutni, feltétlen jelezze, melyik az a három időpont. A létszám, férőhely ugye véges (a Rönk szauna a legnagyobb méretű, reméljük nem lesz semmi baja addigra és nagy sikert arat majd köztetek is, hisz ez mint újdonság került be programunkba).

Kérjük minél előbb jelezzétek a navke@navke.hu emil címre pontosan melyik szeánsz érdekel, mert vhol már csak néhány férőhely van. A listát mi továbbítjuk a szaunamestereknek szombaton.

Finn szauna
22:30 óra Mikulás sós peelingező szeánsza (még 6 férőhely)
23:00 óra Ghassoul agyagos shea vajas szeánsz (még 6 férőhely)
23:40 óra Mézes szegfűszeges szeánsz (megtelt)
00:40 óra Karácsony csalogató jeges szeánsz (még 6 férőhely)

Rönk szauna
23:00 óra Télapó szeánsza - zenés (még 2 férőhely
00:40 óra Télapó szeánsza - Zenés (még 2 férőhely))

Gőz szauna
22:30 óra Krampusz meglepetése szeánsz (még 7 férőhely)
23:40 óra Krampusz meglepetése szeánsz (megtelt)

Mivel megszűnt november közepétől az Aquaworld Szaunavilágában a lepedők használatának ingyenessége, kérem tőletek, mindenképpen hozzatok SAJÁT lepedőt, vagy dupla NAGY törölközőket erre a mi estünkre is a szauna használatához.
Aki esetleg elfelejtené, ott kölcsönözhet lepedőket, de ennek díja van, 200 Ft/fő/db.

Lemondási feltételek:

Lemondási feltételek a 2012.december 8-i, a budapesti Aquaworld-ben tartandó rendezvényünk esetében:
Ha a rendezvény elmarad, akkor minden, belépőjegyként átutalással beérkezett összeget maradéktalanul visszautalunk a küldő bankszámlára december közepéig, postai csekken belépőjegyként fizetett összeget pedig a feladó címére január végéig.
Ha a rendezvényt megtartjuk, a belépőjegyet elővételben kifizetted, és ennek ellenére lemondanád a részvételedet:
- ha lemondásod november 29. éjfélig jelzed a navke_kukac_navke.hu e-mailcímen, akkor a befizetett összeget december közepéig maradéktalanul visszafizetjük.
- ha november 29. után jeleznéd, hogy meggondoltad magad, akkor részvételi díjadat sajnos sem részben, sem egészben nem tudjuk visszafizetni. Ha találsz magad helyett valakit, akkor kérjük, hogy ezt az illető megnevezésével Te is és az illető is egyaránt jelezze ezt nekünk legkésőbb a rendezvény előtti nap délig a navke_kukac_navke.hu e-mailcímen. Az esetleges különbözetet (pl. tagságis - nem tagságis belépők között) pedig utaljátok át, vagy a helyszínen rendezzétek. A helyszínen jelzett cserét az előzetes jelentkezés követelménye miatt nem tudjuk elfogadni.

Minden programjához jó szórakozást kíván kedves vendégeinek a NaVKE!

 

A Mikulásparti után


Aquaworld Vízibirodalom, 2012. dec. 8.Élménybeszámolók

"...jó buli volt, de talán jövőre nem fogok ennyi szaunázást felvenni a programomba, hisz így a társasággal nem is tudtam foglalkozni, örökké az órát kellett lesni, nehogy lekéssek valahonnan. Az un. könnyebb csúszdák az én súlyommal nem járhatók, először azt próbáltam ki, de két helyen is megfeneklettem, és alig tudtam magam lelökdösni onnan. Ellenben a meredek csúszdákkal nem voltak ilyen gondjaim, vagy háromszor is lejöttem a forgószél nevűn (először forgószéknek olvastam, gondoltam is, milyen szellemes, hisz ezek a gumik olyanok, mint egy forgószék!), igaz utoljára a gumi levetett magáról, mint egy rossz csikó, és sokkal előbb értem le, mint a lovam!

Letettem a törülközőmet az ágyamra, és máris mentem kifelé, ismerkedni az élményfürdő elrendezésével, hisz odaszóló jegyet eddig nem vettem. Többen megkérdezték, láttam-e a Mikulást, mondtam, Rózsa segítségével valóban láttam, sőt épp egy kisfiú jött oda (beteg testvére távolléte miatt egyedül), aranyos beszélgetés zajlott. Szülei nem túl messziről figyelték a történést.
Szaunából kifelé felfedeztem a negyed körcikk alakú hullámfürdőt. Éppen működött és sokan benn voltak, hát én is mentem. Kellemes volt. Majd felmentem még egy menetre a forgószélbe, megint nagy élmény volt, de most elengedtem a fogantyúkat, leérve bizony ki is ment alólam a körgumi, alaposan megfürdöttem. Majd bementem kis időre az élménymedencébe. Kicsit hagytam magam körbevinni a vízzel, majd megálltam a bugyborékoló résznél is, ellenállva a sodró víznek. Már nem sok idő volt a harmadik szeánszomig, de egy pillanatra beültem a jakuzziba. A szaunavilágban magamra vettem a fürdőköntöst, fejemre odakészítettem egy száraz törülközőt, és elindultam a rönkszaunát megkeresni. Mások is csatlakoztak hozzám, ők egy ideje kinn is, keresték az odavezető utat. Ismét egy fiú segítségét kellett kérnünk, ő rádión kapott információt, majd el is kísért minket oda. Elsőként érkeztünk, de rövidesen mások is megfutottak, igaz, egy-egy törülközővel védekezve csupán a hideg ellen. Több délegyházi ismerős is volt közöttük. A szaunamester ismét a krampusz öltözékben lévő kislány volt (valaki Diának szólította), ezt a szeánszot is remekül vezette, zenekísérettel. A végén meglepetés várt ránk, a lányok különböző parfümöket kaptak, én a cukros zsákból egy marékra való szaloncukrot.

A működő hullámfürdő ismét elcsábított, ott találkoztam a Kispesti usziban megismert kedves családdal, akikkel egy csapatban versenyeztünk. Leültem a kisvízben, egyre nagyobb hullámok sodortak mind kijjebb. Tovább a jakuzziba, ismét egy csobbanás a gyorscsúszdával, ekkor esett meg velem a bevezetőben említett eset, hogy lecsúsztam a gumigyűrűről, és elvitt a víz, a gyűrű meg jött, amikor akart. Fantasztikus érzés volt magamban lenni a csőrendszerben, de bevallom, most behunyt szemmel siklottam a cső belsejében. Hatalmas csobbanás volt. Legközelebb több ilyent fogok kipróbálni."
Péter


Az idén is voltunk a NaVKE mikuláson :)
Aki előre utalt az gond nélkül azonnal bejuthatott a két krampusz Rózsa és Titi segítségével. Titi hajan nagyon jó volt :) Aki helyszínen fizetett az állhatott a szép hosszú sorban, tehát ezért is érdemes előre utalni.
Az öltözésnél a szokásos katasztrófa helyzet, Elég sok szekrény van miért nem lehet minden 2. vagy 3. szekrényt kiadni kicsit elosztva a népet. Mi egyszerre érkezünk és távozunk, a szekrények között öltözünk, meg kéne próbálni egy kicsit elosztani a társaságot.
A medencetérben nem volt nagy meleg, a de a vizekben lehetett melegedni. Zsúfoltság sehol nem volt.
Az összes csúszdád lehetett ezúttal is használni, sorban állás csak minimális 1-2 ember volt. A toronyból indulók hőmérséklete az elég hideg volt, a szivárványosban majdnem oda lehetett fagyni, a forgószél az egész tolerálható volt. Megfejtés 2-3 csúszás után szauna :) A benti barlangos csúszda is jó volt ott sem kellett sorban állni, itt középen nem csak a nagyobb tömeget képviselők akadnak el hanem mindenki, ez így van tervezve :) viszont itt nem fagytunk meg.
A szaunában a szeánszok mellett is mindig lehetett találni helyet, itt sem volt tumultus, idén lepedőt már csak 200-ért adtak.
A hullám és a nagy pezsgőmedence is nagyon jó volt, a meleg vizes élménymedence is népszerű volt, a kinti medence vize nekünk kicsit hidegnek tűnt pedig nagyon hangulatos.
A mikulástól idén is kaptak a gyerekek csomagot.
A zárás is korrektül zajlott mi még 1:50-kor fel tudtunk menni 1 utolsó csúszásra.
Az öltözésnél a szekrények közötti teltház megismétlődött, de sok jó ember kis helyen is elfér :)
Köszönet a szervezőknek :)
Üdvözlettel:M. Gábor

Remélem, mindenki jól érezte magát és sikeresen hazajutott :) Köszönjük ebben a különbuszt Attilának, és akik autójukba befogadtak kósza vendégeket :)
És köszi a sok mandarint is Péterkónek, igazán figyelmes volt, hogy a NaVKE szaloncukrai mellé hozott a Mikulásbulink vendégeinek egy csomó mandarint :)
Találkozunk az új évben, a pótszilveszteri uszodai rendezvényünkön, január 12-én. Illetve NaVKE-sainkkal a Dandár Gyógyfürdőben dec. 29-én (amennyiben összejön a szükséges létszám).
üdv titi

Köszönöm én is, hogy ilyen sokan eljöttetek az Aquaworldbe, bár az idén nagyon nehezen jött össze az a Mikulásparti, nagy kockézatot kellett bevállalnia egyesületünknek. Sokan ui. lemondták még a befizetett 29-e határidő előtt, aztán a helyszíni befizetésre bejelentkezettek közül is több mint 50-en nem voltak ott, mert betegek lettek vagy egyéb akadály jött közbe (hóakadály, elhúzódó szalagavató, céges karácsonyi bulik stb.). Vagy egyszerűen nem is tudom, mert se hírük, se hamvuk azóta se... Ez azonban elszomorító egy kicsit, mert nem számoltunk ekkora lemorzsolódással, s kicsit kevesebb vendég jött el, mint a tavalyi közel 300. Viszont nagyon örülök, hogy még Csehországból is voltak vendégeink, ezt külön köszönöm Ilónak, aki végig levelezte és fordította az aktuális infókat az érintettekkel, hogy elmerjenek jönni egy ilyen nagy nudi bulira ők is. Sőt, az is jól esett, hogy voltak igen elszánt eljövők, aki pl. Marosvásárhelyről 4 órás repülőút késéssel is még bevállalta, hogy éjfélre megérkezvén is bejön és résztvesz ezen a nagy bulin, mert ki tudja, mi lesz jövőre? S ő sem bánta meg! :-)

Mikulásunk több mint 20 gyereknek adta át az ajándékát, sajnos több mint 10 gyerek nem tudott eljönni, legtöbben betegség miatt, így nekünk a szüleiken keresztül juttattuk el a csomagot.

Mivel M. Péter megint majdnem tökéletesre sikerült, részletes írását már olvashattátok, én nem is tudok mit hozzátenni. Talán csak annyit, hogy én is túl sokat szaunáztam bizony... és talán én is keveset voltam a medencetérben köztetek, de a Rönk szaunás programot semmiképpen nem akartam kihagyni, az csudajó volt...ezt ui. a normál szaunanapokon még nem sikerült kifognom. S ide bizony elég nagyot kellett kisétálni a szabadba, talán ma is érzem a hideget még a börömön, amikor erre a 20 mp-es sétára gondolok...

Amúgy gőzösben nem kristálycukor volt, hanem kókusz... és jól érezted, illetve hallottad Péter, hogy kókusz, csak amikor felnevetett a társaság, még csak a grapefruit és vmi feketeáfonyás/ribizlis olaj volt a gőzben... :-)

Jó volt látni a sok örömteli arcot a csúszdázáskor, pedig elég hideg ilyenkor a megérkezés, s ahogy M. Gábor mondta, hogy vhogy úgy az ideális, hogy két szauna közt egy csúszás...:-) Nagy sikere volt a hagymacsúszdának, itt többen kértétek, hogy fotókat is készítsünk, pedig nem egyszerű feladat a sötétben, gyorsan végigpörgő mozdulatokat megörökíteni. De jól teljesítettek a fotósaink. Atus és Zozo is szép honlapi anyagot állított össze nektek.
Üdv Rózsa

Fotók: Zozó és Atus

hPC095238_EP1.jpg
hPC085179_EP1.jpg
hPC083506_EPL1.jpg
hIMG_2300.jpg
hIMG_2284.jpg
hIMG_2274.jpg
hIMG_2269.jpg
hIMG_2267.jpg
hIMG_2257.jpg
hIMG_2248.jpg
hIMG_2243.jpg
hIMG_2221.jpg
hIMG_2214.jpg
hIMG_2208.jpg
PC095239_EP1.jpg
PC093531_EPL1.jpg
PC085233_EP1.jpg
PC085230_EP1.jpg
PC085220_EP1.jpg
PC085187_EP1.jpg
PC085185_EP1.jpg
PC085179_EP1.jpg
IMG_44444.jpg
IMG_2315.jpg
IMG_2314.jpg
IMG_2307.jpg
IMG_2300.jpg
IMG_2290.jpg
IMG_2282.jpg
IMG_2279.jpg
IMG_2277.jpg
IMG_2276h.jpg
IMG_2269.jpg
IMG_2256h.jpg
IMG_2256.jpg
IMG_2251.jpg
IMG_2246.jpg
IMG_2245.jpg
IMG_2235.jpg
IMG_2233.jpg
IMG_2232.jpg
IMG_2226.jpg