FooldalNaturista uszodai programok
English    


bemutat program hirek tag levlista link archivum gond zum

2012


Várunk a Kispesti Uszodában

2012. november 10-én szombat este 19.15-22.15 között

(Budapest, XIX. Simonyi Zs. u. 31.)

Ha szeretnél eljönni, kérünk egy előzetes névszerinti bejelentkezést a navke@navke.hu emilcímre.
Tervezett programok:
-igény esetén játék vagy úszóverseny a vízben
-zumba a kismedencében 20,30-kor kezdődik!

A ma napon az új jelentkezőknek is biztosítjuk az idei tagfelvételt, INF tagsági kiváltását. át lehet venni tagságink idei éves érvényesítő matricáját, EDC kedvezményével.

Morzsaparti is lesz, a szülinapi uszi után megmaradt üdítőkből, rágcsálnivalókból.

Belépőjegy szauna használattal együtt:

FELNOTT
Tagsági nélkül: 2300 Ft
Naturista társszervezetek tagjainak, érvényes tagsági igazolvány felmutatásával: 2000 Ft
NaVKE tagoknak: 1700 Ft

DIÁK:
1800 Ft-1500 Ft-1200 Ft
18 év alatt ingyenes

Külön felhívjuk a figyelmet, hogy
-az uszodában és a NaVKE rendezvényein általában -kizárólag a NaVKE által felkért fotós (Atus, Rózsa) készíthet fényképeket a képen szereplő személyek engedélyével.
-minden esetben tegyél törölközőt magad alá, ha leülsz!
A NaVKE rendezvényei olyan családi és társasági életformát biztosítanak, melynek keretében erotikus asszociációk nélkül vállaljuk egymás előtt testünket. Kérjük, ha olyan viselkedéssel találkozol, ami ellent mond mindannak amivel tisztességes naturisták körében találkozol, határozottan lépj fel a viselkedés ellen. Ha fellépésed hatástalan, azonnal szólj a piros sapkás rendezőknek!

Fürdőruha, bikini, monokini viselése nem megengedett, így kérjük, azt el se hozd magaddal!
Érkezés előtt kérjük házirendünket elolvasni szíveskedjetek!

 

Egyesületünk 12. születésnapja

Kispesti uszoda, 2012. október 13. szombat 19.15-23.15

Minden naturistát szeretettel várunk, tagsági nélkül is! Előzetes névszerinti bejelentkezés szükséges, lehetőleg okt. 12. péntek délutánig: navke@navke.hu vagy 20-313-9170

Születésnapi tervezett programunk az előző évekhez hasonló. Lesznek vízi játékok, torta. A büfé kínálatát kiegészítve várunk tőletek is hozzájárulást: urak részéről italt (lehetőleg alkoholmenteset) hölgyek részéről finom házi sütit vagy szendvicseket.

S tudjátok, újra lesz a kis medencében a tavasszal nagy sikert aratott, vízi ZUMBA is!

Cím:
Kispesti Uszoda,
XIX. ker. Budapest, Simonyi Zsigmond utca 31.

Belépőjegy:

FELNŐTT
Tagsági nélkül: 2500 Ft
Naturista társszervezetek tagjainak, érvényes tagsági igazolvány felmutatásával: 2200 Ft
NaVKE tagoknak: 1900 Ft

DIÁK:
2000 Ft-1700 Ft-1400 Ft
18 év alatt ingyenes

Külön felhívjuk a figyelmet, hogy
-az uszodában és a NaVKE rendezvényein általában -kizárólag a NaVKE által felkért fotós (Atus, Rózsa) készíthet fényképeket a képen szereplő személyek engedélyével.
-minden esetben tegyél törölközőt magad alá, ha leülsz!
A NaVKE rendezvényei olyan családi és társasági életformát biztosítanak, melynek keretében erotikus asszociációk nélkül vállaljuk egymás előtt testünket. Kérjük, ha olyan viselkedéssel találkozol, ami ellent mond mindannak amivel tisztességes naturisták körében találkozol, határozottan lépj fel a viselkedés ellen. Ha fellépésed hatástalan, azonnal szólj a piros sapkás rendezőknek!

Fürdőruha, bikini, monokini viselése nem megengedett, így kérjük, azt el se hozd magaddal!

RÉSZLETES PROGRAMTERV

19,00
Előkészületek. Érkezés. Ismerkedés egymással és az uszodával.
Érkezés előtt kérjük házirendünket elolvasni szíveskedjetek!

A ma napon is át lehet venni tagságink idei éves érvényesítő matricáját Rózsától, EDC kedvezményével, valamint az új jelentkezőknek is biztosítjuk az idei tagfelvételt, INF tagsági kiváltását.

19,15-20,00
Belépőjegyek megváltása Ádámnál, jelentkezés a játékos vízi versenyekre Hantinál.

20,15-20,45
ZUMBA a kismedencében

21,00-21,45
Játék a vízben az alábbiak közül:
- vízi kötélhúzás
- úszóverseny
- vízhordás
- ivás cumival
- matracos úszóverseny
- mini vízi kosarazás
- ping-pong labda gyűjtés

22,15
Díjátadás.

22,30
A NaVKE 12 éves. Tortaszeletelés, pezsgőbontás. (Születésnapi köszöntő)

KÖZBEN:
Önkiszolgáló, svédasztalos büfé a hozott finomságokból a rendezvény alatt (a készlet erejéig) folyamatosan üzemel a fsz-i előtérben. Az úszómedence, valamint a 2 szauna (ill. a szeánszok) minden vendég számára egyaránt használható.

-Óránként: szaunaszeánsz Lali (?) illóolajos felöntésével (a másik szaunafülke marad szeánszok nélkül)
Frissülj fel masszőrjeink finom kezei alatt! Masszázs Györgyinél vagy Lacinál. Időpont egyeztetés a bejáratnál kérhető.

23,00
Készülődés, pakolás, rendrakás.

23,15
Záróra

Következő nudi uszodai programunk Kispesten: 2012. november 10. szombat 19,15-22,15

IMG_2183a.jpg
IMG_2174h.jpg
IMG_2164h.jpg
IMG_2163h.jpg
IMG_2161h.jpg
IMG_2159h.jpg
IMG_2157h.jpg
IMG_2153h.jpg
IMG_2152h.jpg
IMG_2148h.jpg
IMG_2145h.jpg
IMG_2144h.jpg
IMG_2143h.jpg
IMG_2142h.jpg
 

Zumba az usziban

Kispesti Uszoda, 2012. március 31.

Egy kicsi mozgás mindenkinek kell! Mit is mondhatnánk? Ez fantasztikus volt!
Köszönet a szervezőnek, ötletadónak és mindannyiotoknak, akik kipróbálták az első naturista zumbát.
Úgy hallottuk, remekül éreztétek magatokat. Ilyen vizi aerobik, tánc még nem volt egyesületünkben, de ezentül biztos lesz!
Minden percét élveztük ennek a fél órának, picit el is fáradtunk, de nagyon jó kis móka is volt ez kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Kár, hogy az utolsó jelenetekről nem készültek fotók, mert remekül tudtunk a végéra már táncolni is a vízben, nemcsak a salsa hanem country muzsikára is.
Foto: Atus, Jani
IMG_4864h.jpg
IMG_4861h.jpg
IMG_4857h.jpg
IMG_4852h.jpg
IMG_4851h.jpg
IMG_4850h.jpg
IMG_4848h.jpg
IMG_4847h.jpg
IMG_4840h.jpg
IMG_4834h.jpg
IMG_4827h.jpg
IMG_4823h.jpg
IMG_4822h.jpg
IMG_4821h.jpg
IMG_4819h.jpg

Pótszilveszter a Kispesti Uszodában

2012. január 7-én szombat éjjel

(Budapest, XIX. Simonyi Zs. u. 31.)

Alább, a legutóbbi képes összefoglalónkat láthatjátok a 2012. január 7. 21,00-1,00.között megrendezett uszodai pótszilveszterünkről:

Élménybeszámolók a pótszilveszter után

(a levelezési listán megjelent kivonatok)

Sziasztok!
Egy nagyon jó hangulatú naturista esten voltunk a kispesti uszodában. Köszönet érte mindenkinek akik a versenyekben részt vettek vagy csak jelenlétükkel emelték az est fényét, és végül de nem utolsó sorban a szervezőknek akik ezt lehetővé tették.
Ha már Ráckevénél a korosztály szóba került annyit írnék róla, hogy a pelánkástól a kamaszon át a nyugdíjasig mindenki megtalálható volt pont olyan arányban, hogy a magam 42 évével jól érezzem magam. Jó volt látni a felnövekvő generációt a sorainkban, az újonnan csatlakozókat és a sok jó ismerőst.
Üdv: Zoli

Sziasztok,
nagyon örültünk a Pótszilveszteri Kispesti uszoda részvételnek. A barátnőm nem tudta jönni,de nagyon kiváncsi h mi volt.A helyen volt megtiszteltetésem megismerkedni és tolmácsolni egy urnak,aki egy csodálatos fotogéppel örökitette a versenyek eseményeit.
Köszönöm. Jura

kedves Jura,
örülünk, hogy tetszett a szombat esti uszodabuli. Jó volt látni benneteket, orosz barátaiddal, mert remek csapatjátékosok és kíváló úszók vagytok. S egyre jobban megy a magyar nyelv is:) Régebben mindig egy tatai navkés, vagy J. Gyuri és a Pap Zoli ill. a pécsi Árpink volt a nyerő az úszóversenyeken, s ügyelni kellett ne is egy csapatba kerüljenek. Most rólatok ezt nem tudván, bizony a legtöbb pont nálatok landolt. Szép teljesítmény! Gratula neked ill. nektek! A közel 60 fotó ami az usziban készült, még válogatás alatt. Ha végzek vele, készítem a résztvevőknek adható verziót. Mondjuk a legközelebbi találkozáskor, egy CD-re másolom és a tied. Ez a legközelebb, a Kispesti usziban Farsangkor lesz, február 3-án. Akkor a sárkányokat kell magatokkal hozni, remélem sokatoknak van ilyen otthon, vagy sárkányosítani tudja a jelmezét.:)
Addig a honlapon tudod barátnődnek megmutatni, piciben ott lesznek a pótszilveszteri képek publikus része, s láthatja milyen is volt.
Üdv
Rózsa

Sziasztok,
en meg csak most kezdem el kipihenni a tegnapi uszi faradalmait, de elotte szeretnem megkoszonni minden resztvevonek azt a lelkesedest amivel hozzajarult az ottani remek hangulathoz. Sok-sok finomságot hoztatok, tizensok pezsgo fogyott ejfeltajban, s a borokrol inkabb nem beszelek, mert nem arulhatom el, hogy sikerult-e becsempeszni vagy se...;) Nagyon klassz volt a csapatjatek is, Hanti mar 12 eve hozza jobbnal jobb formaajt uj otleteivel, s mindig van is 30-40 vendeg aki jatsza unnepli az uj evet. A nezok pedig jol szorakoztak most is a sorjatekokon, a vizhordason, a meteres szivoszallal torteno asvanyviz elfogyasztasaban vagy a labszepsegverseny megrendezesekor. Letszamot tekintve meg nem szamlaltalak meg pontosan benneteket, de a bejelentkezeseket tekintve megkozelitettuk az egyik legnagyobb letszamu Malev uszinkat, ahol 150-nel is tobben voltunk. Ismet tobben regisztraltak ujak is idenre lettek NaVKE tagjaink s igertek ez februarban is folytatodik majd... Ma egyebkent kb. 224 fos tagsaggal szamolok.
Mas: Az after Magdinal is szupi volt, koszi neki, hogy befogadott es lehetoseget biztosított, hogy ne aludjunk el tul koran... En kb. fel 6-ra ertem haza, de nem en voltam az utolso tavozo...:)
Üdv
Rózsa

Sziasztok!
Nagy lelkesedéssel készülődtünk az este, a két gyerek tejesen be volt zsongva a készülődés és az út alatt. Mikor oda értünk nagy volt a tumultus az öltözőben, de távozáskor még rosszabb volt a helyzet mivel mindenki egyszerre indult meg. Lelkesen készültünk jelmezekkel a szilveszter hangulata miatt, de szomorúan tapasztaltuk, nemigazán voltak sokan akik jelmezzel is készültek volna rajtunk kívül, ezért csak a gyerekek vettek fel fejdíszt, de még az ő lelkesedésük is igen hamar elszállt, mivel még a többi gyereken sem láttak semmilyen jelmezt. Megérkezés után a gyerekekkel a kisvíz felé vettük az irányt mind a két gyerek nagy örömére(a kisebbik a pelusos csöppség) :-) Élvezték, hogy még önállóan is el eltudtak játszani.Tudjuk ajánlani a programot minden családnak aki eddig kisgyerek miatt nem mert eljönni a rendezvényre. Mi mostmár tapasztalattal ajánljuk. Szuper volt a csapat játék is amiben még a gyerekek is részt tudtak venni, ezt nagyon élvezték. Sajnáljuk, hogy a többi gyereknek nem volt kedve játszani így nem tudta a kisebb számokban sem mindig kivenni a részét az a pár gyerek aki játszott, gondolunk itt a víz ivó versenyre, amiben csak azért nem ivott, mert nem jutott minden csapatba gyerek. Összességében elmondhatjuk mind gyerek, mind felnőtt számára élvezet volt az este, csak éppen a szilveszteri hangulat maradt el. Nagyon köszönjük ezt a szép estét(is) a szervezőknek és reméljük, sok ilyen élményben tudunk részt-venni még.
SRAN: Niki, Patrícia, Lilla, Roland

Tervezett programok

21,00
Érkezés. Előkészületek. Meghívott vendégeket fogadja Ádám, Rózsa, és Eszter. Ismerkedés egymással és az uszodával. Tagsági ügyek intézése Rózsánál.

Belépőjegyek váltása két pénztárban. A batyus büfé eligazításban segít Ildikó. Fiúkat kérjük vmi italféleséggel, a lányokat vmi finom házi sütivel, szendviccsel, salátával készüljenek.
Felkért NaVKE fotós Zozo. Ha nem kívánsz a felvételeken szerepelni, vagy szeretnél emlékfotót magadról náluk jelezd az érkezéskor. Jelentkezés a játékos versenyekre 21,50-ig Hantinál és Ildikónál. A medencetérben probléma esetén Esztert, Ildikót, Rózsát és Zozot keressétek.

21,05
Kezdet. Pancsikolás, szaunázás.

21,50
Csapatbeosztás. Ismerteti Hanti a két szauna közötti szabad területen.

22,00
Mókás játékok az alábbiak közül (Játékvezető: Hanti és Ildikó )
-“matracos” evezés 8 perc
-vízhordás, sorverseny 8 perc
-ping-pong labda gyűjtés 6 perc
-vízikötélhúzás 10 perc
-úszóváltó 6 perc
-(sz)ivás10 perc

22,50
Díjátadás a medencetérben (a díjakat átadja Hanti)

24.00
A büfében pezsgővel köszöntjük az Új Évet.
Köszöntőt mond a NaVKE elnöksége. Dióhéjban további terveinkről is szót ejtünk.

0,30
Utolsó pancsikolás, szaunázás.

0,45
Készülődés, pakolás, rendrakás. Segítenek a hajnalig maradók (Eszter, Rózsa, Hanti, Ildikó, ...)

1,00
Záróra. Az uszoda elhagyása.

KÖZBEN:
A kiválasztott helyen előzetes bejelentkezéssel masszőr igénybevétele. Kérésre egyéni fotózási lehetőség. Önkiszolgáló, svédasztalos büfé a hozott finomságokból a rendezvény alatt (a készlet erejéig) folyamatosan üzemel az előtérben. Az úszómedence, gyermekmedence valamint mindkét szauna minden vendég számára egyaránt használható.

HÁZIRENDET KÉRJÜK A RENDEZVÉNY PROGRAMJAI ELŐTT ELOLVASNI SZÍVESKEDJÉL!

Fotók: Zozo

verseny19.jpg
verseny18.jpg
verseny17.jpg
verseny16.jpg
verseny15.jpg
verseny14.jpg
verseny13.jpg
verseny12.jpg
verseny11.jpg
verseny10.jpg
verseny09.jpg
verseny08.jpg
verseny07.jpg
verseny06.jpg
verseny05.jpg
verseny04.jpg
verseny03.jpg
verseny02.jpg
verseny01.jpg
labszep04.jpg
labszep03.jpg
labszep02.jpg
labszep01.jpg
kocc03.jpg
kocc02.jpg
kocc01.jpg
feketebuek_mini.jpg
fal.jpg
dijak02.jpg
dijak01.jpg
bufe1.jpg
bufe.jpg
buek11.jpg