FooldalMotoros találkozó
English    


bemutat program hirek tag levlista link archivum gond zum

2013


3. Naturista motoros találkozó

Szalk, Naturista Kemping, 2013. szeptember 1. vasárnap

Motoros találkozót tartottunk Szalkon, az ottani naturista partszakasz vendégeinek. A tavalyi sikereken felbuzdulva, hasonlatosan szerveztünk.

Tehát batyus rendszer volt. hozhattunk finom falatokat, de süteményt, üditőt is. Többen bográcsban gulyáslevest főztek. Sütési lehetőséget, asztalt, padot Laci biztositott, a jó hangulatról magunk gondoskodtunk. Természetesen nem csak a motorosokat, hanem minden naturista eljöhetett, remek csapat jött össze, amit a képes beszámolóval szeretnénk érzékeltetni nektek is.

Találkozás helyszín, ahonnan a szalki naturista partszakaszra együtt indulhattunk: 2013. szept. 1. vasárnap 9.00 Kiskunlacháza, Tesco parkolója

Köszönjük a részvételt mindenkinek, aki eljöhetett és aki nem azokról is beszéltünk legalább. Aki pedig épp kórházban tölti napjait, reméljük hamarosan újra velünk lehet csodaszép 650-es Yamaha Drag Stárjával. Gyógyulj meg mielőbb Guszti!
Első motoros találkozónk ötletgazdája Gábor is nagyon hiányzott nekünk.

Köszönjük, hogy jelenlétével megtisztelte rendezvényünket az MNE elnöke és családja is.

Aktív közreműködésükért, a helyszínen szorgoskodóknak örökre hálásak leszünk. Köszönjük Cuczai Laci és Norbella!

Fotók: GabIca

moci3.jpg
moci2.jpg
moci.jpg
DSC09799.JPG
DSC09781.JPG
DSC09711.JPG
DSC09706h.jpg
DSC09693.JPG
DSC09673.JPG
DSC09668.JPG
DSC09644.JPG
DSC09635.JPG
DSC09578.JPG
DSC09558.JPG
DSC09554.JPG

Képes élménybeszámoló a 2. naturista motoros találkozóról

Délegyháza, 2013. júl. 27.

Minden várakozást felülmúlta az MNE szervezésben, a Délegyházán első ízben megtartott motorostalálkozó.
A naturista motorostalálkozó megrendezése D. Gábor NaVKE tagunk pár évvel ezelőtti ötletének 2. állomása volt. Az első motoros találkozóra 2012 őszén, Szalkon a naturista kempingben zajlott, kimondottan pocsék, esős időben alig néhány bátor(8) motoros részvételével. Motoros létük ellenére többen inkább autóval jöttek oda.

Az idei dátum sokkal szerencsésebb volt. Hét ágra szóló napsütés köszöntött ránk Délegyházán. Harminc motoros jelent meg a találkozón, s bár szépségversenyt is meghírdettek, nagyon nehéz volt a különböző kategóriákba sorolható motorokat egy kalap alá venni. A legtöbb pontot kapott, első hat helyezett motor azonban valódi szépség volt.
Érdekesség, hogy az aznapi MNE főzőverseny helyszínének közelében parkoló motorok láttán, több motorral érkezett strandvendég is kedvet kapott és hozta oda kedvenc "vasát". A reggeli 10 órás varsányi felvonuláskor ugyanis még csak 18 motor gyűlt össze. Aztán pl. egy igazán különleges Yamaha Tenere is benevezhetett a versenyre. Csabi leleményességét kihasználva pedig turbó meghajtásuvá átalakított Hondájával érkezett. Külön köszönet, hogy segítették őt egy motorcsónak aksijával, mert különben a motorhiba miatt oda sem érhetett volna időben a bemutatóra. A legtöbb naturista a népszerű a Honda motorral érkezett, ezek közül mégis egy ezüst színű Dragon Star nyerte meg a nézők tetszését, egyedi kinézetével, jólfelszereltségével. Meglepetésemre csupán 3-4 chopperes naturista volt a jelenlevők között. Aztán vmikor a déli órákban a csodafarkas-szarvas vetélkedő után összegyűltek és a hangos bőgés megtette a hatását. A tó köröl is elindult a 30 motor. Visszaérkezésükre már elkészült az MNE elnöke és séfje által főzött pörkölt is a résztvevőknek. Az utolsó cseppig elfogyott minden a bográcsból.
Nekünk, navkéseknek külön öröm, hogy sok tagunk, volt és leendő tagunk is motorral érkezett és részt is vett ezen a versenyen és legtöbbjük a pontszerző helyet is birtokolták. (Yamaha TDM 900, Honda 650-as, a Garfieldos Harley Davidson, a Honda Goldwing, esti ledes kivilágításban sztem mindenképpen nyerő.) Alább főleg az ő motorjaik fotóját láthatjátok. Sok látogatót vonzott az olasz Moto Guzzi, ésa KTM fekete Dark Vadereje :) is vagy akár azt a bordó csodás "kis" Yamahát is említhetném, nagyon szép Virago volt és a többféle Shadow is tetszett.

Az esti rock együttes, a Long Road méltó befejezése volt a napnak. Sajnos ezen családigondokmiatt már ne tudtamrésztvenni. Erről egy rövidke sms Esztertől másnap reggel így szólt: "Iszonyat jó buli volt, eddig a legjobb. A srácok még egy koncertet letoltak, annyira élveztük. Éjjel egyig zenéltek, addig ugráltunk. Utána diszkó volt."

Külön öröm, hogy a legszebb motor címét, 107 ponttal az a kígyómintás Komar moped nyerte, akinek navkés gazdája a szalki motoros találkozó naturista aktivistája volt. Gratulálunk Laci! Méltó helyszíne lesz majd a 3. naturista motoros találkozónak 2013. szeptember 1-én vasárnap újra a szalki nudi (bővebbet majd augusztus közepén a NaVKE honlapján olvashattok).

Köszönettel tartozom KoccsMaHal csapattársaimnak, akik lehetővé tették, hogy időben eljussak erre a számomra fontos napnak a helyszínére, de egy pici szomorűság vegyült el bennem.
Programütközés miatt nem tudtam tegnap tovább maradni SZIKIN, a sporthét záró napjáról korábban el kellett jönnöm. Ezért a fotó, az I Love SZIKI felíratú póló, így emlékeztem azért rátok is, navkésekre különösen, akik ott sportemberként küzdöttek míg mi itt Délegyen "szórakoztunk". Bízom benne, ilyen nagyszabású rendezvények minél kevesebbszer állítanak majd hasonló nehéz döntés elé.

(Rózsa)

Fotó: Bélus

hhpiros.jpg
hhnagyh.jpg
hh130727~1dgmr.jpg
fb130727~3sp.jpg
fb130727~3honda2.jpg
fb130727~3cl.jpg
fb130727~1garfield.jpg
fb130727_hd.jpg
fb1307271indul.jpg
022.jpg