FooldalNaturista uszodai programok
English    


bemutat program hirek tag levlista link archivum gond zum

2013


Záróbuli a Kispesti uszodában

2013. április 6. szombat 19.15-22.15

Cím: Kispesti Uszoda, Budapest, XIX, ker. Simonyi Zsigmond utca 31.

Ha szeretnél eljönni, kérünk egy előzetes névszerinti bejelentkezést a navke@navke.hu emilcímre, legkésőbb a programot megelozo nap délig.
Tervezett programok:
-igény esetén játékok (pl. lábszépségverseny) vagy úszóverseny a vízben
-zumba a kismedencében 20,45-kor kezdődik!

A ma napon tagfelvételt, INF tagsági kiváltását az előtérben érkezéskor kérheted. 18.45-től át lehet venni tagságink idei éves érvényesítő matricáját, EDC kedvezményével.

Belépőjegy szauna használattal együtt:

FELNOTT
Tagsági nélkül: 2300 Ft
Naturista társszervezetek tagjainak, érvényes tagsági igazolvány felmutatásával: 2000 Ft
NaVKE tagoknak: 1700 Ft

DIÁK:
1800 Ft-1500 Ft-1200 Ft
18 év alatt ingyenes

A kiválasztott helyen előzetes bejelentkezéssel masszőr (Györgyi vagy Laci) igénybevétele.

Külön felhívjuk a figyelmet, hogy
-az uszodában és a NaVKE rendezvényein általában -kizárólag a NaVKE által felkért fotós (Atus, Rózsa v. Zozo) készíthet fényképeket a képen szereplő személyek engedélyével.
Kérésre egyéni fotózási lehetőség.
-minden esetben tegyél törölközőt magad alá, ha leülsz!
A NaVKE rendezvényei olyan családi és társasági életformát biztosítanak, melynek keretében erotikus asszociációk nélkül vállaljuk egymás előtt testünket. Kérjük, ha olyan viselkedéssel találkozol, ami ellent mond mindannak amivel tisztességes naturisták körében találkozol, határozottan lépj fel a viselkedés ellen. Ha fellépésed hatástalan, azonnal szólj a piros sapkás rendezőknek!

Fürdőruha, bikini, monokini viselése nem megengedett, így kérjük, azt el se hozd magaddal!
Érkezés előtt kérjük házirendünket elolvasni szíveskedjetek!

kisp.jpg
 

Születésnapunk lesz!


2013. október 12. 19.15-23.15. a KISPESTI Uszodában (Budapest, XIX. Simonyi Zs. u. 31.)

Ha szeretnél eljönni, kérünk egy előzetes névszerinti bejelentkezést a navke@navke.hu emilcímre.

Előzetes névszerinti bejelentkezés szükséges: navke@navke.hu emilcímre írt leveleddel. Ha masszírozásra is igényt tartasz, kérjük azt is írd meg (Györgyi, Laci és János lesz velünk) Természetesen, mint mindig, tagsági nélkül is eljöhetsz az uszodába.

TERVEZETT PROGRAMOK

19,00
Érkezés. Előkészületek. Meghívott vendégeket fogadja Ádám, Rózsa, és Eszter. Ismerkedés egymással és az uszodával. Tagsági ügyek intézése Rózsánál.

Belépőjegyek váltása két pénztárban. A batyus büfé eligazításban segít Ildikó. Fiúkat kérjük vmi italféleséggel, a lányokat vmi finom házi sütivel, szendviccsel, salátával készüljenek.
Felkért NaVKE fotós Atus és Zozo. Ha nem kívánsz a felvételeken szerepelni, vagy szeretnél emlékfotót magadról náluk jelezd az érkezéskor. Jelentkezés a játékos versenyekre 19,50-ig Hantinál és Ildikónál. A medencetérben probléma esetén Ádámot, Atust, Esztert, Ildikót, Rózsát és Zozot keressétek.

19,15
Kezdet. Pancsikolás, szaunázás.

20,00
Csapatbeosztás. Ismerteti Hanti a két szauna közötti szabad területen.

20,05
Mókás játékok az alábbiak közül (Játékvezető: Hanti és Ildikó )
-“matracos” evezés 5 perc
-vízhordás, sorverseny 5 perc
-ping-pong labda gyűjtés 5 perc
-vízikötélhúzás 5 perc
-úszóváltó 5 perc
-(sz)ivás 5 perc

20,35
Díjátadás a medencetérben (a díjakat átadja Hanti)

20,45
Zumba a kismedencében

21.30
A büfében pezsgővel és tortával köszöntjük egymást NaVKE szülinapja alkalmával.Éneklés gitárkísérettel.
Köszöntőt mond a NaVKE elnöke. Dióhéjban további terveinkről is szót ejtünk.

22,00
Utolsó pancsikolás, szaunázás.

23,10
Készülődés, pakolás, rendrakás. Segítenek a hajnalig maradók (Eszter, Rózsa, Hanti, Ildikó, ...)

23,1
Záróra. Az uszoda elhagyása.

KÖZBEN:
A kiválasztott helyen előzetes bejelentkezéssel masszőr igénybevétele. Kérésre egyéni fotózási lehetőség. Önkiszolgáló, svédasztalos büfé a hozott finomságokból a rendezvény alatt (a készlet erejéig) folyamatosan üzemel az előtérben. Az úszómedence, gyermekmedence valamint mindkét szauna minden vendég számára egyaránt használható.

HÁZIRENDET KÉRJÜK A RENDEZVÉNY PROGRAMJAI ELŐTT ELOLVASNI SZÍVESKEDJÉL!

A ma napon az új jelentkezőknek is biztosítjuk az idei tagfelvételt, INF tagsági kiváltását. át lehet venni a fél éves új tagságinkat idei éves érvényesítő matricával, EDC kedvezményével.

Ne feledd! Batyusbuli lesz, a hozott üdítőkből, rágcsálnivalókból.

Belépőjegy szauna használattal együtt:

FELNOTT
Tagsági nélkül: 2500 Ft
Naturista társszervezetek tagjainak, érvényes tagsági igazolvány felmutatásával: 2200 Ft
NaVKE tagoknak: 2000 Ft

DIÁK:
2000 Ft-1700 Ft-1500 Ft
18 év alatt ingyenes

Külön felhívjuk a figyelmet, hogy
-az uszodában és a NaVKE rendezvényein általában -kizárólag a NaVKE által felkért fotós (Atus, Rózsa) készíthet fényképeket a képen szereplő személyek engedélyével.
-minden esetben tegyél törölközőt magad alá, ha leülsz!
A NaVKE rendezvényei olyan családi és társasági életformát biztosítanak, melynek keretében erotikus asszociációk nélkül vállaljuk egymás előtt testünket. Kérjük, ha olyan viselkedéssel találkozol, ami ellent mond mindannak amivel tisztességes naturisták körében találkozol, határozottan lépj fel a viselkedés ellen. Ha fellépésed hatástalan, azonnal szólj a piros sapkás rendezőknek!

Fürdőruha, bikini, monokini viselése nem megengedett, így kérjük, azt el se hozd magaddal!
Érkezés előtt kérjük házirendünket elolvasni szíveskedjetek!

kispesti2.jpg
030ss.jpg
 

13 évesek lettünk


Képes élménybeszámoló a szülinapi programunkról

Sikeresen lezajlott a tizenhárom éves NAVKE újabb kispesti bulija. Aki ott volt tanúsíthatja, aki nem jött el sajnálhatja!

Péter így írt róla a NaturListán:

Mielőtt felmentünk volna az öltözőbe, felkerestem a büfé asztalt. Odatettem egy üveg saját bort, meg egy kólát, de voltak ott páran már az uszodatérből, mondtam, menjünk átöltözni, talán zavarja őket az öltözetünk, de egyikük vigyorogva mondta, nem zavarja. Nem én vettem észre, valaki ekkor mondta, „Jé, új függönyök vannak!”. Valóban, gusztusos frissen varrt függönyök takarták el a belteret az utcai járókelők tekintetétől. Az öltözőből ismét a büféhez tértünk vissza, rég volt, amikor ebéd helyett ettünk egy szendvicset. Sok ínycsiklandó finomságból válogathattunk. Valaki hozott egy csomag pogácsát, hogy Ilo küldi, aki sajnos beteg. Súlyos mulasztás, de nem figyeltem meg, hová tették azt a dobozt, így bár több tálból is vettem egy-egy pogácsát, nem lehetek biztos benne, hogy az Iloéból is bekaptam egyet…

A kis medence melletti folyosón mentem be a vizes blokkba, ahol már javában folyt a Hanti által vezetett játékos vetélkedő. Hát erről lemaradtam, legalább nézőkét részt szoktam venni rajtuk.

A szokásos fejesugrással indítottam, de most valami miatt nem volt kedvem felállni a startkőre, csak úgy mellőle rugaszkodtam neki, most is megélvezve, hogy a víz nem akarja lehúzni rólam a gatyámat! (Később mondták, azokat is kicserélték!) Végig úszva a hosszt, visszafelé a parton jöttem, sorra üdvözölve ott pihengető ismerőseimet. Nem sorolom fel őket, de bizony azok voltak kevesebben, akiket még nem ismertem, el is határoztam, hogy legközelebb tovább javítom az arányt, igaz mindig jöhetnek újak, sőt egyesületen kívüliek is…

Minden esetre a sok-sok ismerős arc látványa, a velük való kötetlen beszélgetés együttesen kellemes lelkiállapotba hozott, rég nem éreztem ilyen jól magam. Érdekes módon most sokkal kevesebben burkolóztak a törülközőjükbe, de a szaunák látogatottsága is mintha csappant volna. Emlékszem, tavaly annyira hideg volt a medencetér levegője, hogy szinte menekültünk a szaunákba, hogy kicsit felmelegedjünk. Zsúfoltak is voltak. (Utólag tudtam meg, a fürdő személyzet kedveskedése volt számunkra a kellemes hőmérsékletű légtér! Köszönjük!) Idén tehát a lelátón ülők zavartalanul pihenhettek- beszélgethettek…

Ez persze nem jelenti azt, hogy be sem ültem a szaunába egyszer sem, rögtön az elején is voltam egyszer, és az este folyamán még talán kétszer is. De ötnél többen egyszer sem voltunk odabenn.

Nagy élmény volt a kismedencében a zumba táncolás, ki nem hagytam volna semmiképp. Nekünk persze jóval nehezebb a vízben követni a tanárnő parton bemutatott lépéseit, de a jó zene, és a társaság túláradó jókedve még azokat is becsalta a táncolók közé, akik először csak nézni akartak minket.

Ezt követően magunkat ünnepeltük, pezsgővel-tortával. Idén 13 éves a NAVKE. Ádám frappáns kis köszöntőt mondott, hogy egy ilyen korú fiatal bizony többnyire 190cm magas, stb. Gitár kísérettel elénekeltük a „boldog születésnapot” kezdető dalt, de a kórus tagok nem álltak össze egy helyre, így bizony nem szárnyalt a dal olyan szépen, ahogy illett volna! Aki kért ihatott a pezsgőből, de a hatalmas tortából jutott mindenkinek. Ildikó szeletelte, Rózsa tette kis karton tányérokra, és adta a sok, felé nyújtott kéz valamelyikébe. Finom volt.

Hanti is kihirdette a csapatversenyek eredményét, a győztes és a helyezettek egy-egy kisebb tortát nyertek, így bizony sok finomságot tüntettünk el nagy hirtelen.

Még érdemes volt visszamenni a medencetérbe, kihasználva a bő egy órát. Aki akart masszírozást kérhetett, de tudtunk kellemeset úszni, valóban a nagymedence vize is bársonyosabb, simogatóbb volt, akár több oda-vissza úszás sem vett ki belőlünk sok meleget, élvezet volt mozdulatlanul lebegni is benne. Aztán lassan eljött a záróra, mindenki fegyelmezetten ment az öltözőkbe, és elbúcsúztunk egymástól. Találkozunk legközelebb itt, vagy az Erzsébetligeti uszodában.

Pilisszántó, 2013. október 13.
Mező Péter

"...azt a nagy és csodás, fenséges ízű és mind egy szálig elfogyott óriás tortát egyik NaVKE tagunk készítette, Edit.
Köszönet érte, meg férjének Janinak is, a diszítésért. Nem kis munka lehetett...
Csoda, hogy szombat óta egyfolytában naturista tortákról álmodom?
Üdv
Rózsa

Fotók: Zozó

k20131012_204840_PA127391.jpg
k20131012_204623_PA127389.jpg
k20131012_204446_PA127383.jpg
k20131012_204301_PA127380.jpg
k20131012_203945_PA127376.jpg
hh20131012_205756_PA127402.jpg
hh20131012_205144_PA127397.jpg
hh20131012_205050_PA127395.jpg
hh20131012_204521_PA127386.jpg
hh20131012_203227_PA127367.jpg
hh20131012_200416_PA127355.jpg
hh20131012_195121_PA127340.jpg
hh20131012_192555_PA127311.jpg
hh20131012_192422_PA127304.jpg
hh20131012_184742_PA127288.jpg
h20131012_204202_PA127379.jpg
ccc20131012_195155_PA127341.jpg
cc20131012_192533_PA127309.jpg
c20131012_194945_PA127336.jpg
 

Pótszilveszter a Kispesti Uszodában

2013. január 12-én szombat éjjel

(Budapest, XIX. Simonyi Zs. u. 31.)Kértünk mindenkit, amennyiben lehet, a jó hangulat érdekében valamilyen egyszerűbb álarcban érkezzen!
Ez lehetett díszes kalap, szemüveg, színes hajdísz, festett paróka, mókás fejfedő, álarc, szerpentin vagy csak egy nyakkendő... vagyis vmi olyasmi, ami naturista öltözékünket lényegesen nem módosítja. Sajnos nagyon kevesen éltetek a lehetőséggel.

A programok

21,00
Érkezés. Előkészületek. Meghívott vendégeket fogadta Ádám, Rózsa, és Eszter. Ismerkedés egymással és az uszodával. Tagsági ügyek intézése Rózsánál.

Belépőjegyek váltása két pénztárban. A batyus büfé eligazításban segített Ildikó. Fiúkat kértük vmi italféleséggel, a lányokat vmi finom házi sütivel, szendviccsel, salátával készüljenek.
Felkért NaVKE fotós Atus és Zozo. Ha nem kívántál a felvételeken szerepelni, vagy szerettél emlékfotót magadról náluk jeleztrd az érkezéskor. Jelentkezés a játékos versenyekre 21,50-ig Hantinál és Ildikónál. A medencetérben probléma esetén Esztert, Ildikót, Rózsát és Zozot kereshettétek.

21,05
Kezdet. Pancsikolás, szaunázás.

21,50
Csapatbeosztás. Ismertette Hanti a két szauna közötti szabad területen.

22,00
Mókás játékok az alábbiak közül (Játékvezető: Hanti és Ildikó )
-“matracos” evezés 8 perc
-vízhordás, sorverseny 8 perc
-ping-pong labda gyűjtés 6 perc
-úszóváltó 6 perc
-(sz)ivás10 perc

23,50
Díjátadás az előtérben (a díjakat átadja Hanti)

24.00
A büfében pezsgővel köszöntöttük az Új Évet.
Köszöntőt mondott a NaVKE elnöke.

0,30
Utolsó pancsikolás, szaunázás.

0,45
Készülődés, pakolás, rendrakás. Segítettek a hajnalig maradók (Eszter, Rózsa, Ildikó, ...)

1,00
Záróra. Az uszoda elhagyása.

KÖZBEN:
A kiválasztott helyen előzetes bejelentkezéssel masszőr igénybevétele. Kérésre egyéni fotózási lehetőség. Önkiszolgáló, svédasztalos büfé a hozott finomságokból a rendezvény alatt (a készlet erejéig) folyamatosan üzemelt az előtérben. Az úszómedence, gyermekmedence valamint mindkét szauna minden vendég számára egyaránt használható volt. Az egyik szaunában Lali illóolajos felüöntésein is részvehettetek.

HÁZIRENDET KÉRTÜK A RENDEZVÉNY PROGRAMJAI ELŐTT ELOLVASNI SZÍVESKEDJÉL!

Képes élménybeszámoló

Fotók: Atus és Zozo

P1125339_EP1h.jpg
P1125329_EP1h.jpg
P1125325_EP1h.jpg
P1125313_EP1h.jpg
P1125312_EP1h.jpg
P1123640_EPL1h.jpg
IMG_2470h.jpg
IMG_2466h.jpg
IMG_2464h.jpg
IMG_2460h.jpg
IMG_2459hh.jpg
IMG_2459h.jpg
IMG_2456he.jpg
IMG_2453h.jpg
IMG_2449h.jpg
IMG_2445h.jpg
IMG_2444h.jpg
IMG_2440hm.jpg
IMG_2440h.jpg
IMG_2438h.jpg
IMG_2437h.jpg
IMG_2436h.jpg
IMG_2435h.jpg