FooldalCsobbanás Esztergomban az Aquaszigetben
English    


bemutat program hirek tag levlista link archivum gond zum

2014


Mikulás-parti képes beszámolója


Kivonat a levelezési listán megjelent beszámolókból:

Tisztelt Vezetőség, Kedves Rózsa!
Köszönjük a tegnap esti remek programot, azt, hogy fáradtságot nem kímélve megszerveztétek és lebonyolítottátok. Ha lehet, tartsuk meg ezt a fürdőt a jövőbeni Mikulás esti csobbanásokhoz - kevésbé dübörgő és hangos zenével.
Üdvözletünket küldjük
Erdősék


Köszi mindent, nagyon szép Mikulás-parti volt.:)
Karcsi

Szervusz kedves Rózsa !
Mindenek előtt köszönjük a lehetőséget, hogy részt vehettünk Ágival az esztergomi Mikulás partin. Nagyon jól éreztük magunkat mind a ketten és már így első alkalommal nagyon kedves embereket ismerhettünk meg köztük téged is.
Azt ott megbeszéltek alapján szeretnénk kérelmezni felvételünket a NAVKE tagjai közé 2015-ös esztendőtől. A tőled megkapott tagfelvételi lapokat kitöltöttük
A említett 2015-jan 10. szombati napot szabadnak kértük, hogy amennyiben a pótszilvesztert akkor tartanátok már most jeleznénk részvételi szándékunkat.
Előre is köszönettel ! Ági és Béci
Újpest,2014.12.12.

Szervusztok!
Mára remélem kipihentétek magatokat, és lesztek szívesek mesélni róla!
Péter

Kedves Péter, :-) én jobban szeretem, ha te is ott vagy és te mesélsz nekünk.:-) Szóval...én kb. 7-re értem oda, közben ugye még Párkányba is el kellett menni. A Télapó is hamarosan odaért és intézte a dolgát. Sokáig növesztette a szakállát is, mert nagyon fiatal volt még. A vendégek egyre gyűltek, szépen libasorban álltak míg mehettek az öltözőkbe. A szaunakuponokat itt kapták meg a regisztráltak. Ádám a helyszíni fizetőnek osztott a jegyeket Lindával. Amikor megérkezett a buszos társaság Eszter fogadta őket a lépcsőnél. Kb. 25 perc alatt elfogytak az érkezők és már 3/4 9-kor mindeki a fürdőbe juthatott. Atus és Zozó kezdés után már fél 9 körül bement és fotókat is készített a honlapra (pár publikusat majd a honlapot megnézhettek néhány nap múlva) Én 21,20-kor mentem be, sietve átöltöztem és mentem szaunázni. Majdnem elestem a csúszós kövön. Utána beszélgettem a medencetérben néhány vendéggel, tagságik ügyében, majd kimentem az öltözőbe, jelentkezési lapokért. Kicsit nehezen találtam meg a közlekedési útvonalat, de a végére már belejöttem. :-) Aztán egy kis pihenés a medencében, beszélgetések rég nem látott délegyházi barátokkal. A legvégén még egy mézes szeánszra is bementünk Ildikóval, de csak a végére, mert lekéstük az elejét, útközben Ádám egy fontos kérdéssel feltartóztatott minket. :-) Volt olyan is, amikor célirányosan járkáltam, Eszterrel kerestem a törölközőmet, mert vhol letettem. Szerencsére megtaláltam. Éjfél tájban még Zozó lakásába is eljutottunk.
Végül még 1x bementem 10 percre az egyik medencébe vmit még egyeztetni kellett az egyik vendéggel. :-) Fél egy előtt kezdtük el figyelmeztetni a vendégeket, hogy hamarosan záróra. fél 1-kor én is mentem öltözni és 3/4 1-kor kijöttem a fürdőből és a busszal jöttem haza Pestig. A buszon is jó társaság volt, a röpke egy órás idő alatt sikerült még néhányatokkal ott is szót váltani és megkérdezni ki és hogyan érezte magát vagy meghallgatni más történeteket. Megettük a maradék szaloncukrot is amit a Mikulástól kaptak a felnőttek. :-)
Jó hangulatú este volt, nekem olyan rövidnek tűnt, mint amíg ezt a levelecskét megírtam...:)
Ádám és Linda maradt végig az Aquaszigetben, míg az utolsó vendég el nem hagyta a fürdőt.
Sztem én olyan fél 3 körül már aludtam is.
Üdv
Rózsa

Még annyit tennék hozzá Rózsa beszámolójához, hogy a gyerekek, akik miatt a Mikulás a nagy utat megtette, láthatólag nagyon élvezték a bulit. Bár a mi Mikulásunk felnőtt szemmel nem volt egy félelmetes jelenség az egyik mini vizitündér mégsem mert hozzá odamenni :-). Én annak is örültem, hogy most jó sokan voltunk. A nagymedencében indított örvény mindig nagy sikert aratott, a kék és a sárga csúszdát is sokan kipróbálták. Az egyik -számomra hős- leányzó elmesélte, hogy a csúszda belsejét színes vonalak és pontocskák is díszítik. A vizes kő csúszósságával tényleg volt egy kis gond. Remélem, annak a tagtársunknak a kék-zöld foltokon kívül nem lett nagyobb baja aki a térdét és a kezét ütötte meg elcsúszás miatt.
És Péter most már aztán tényleg várunk legközelebb, hogy másnap megtudjuk Tőled, mi történt velünk (kitől is idéztem?).
Üdv: Bea

Fotók: Atus és Zozó

h.jpg
PC060093h.jpg
PC060081h.jpg
PC060079h.jpg
PC060060h.jpg
PC060052h.jpg
PC060046h.jpg
PC060016h.jpg
IMG_5614h.jpg
IMG_5600h.jpg
IMG_5596h.jpg
IMG_5595h.jpg
IMG_5591h.jpg
IMG_5588h.jpg
 

NATURISTA TÉL: Csobbanás Esztergomban

Dátum: 2014. december 6. szombat 20,30-00,30


A Naturisták Virtuális Klubja Egyesület (NaVKE) szeretettel meghív Benneteket
2014. december 6-án
szombaton este 20.30-kor kezdődő és éjjel fél egyig tartó
NATURISTA TÉL: CSOBBANÁS ESZTERGOMBAN
rendezvényre, mely a (2500 Esztergom, Táncsics Mihály u. 5.) található
A programra adományaitokat a bankszámlánkra kérjük elutalni, november 25.ig.
A NaVKE bankszámlája:
Fókusz Takarékszövetkezet 51700265-11129053-00000000
br>
KÖSZÖNJÜK mindazoknak akik utaltak mert nélkülük ez a program nem jöhetett volna létre. Köszönjük azoknak, akik a korai jelentkezésékkel és a díj előzetes november 25-i befizetésével ezt megtették. Ezzel biztosítottuk a rendezvény megtartását.

Örömmel tudatjuk, hogy a "Naturista tél: csobbanás Esztergomban" című decemberi programunk ismét megvalósult.

Mivel a rendezvény zártkörű, ezért előzetes, név szerinti jelentkezés ekkor is szükséges december 5-én este 8-ig. (e-mail címünkön esetleg telefonon).

A Télapó meglepetést hoz a gyerekeknek

A gyerekekkel érkező szülőket kérjük, jelezzék a neveket előzetesen és azt is, hány gyermekkel érkeznek, mivel a Télapó tudni szeretené, kinek és hány db csomagot tegyen a zsákjába.

A program zártkörű, csak naturisták vehetnek részt. Bárki eljöhet, tagsági nélkül is. A naturista tagsági igazolvánnyal rendelkezőknek kedvezményes a belépőjegy.
Aquasziget fedett mediterrán élményfürdő- és csúszdaparkban lesz.
*több beltéri medence 26-37 fokos hőmérséklettel
*2 db óriáscsúszda (6,7 m magasból indul, 35 ill. 60 méter hosszú, hang és fényeffektusokkal felszerelt eredménymérővel a napi rekordot is jegyzi)
*óriási élménymedence-gejzírrel, sodrófolyosóval, buzgárokkal, barlanggal
*W ellness Világ: szaunacentrum, finn és gőz szaunák, pihenőterek, élményzuhanyok, relaxációs pezsgőmedence, Kneipp taposó, fitness terem
*nyolcszemélyes jacuzzi medence
*belső pihenőmedence masszírozó vízsugarakkal
*gyermekeknek szóló vízivilág, ahol egy mókás spriccelő bohócfej, valamint egy épített teknősbéka nyújt kellemes kikapcsolódást a kicsiknek
*az élményfürdő fedett területén a medencék mellett egy infraszauna
*étterem, drinkbár
*elsősegély-és úszómesteri felügyelet

A szaunaszeánszokat óránként a 2 finn szaunában és a gőzkabinban tartják a mesterek. Szaunakuponokat (max. 2-3 alkalom/fő) elővételben, illetve ha marad a helyszínen is lehet választani.

Programok listája:
21,00 Sörös (finn-A, megtelt)
21,15 Kávés (gőz, megtelt)
21,30 Citromos-gyümölcsös (finn-B, megtelt)
22,00 Sós-bedörzsölős (finn-A, megtelt)
22,15 Csokis dörgölőzés (gőz, megtelt)
22,30 Sámánok útján (finn-B, megtelt)
23,00 Mézes (finn-A, megtelet)
23,15 Csokifigurák (gőz, megtelt)
23,30 Charlie Chaplin a szaunában című világbajnokságon előadott produkció (finn-B, megtelt)

Kuponakat csak visszamondás esetén áll módunkban újra kiosztani, minden hely elfogyott.

Finn szauna, A és B (20-20 fős)
Gőzkabin (2x8 fős)

Budapesti indulással és érkezéssel különbuszt indítunk a rendezvény helyszínére.

Az autóbuszra korlátozott számban van még hely, ha valaki szeretné igénybe venni, akkor ezt előre utalással még megteheti. Ár: 1670 Ft
A buszra az alábbiak szerint lehet felszállni:
Helyszín: Bp., XIII. ker., Árboc u. 8. (Az M3 metró Áprád hídi megállójánál, az Árboc utcai parkolóban a Volán pályaudvar mögött)
A busz indulása: 2014. dec. 6. szombat. 19:15

A busz nem vár senkire, kérem érkezzetek pontosan!
Előzetes NÉVSZERINTI jelentkezés minden esetben szükséges (legkésőbb dec. 5-én este 8 óráig)!

Jelentkezés:
navke@navke.hu vagy 06-20-313-9170

Érkezés előtt kérjük házirendünket elolvasni szíveskedjetek!

A NaVKE rendezvényei olyan családi és társasági életformát biztosítanak, melynek keretében erotikus asszociációk nélkül vállaljuk egymás előtt testünket.

Külön felhívjuk a figyelmet, hogy az uszodában és a NaVKE rendezvényein kizárólag a NaVKE által felkért fotós készíthet fényképeket a képen szereplő személyek engedélyével. Ha nem kívánsz a felvételeken szerepelni, vagy saját emlékfotót szeretnél azt érkezéskor feltétlen jelezd!

Minden esetben tegyél törölközőt magad alá, ha leülsz!

Kérjük, ha olyan viselkedéssel találkozol, ami ellent mond mindannak amivel tisztességes naturisták körében találkozol, határozottan lépj fel a viselkedés ellen. Ha fellépésed hatástalan, azonnal szólj a piros sapkás rendezőknek!

A fürdőruha, bikini, monokini viselése nem megengedett, így azt el se hoztad magaddal!