FooldalNaturista Farsang
English    


bemutat program hirek tag levlista link archivum gond zum

2015


Farsangi élménybeszámolók

Szép estét!
Szeretném megköszönni mindenkinek a Farsangi party vízi jógázását. Nagyon sokan voltatok Jelen! Hűűűű örült a lelkem :)
Furcsa volt, vicces és azért kivitelezhető :) az a pár gyakorlat csak-csak sikerült. Azért rá kell majd éreznünk a lényegére, ha szeretnénk még vízben jógázni .A vízben könnyebb mozogni, akik eddig bátortalanabbak voltak azok is szívesen kapcsolódtak a jóga tornába :)
Olyanok voltatok nekem mind-mind, mint egy-egy nyíló lótuszvirág. Gyönyörű, rózsaszín, nyíló lótuszvirágok, kik érdeklődve, bájjal, csillogó szemekkel a vízből szinte kifakadva nyíltatok, nyíltatok mosolyogva illatoztatok. Szerettem...
Külön dicséret a páros gyakorlatokért. És tényleg szinte mindenki talált magának párt. Nahh legközelebb "felfegyverkezek" egy mikrofonnal és akkor hallani is lehet engem.
Nagyon élveztem veletek az Együtt-létet! A jelmezek is ötletesek voltak. Hálásan köszönöm a szauna szeánszokat is. Valahogy most nagyon kellett a lelkemnek, testemnek.
És bár én most nem voltam jelmezes Szívecske :) de Szívemet adtam nektek.
Köszönet még mindenkinek ki hozzájárult ez est fényéhez! És adjatok Hálát magatoknak, hogy megengedtétek magatoknak, hogy ott legyetek!
Áldás és Ölelés:
Mirjam

Sokunk véleményének adok hangot, ha azt mondom, ma este Otthon voltunk a Hajós Alfréd tanuszodában. Úgy kezdődött, mint eddig soha: Magasra nyitott sorompó várt minket, de a folytatás sem maradt el e mögött. Azonnal felfigyeltem a két új szauna-mesterünkre, Gábor és Tibor ott tipródtak az egyik asztal mellett, kellékeiket vették éppen számba. Az egyik mézes üveg önállósította magát, nagy zajt csapva leesett a kőre, de nem tört össze. Szép számmal összejöttünk jóval a kezdés ideje előtt, a mi kedves úszómesterünk (igazán illene már a nevét is tudnom!) csak intett menjünk és kezdjünk öltözködni, majd visszajövünk kifizetni a belépőt, utána. Mert Magdi aktív közreműködésével a bejárati ajtó elé is került egy takaró függöny, így naturista módon állhattunk sorba a hozzánk képest kicsit később érkező elnökségi tagoknál, jegyet venni, szauna kupont kérni, tagsági ügyeket intézni. Volt, aki kapásból több személy jegyét is kifizette. Így aztán nem csoda, hogy a két ördögfióka Tímea és Balázs már a kismedencéből integettek, mire odaértem.
Itt most abbahagyom a beszámolót, holnap folytatom. Remek hangulatban voltunk, közel százan. Aki nem tudott eljönni sajnálhatja!
Péter

Én résztvettem Gábor és Tibor 1-1 szeánszán is, nekem tetszett. Először nem mertem felülni a magasabb fokra, mivel az előző csapatot elég meggyötört állapotban láttam kijönni és vmi brutál felöntést gyanítottam. Aztán odalent végül is tűrhető volt, így amásodik körben feljebb merészkedtem. Aztán mégiscsak lejebb ültem a végére, mert valóban apait-anyait beleadott a 2 mester, remek méregtelenítés volt.:)
Az utolsó szeánszon még dícséretet is kaptunk, hogy a relax programon milyen szép csöndben ültünk végig és ez normál uszikban nem szokás. A szaunamestereknek, akik legtöbbet csak fürdőruhás uszikban dolgoztak eddig nagy élmyény volt profi vendégeknek csinálni a felöntéseket. Köszönték, hogy megtapasztalhatták ezt az élményt is veletek (na, jó Tibort már ismertük a 2 évvel ezelőtti Gyémánt Fürdős Mikulásnapunkról, nemhiába esett rá a választás most is.)
Rózsa

Mi Gábor szeánszán voltunk 2x, nekünk nagyon tetszett, remek hangulatot tudott teremteni. Szívesen vennénk máskor is a közreműködésüket.
Gitta

Mi a Tibi utolsó kakukkfüves-kamilla teás szeánszán vettünk részt /sajnos csak ide sikerült bejutnunk/. Nekem személy szerint nagyon jól esett és mivel kifejezetten relaxációs felöntés volt, nem is bántam, hogy nem olyan brutális. Így is átjárta a meleg az egész testemet a fejem búbjától a lábam ujjáig, pedig én az alsó padon ültem. Nagyon jól esett, köszönjük!
Etus

Szerintem is elég jó hangulatban telt a farsangi rendezvény. Bár, őszintén szólva, jól fog esni a mikulás, pótszilveszter és farsang után egy nem tematikus uszoda, ahol egy kicsit én is ki tudok kapcsolódni.
Üdv: Zozó

Szeretném megköszönni a tegnapi napot, jól éreztem magam, csodás szervezés volt! :-) Jó volt úszni, a jelmezes verseny is, meg beszélgetések, megismerkedtem hasonló korúakkal is, mint én. Szóval igazából egy élmény volt az egész. :) Ugyan nem értem el helyezést a jelmezversenyen, de semmi gond, a részvétel volt a fontos számomra és a jó hangulat. Szóval köszönöm még egyszer a szervezést! Egyébként, ha máskor, seményekhez, versenyekhez esetleg kell emléklap vagy oklevél, akkor abban is szívesen tudok segíteni!
Üdv,
Dani

Kedves naturista társaink ! Fantasztikus farsang volt remek hangulat, köszönjük a szavazatokat és az élményt. Béci és Ági

Nincs még reggel, de nem tudok aludni. Tehát folytatom a beszámolót. Ami Zozó panaszát illeti, meg tudom őt érteni; de most azt remélem, hogy a tegnap készített képei segítenek számunkra utólag is felidézni, az ünnep örömeit…
Mert az vitán felül áll, hogy ünnep volt ez a javából, minden percét élveztem.
Miután az előtérben elrendeztem az anyagi dolgokat, beszaladtam a medencetérbe, tájékozódni. Na, ekkor találkoztam Tímeával és Balázzsal. Majd láttam a lelátón már gyülekezünk, így gyorsan kihoztam a cuccomat, és szokásos módon Gyuri mellett pakoltam le.
Mirjam megtréfált minket, feltette az idei jelmezét, ami egy állatfejet formált, de az akkor még eléggé gyenge megvilágításnál ez is elég volt hozzá, hogy ne ismerjük őt fel. Elérve célját, nevetve tolta fel a fejére az álarcot, amely ott is maradt talán egész este; nem panaszképpen mondta, mivel tavaly öltözött pirosba, idén ugyanazt nem tehette meg, ezért csak ezt az apróságot választotta erre az alkalomra. Virtuálisan a homlokomra csaptam, hát ő volt tavaly a SZÍVKIRÁLYNŐ, aki úgy emlékszem a második díjat kapta. Gyuri kihasználva az alkalmat kért egy ölelést tőle, mondván akkor szombaton nem tudott kimenni a Hősök terére. Megbeszéltük, amint itt befejeződik a jelmezverseny és az eredményhirdetés, menjünk a kismedencéhez, ott fogunk ma tornázni, benn a vízben. Kérdeztem, nem lesz-e zavaró, ha ma én inkább kinn maradok a medence szélén; megértette a kérésemet, mondta ma nem lesz szükség polifonra, csupa olyan gyakorlat lesz, amit állva fogunk végezni, lehet azokat a parton is csinálni.
Még nem volt fél8, akkor egyszerre két esemény is kezdődött. Egyrészt az első felöntés a szaunában, másrészt a jelmezverseny, amelyre én is beneveztem. Érdekes módon a 32-es számot kaptam, apám száma volt ez középiskolás korában, a konviktusban. Egy kicsit csúsztunk a kezdésekkel, még sokan várták odakinn, a bebocsátást.
A várakozás közben sorra jártam, és minden jelmezt közelről is megnéztem. Sok szellemes ötlettel készültünk, biztos nem lesz könnyű dönteni. (Most fel kellene sorolnom a látottakat, de ebben talán Zozó képei kisegítenek, nehogy bárkit is kihagyjak! A lelátó sarkán kuporgó piros nyakörvű kis cicával azért kivételt teszek.) Magam is beöltöztem, egy piros NaVKE pólót vettem fel, és Gitta varrt számomra a saját jelmezük maradék anyagából egy pántot, na, azt is feltettem, hónom alá csapva az otthonról hozott újságokat, máris ott állt a rikkancs. Ildikó és Rózsa jöttek a verseny lebonyolításához, de a nevezési számaink összekeveredtek, így véletlenszerű sorrendben mérettük meg jelmezeinket. Én harmadikként mutattam be a RIKKANCS figuráját, harsányan ajánlgatva a kezemben lévő újságokat, végig mentem a lelátó előtt. Udvariasan megtapsoltak. Majd egymás mellett maradva kivártuk, amíg mindenki bemutatja a jelmezét. Akkor vettem észre, nem mindenki kandidált, akik jelmezt vettek fel, többen ott maradtak a nézők soraiban, pedig őket is megtapsoltuk volna. Alig vártam, hogy ismét pucér lehessek, nem gondoltam, hogy egy póló ilyen meleg tud lenni. Következett a szavazás, előkerestem a szavazólapomat, kértem egy tollat valakitől, ráírtam a számomra legötletesebb jelmez számát, Ildikó gyűjtötte össze őket, urna nem volt, csak úgy naturista módon a kezében!
Az eredményhirdetésig várni kellett, addig kimentem az előtérbe, ott terítették fel az un. morzsa partit. Érdemes volt megnézni, mert valaki ráadásként egy hatalmas tepsinyi rétessel ajándékozott meg minket, mint Ádám felvilágosított tökös és mákos rétes volt vegyesen. Életemben most ettem először tökös rétest, érdekes íze volt. De utána kerestem egy mákos rétest, mert azért mégis az az igazi! Leöblítettem valami üdítővel, és siettem a helyemre.
Korán értem vissza, ezért tettem egy kört a medence térben. A nagy medence valamennyi úszósávja foglalt volt, ki-ki a saját tempójában igyekezett a 25 métert megtenni, annyiszor, ahányszor csak kedve volt hozzá.
A kismedence túlsó sarkánál felfedeztem Istvánt és társát. Kétségtelen a legvilágosabb helyre telepedtek, két éve én is azért mentek oda; de engem akkor Magdi átterelt a lelátóhoz, hogy inkább odaüljek, ott lesz a társaság. Most erre nem figyeltünk fel időben, így István tegnap feladat nélkül maradt. Pedig a lelátónál mi is kaptunk később több fényt, épp a jelmezverseny idejére, ott valahol neki is jó „műhelye” lehetett volna.
Már mindenki szétszéledt, hát akkor futott be valaki egy hatalmas gombával a fején. Nagy tapsot kapott, sajnáltuk, hogy lemaradt a versenyről.
Következett az eredményhirdetés és a díjak átadása. Megkísérlem felsorolni a jelmezeket, és akiket ismerek a neveiket. Gitta és Misi a Valentin napot jelképező hatalmas szív mögül integettek; GabIcáék cseresznyét és almát festettek magukra, Gábor bioalmája kukacos volt!
A trió szellemes fürdőruha megoldásban pompáztak! A mi korosztályunk számára a piros szín ennyi év után is a vörössel azonosul, így aratott nagy sikert a VÖRÖS CSEPEL-t megjelenítő „veterán” Laci! Aranyosak voltak a bohócok, rajtuk viszont egyedül a lány könyékig érő kesztyűje volt piros, de az valóban dominált! A zsűri lágy szívére jellemző, a késve érkező gombás fiú különdíjban részesült, sőt a semmi pirosat nem viselő arab sejket is jutalmazták. Remélem nem hagytam ki senkit; ha mégis, nem volt szándékos, és bocsánatot kérek!
A zsűri nem tudta melyik szám kit takar, ők csak a nevezési számokat mondták be, akkor tudtuk meg, kit díjaznak, amikor az illető csapat bemutatta a sorszámát. Tudtam nem egy nagy ötlet a rikkancs, de amikor az én számomhoz hasonló (33, 36) hangzott el, azért nekem is felment a cukorszintem egy pillanat alatt, elhihetitek! Emberek vagyunk.
Mirjam bemutatójáig még volt egy kis időnk, Gyuri felajánlotta az otthonról hozott szendvicsei egyikét; kimentünk az előtérbe vacsorázni. Én meg felhomályosítottam őt, hogy a morzsa asztalon frissen sült rétes is van, talán még neki is jut, ha félreteszi a hazai kosztot, és a süteménnyel kezd. Jóízűen falatoztunk. Bizony az előteret belakták a naturisták, és nem csak meztelen srácokat láttam, ha körülnéztem; nagyon kellett a bejárathoz az a szellemesen odatett függöny.
Következett a nap fénypontja, a Mirjam vezette „jógaóra”, amit most rendhagyó módon a kismedencébe tervezett. Engem is be akart terelni a vízbe, emlékeztetnem kellett rá, én inkább a parton maradok. Úgy helyezkedtem, hogy jól lássam őt, de így a száját végképp nem láttam, amit mondani fog, abból én nem fogok érteni egy mukkot sem. Kiderült, hogy akik vele szemben álltam a vízben, azok sem hallották, mit akart elmondani az elején; Magdi jött előre szólni neki, kezdje csak el a gyakorlatokat, és majd valahogy utána csináljuk. Tudtomon kívül így lettem én a tolmács a csoport tagjai számára; szemem sarkából Mirjamot nézve igyekeztem őt leutánozni, bizony nem volt könnyű. Engem nem segített a víz felhajtó ereje, voltak gyakorlatok, ahol két-három tempó után én már lazítottam, elfáradtam. De be kell vallanom jó érzés volt ott állni veletek szemben, és csodálni a sok egyszerre mozgó szebbnél szebb testet. Időnként számolgattam, hányan is tornázunk egyszerre, néha talán a negyvenen is túl voltunk, de a 36-38 volt a leggyakoribb. Amikor párokat kellet alkotni, 17 pár tornázott, a vízben Pali maradt pár nélkül, és a parton én; hogy a trió tagjai hogy osztoztak, bocs, nem figyeltem meg.
Nagy tapssal köszöntük meg Mirjamnak a kellemes együttlétet, de aztán sokan elsiettek, az esedékes szaunájukról nem akarván lemaradni. Én bizony férfiasan bevallom elfáradtam. Visszamentem a helyemre Antival beszélgettem még egy keveset, majd kimentem az előtérbe hátha találok még valami frissítőt a morzsa asztalon. Nem egy elhagyatott helyet találtam, volt itt még ennivaló csipsz is, különféle üdítők, de főleg érdekes emberek. Kedves kis ördögfiókáim már nem viselték jelvényeiket, aranyosan mosolyogtak; Rózsa itt mutatta be Jánost, aki a távúszás bajnoka lehetett tegnap a maga leúszott 2000 méterével…
Kemény elhatározásomat, hogy szárazon csinálom végig az estét, egy kisebb spricnit leszámítva sikerült teljesítenem. Épp valami miatt bementem az öltözőbe, és visszafelé az egyik vízcsapnál fiatalpár évődött, akkor kaptam a meglepetést fröcskölést a lánytól. Vigyázzak, szól a fiú, ez egy ördögfajzat… Jobban odanézve megismertem őket, ők voltak a bohóc pár, csak mostanra lemosták magukról a festéket. Ó, ismerlek benneteket, mondom, ti voltatok a bohócok, és rajtad volt az a vérpiros könyökig érő kesztyű. Boldogan bólogattak, tetszett nekik a felismerés. Angolos távozást terveztem, de sorra jöttek az én kedves barátaim, ismerőseim. Lett volna kuponom az utolsó szauna szeánszra, de most inkább kihagytam, így kérem, aki mindkét fiúnál volt felöntésen, egészítsen ki.
Az elején azt gondoltam, úgy 70-80-an voltunk, de így utólag átgondolva ennél sokkal többen voltunk, talán alig maradtunk el a száztól. Nagyon jó ünnep volt!
Pilisszántó, 2015.február 15.
Mező Péter

 

Farsang az usziban

2015. február 14. szombat este 19,30-22,30

Cím:
Hajós Alfréd Tanuszoda 1222 Budapest, Nagytétényi út 31-33.
Időpont: 2015. február 14. szombat 19,30-22,30


BELŐPŐJEGYEK (felnőtt ill. diák):


NaVKE tagoknak: 1500 Ft/fő ill. 1000 Ft/fő
Társegyesületi: 1800 Ft/fő ill. 1200 Ft/fő
Tagsági nélkül: 2000 Ft/fő ill. 1500 Ft/fő
18 év alatt ingyenes.

Fürdőruha, bikini, monokini viselése nem megengedett, így azt el se hozd magaddal!

BELÉPÉS csak előzetes, név szerinti jelentkezés alapján. Jelentkezni a navke_kukac_navke.hu e-mailcímen, vagy a 06-20-313-9170-es telefonszámon a rendezvény napján délig lehet.

Az uszodában egy 25 méter hosszú, 16 méter széles úszómedence (vízmélység 180 cm) és egy 16 méter hosszú, 10 méter széles tanmedence (vízmélység 90 cm) található.
Öltözők, zuhanyzók, szárítkozó helyiségek és 2 szauna áll vendégeink rendelkezésére.

PROGRAMOK:

TESTFESTÉS: Az uszoda teljes időtartama alatt kérhető, Istvántól.

19,30 JELMEZVERSENY kezdete
Bármilyen fantáziadús jelmez, álarc, kalap, nyakkendő, stb.
Idei javasolt fő motívum: piros szín. Lehetsz most Piroska, lehetsz most piros szív vagy piros alma, de akármi más, ami pirosban mutat jól.
A résztvevőket a közönség zsűrije értékeli és a legötletesebb jelmezeket szerény díjakkal jutalmazzuk is. A szavazólapokat érkezéskor adjuk oda minden vendégünknek.
DÍJÁTADÁS: 20,00-től

SZAUNAPROGRAM: kuponok ingyenesen kérhetőek. Egy fő max, 2 kupont választhat előre bejelentkezéssel. A helyszínen a maradék kuponokat is kiosztjuk.
19,30 Welcome NAVKE! Almapálinkás felöntés (Szaunamester: Gubucz Gábor) MEGTELT
20,10 Farsangi peeling. Sós-kókusz és oliva olajos bőrápolás (Szaunamester: Tóth Tibor) MEGTELT
20,40 Édes élvezet. Mákos- mézes bőrápolás (Szaunamester: Gubucz Gábor) MEGTELT
21,10 Kozel szelleme. Sörös- kubebás felöntés (Szaunamester:Tóth Tibor) MEGTELT
21,45 Kalózkonyha titka. C vitaminos felöntés gyümölcsökkel. (Szaunamester: Gubucz Gábor) MEGTELT
22,05 Gyógyító természet. Gyógyteás relax felöntés (Szaunamester: Tóth Tibor) MEGTELT

21.15 JOGA
a medencetérben vagy csak a medencében?
A farsangi "buli jógát" megpróbáljuk a medencében, és nem a medence melletti térben.
Izgalmas lesz érezni a lágy hullámokat a testünk körül. Izgalmas, más, valami új....
A víz, az Élet egyik áramlása, lételeme. Mi most megtisztulunk a vízbe, együtt áramlunk a vízzel, testünket feltöltjük a vízben és ellazítjuk.
A jóga egy lelki elmélyülés, ahol a test-lélek-szellem harmóniáját, kapcsolódását keressük.
A vízben ezen az estén. laza, könnyed, álló gyakorlatokat végzünk.
Nevetve, kacagva, vidáman! Mert az élet gyönyörű s mi is az élet részei vagyunk!
Jógázni is lehet vidáman, az is az Egy s Ég része.
PÁRBAN is fogunk végezni pár gyakorlatot, hogy egyensúlyunkat meg tudjuk tartani.
Tehát most nem lesz kifogás,hogy "nem hoztam jógamatracot :)"
Mindenkit vár sok szeretettel a Farsangi partyn egy medencés jóga vidámságra:
Mirjam

HÁZIREND: Az uszoda és a NaVKE házirendjének betartása kötelező!
Különösképpen betartandó:
Morzsapartira a vendégeink vagytok. A pótszilveszteri uszodából megmaradt rágcsálnivalókat illetve italokat elvisszük az usziba. Ételt, italt a medencetérbe és a szaunatérbe bevinni nem szabad (kivétel: ásványvíz műanyag flakonban).
A túlzott alkoholfogyasztás kerülendő.
Dohányozni, illetve szauna után hűsölni az első emeleti teraszon lehet. A teraszon tartózkodva az intim testrészek takarandók.
Mindig tegyél magad alá törölközőt, ha leülsz, a szauna felső padjára ülve pedig a talpad alá is!
A résztvevők az uszoda szolgáltatásait saját felelősségre használják.

A NaVKE rendezvényei olyan családi és társasági életformát biztosítanak, melynek keretében erotikus asszociációk nélkül vállaljuk egymás előtt testünket.
Külön felhívjuk a figyelmet, hogy az uszodában és a viziparkban kizárólag a NaVKE által felkért fotós készíthet fényképeket a képen szereplő személyek engedélyével. Ha nem kívánsz a felvételeken szerepelni, azt érkezéskor feltétlen jelezd.
Kérjük, ha olyan viselkedéssel találkozol, ami ellentmond mindannak, amivel tisztességes naturisták körében találkozol, határozottan lépj fel a viselkedés ellen. Ha fellépésed hatástalan, azonnal szólj a rendezőknek.

Fotó: Zozó

gm.jpg
P2140540h.jpg
P2140539h.jpg
P2140532h.jpg
P2140516h.jpg
P2140514h.jpg
P2140513h.jpg
P2140512h.jpg
P2140503h.jpg
P2140500h.jpg
P2140495h.jpg
P2140493h.jpg
P2140492h.jpg
P2140491h.jpg
P2140488h.jpg
P2140483h.jpg
P2140479h.jpg
P2140476h.jpg
P2140471h.jpg
P2140468h.jpg
P2140465h.jpg
P2140458h.jpg
P2140456h.jpg
P2140451h.jpg
P2140449h.jpg
P2140448h.jpg
P2140447h.jpg
P2140445h.jpg
P2140444h.jpg
P2140443h.jpg
P2140441h.jpg
P2140440h.jpg
P2140439h.jpg
P2140438h.jpg