FooldalNaturista Farsang
English    


bemutat program hirek tag levlista link archivum gond zum

2016


Farsang Budapesten, egy usziban

2016. febr. 6. szombat este

Cím:
Hajós Alfréd Tanuszoda 1222 Budapest, Nagytétényi út 31-33.
Időpont: 2016. febr. 6. szombat 19,30-22,30


BELŐPŐJEGYEK (felnőtt ill. diák):


NaVKE tagoknak: 1500 Ft/fő ill. 1000 Ft/fő
Társegyesületi: 1800 Ft/fő ill. 1200 Ft/fő
Tagsági nélkül: 2000 Ft/fő ill. 1500 Ft/fő
18 év alatt ingyenes.

Fürdőruha, bikini, monokini viselése nem megengedett, így azt el se hozd magaddal!

BELÉPÉS csak előzetes, név szerinti jelentkezés alapján. Jelentkezni a navke_kukac_navke.hu e-mailcímen, vagy a 06-20-313-9170-es telefonszámon a rendezvény napján délig lehet.

Az uszodában egy 25 méter hosszú, 16 méter széles úszómedence (vízmélység 180 cm) és egy 16 méter hosszú, 10 méter széles tanmedence (vízmélység 90 cm) található.
Öltözők, zuhanyzók, szárítkozó helyiségek és 2 szauna áll vendégeink rendelkezésére.

PROGRAMOK:

19,30 JELMEZVERSENY kezdete
Bármilyen fantáziadús jelmez, álarc, kalap, nyakkendő, stb.
Idei javasolt fő motívum: A majom. Minden a majomról szóljon aznap este az usziban. :)
A résztvevőket a közönség zsűrije értékeli és a legötletesebb jelmezeket szerény díjakkal jutalmazzuk is. Különdíjként Béla majom makettjait is megnyerheted, és egy 2 személyes NaVKE uszis belépőt is nyerhetsz. A szavazólapokat érkezéskor adjuk oda minden vendégünknek.
DÍJÁTADÁS: 20,00-től

SZAUNAPROGRAM: kuponok ingyenesen kérhetőek. Egy fő max, 2 kupont választhat előre bejelentkezéssel. A helyszínen a maradék kuponokat is kiosztjuk. Szaunamesterek: Török Géza (Esztergom) és Anonymous
19,30 Sós peeling-Török Géza
20,10 Oroszi kencés, Organikus kakóvaj, olivaolaj, és méhviaszos hidratálás-Anonymous
20,40 Mézes bőrápolás- Török Géza (Betelt)
21,10 A gyógyító természet. Gyógynövényes felöntés-Anonymous
21,45 Sörös felfrissülés-Török Géza
22,05 Játékos majmok pihenése. Zenés, relax felöntés-Anonymous

21.15 JOGA
a medencetérben vagy csak a medencében?
A farsangi "buli jógát" megpróbáljuk a medencében, és nem a medence melletti térben.
Izgalmas lesz érezni a lágy hullámokat a testünk körül. Izgalmas, más, valami új....
A víz, az Élet egyik áramlása, lételeme. Mi most megtisztulunk a vízbe, együtt áramlunk a vízzel, testünket feltöltjük a vízben és ellazítjuk.
A jóga egy lelki elmélyülés, ahol a test-lélek-szellem harmóniáját, kapcsolódását keressük.
A vízben ezen az estén. laza, könnyed, álló gyakorlatokat végzünk.
Nevetve, kacagva, vidáman! Mert az élet gyönyörű s mi is az élet részei vagyunk!
Jógázni is lehet vidáman, az is az Egy s Ég része.
PÁRBAN is fogunk végezni pár gyakorlatot, hogy egyensúlyunkat meg tudjuk tartani.
Tehát most nem lesz kifogás,hogy "nem hoztam jógamatracot :)"
Mindenkit vár sok szeretettel a Farsangi partyn egy medencés jóga vidámságra:
Mirjam

HÁZIREND: Az uszoda és a NaVKE házirendjének betartása kötelező!
Különösképpen betartandó:
Morzsapartira a vendégeink vagytok. A pótszilveszteri uszodából megmaradt rágcsálnivalókat illetve italokat elvisszük az usziba. Ételt, italt a medencetérbe és a szaunatérbe bevinni nem szabad (kivétel: ásványvíz műanyag flakonban).
A túlzott alkoholfogyasztás kerülendő.
Mindig tegyél magad alá törölközőt, ha leülsz, a szauna felső padjára ülve pedig a talpad alá is!
A résztvevők az uszoda szolgáltatásait saját felelősségre használják.

A NaVKE rendezvényei olyan családi és társasági életformát biztosítanak, melynek keretében erotikus asszociációk nélkül vállaljuk egymás előtt testünket.
Külön felhívjuk a figyelmet, hogy az uszodában kizárólag a NaVKE által felkért fotós (Zozó, Rózsa)készíthet fényképeket a képen szereplő személyek engedélyével. Ha nem kívánsz a felvételeken szerepelni, azt érkezéskor feltétlen jelezd.
Kérjük, ha olyan viselkedéssel találkozol, ami ellentmond mindannak, amivel tisztességes naturisták körében találkozol, határozottan lépj fel a viselkedés ellen. Ha fellépésed hatástalan, azonnal szólj a rendezőknek.

Kivonat a levelezési listán megjelent írásokból:

Nagy köszönet a tegnapi NaVKE farsangjelmezversenyén részvetteknek. Csodálatosak voltatok!
Ami az eddigi farsangokra jellemzően most is naturista jelmezben megjelenve csak fokozta a csodát. Ötletes, kreatív naturistákkal volt dolga a zsűrinek.
Szomorúságomnak csak egy oka lehet, hogy a beöltözöttek (vagy inkább a bevetkőzöttek) létszáma igen csekély volt, mindösszesen 7 merész majomkodó jelmezes volt. Pedig több tízszerese volt a nem beöltözött naturisták összlétszáma ezen az esten. Tanulság, jövőre egészen egyszerű dressing code lesz kitalálva a farsangi ruházatra (megj.: a legnépszerűbb eddig a "tenger" hívő szava volt számotokra).
Amikor megláttam hátulról azzal a hosszú, barna farokkal az első csinos majmot, tudtam, ő lesz a nyerő. Annyira egyedi és anynira szép volt Ágica, hogy csak csodálni tudtam. Sütő István festő is hozzájárult Ágica saját kezűleg varrt naturista majomöltönyéhez, a meztelen ruházatára szebbnél szebb barna majomrajzokat pingált.
Megérdemelte az első helyezést!
De voltak ott álarcos makik, lepke banánra szállva, de dszungelban majmokkal harcoló denevér és ugráló csimpánzot is láttam.:)
Külön köszönet Galambos Bélának, aki több napig készítette a makettjeit, melyek szintén, egytől egyik remekművek voltak és méltó jutalmai a helyezetteknek.
Két különdíjasunk pedig a NaVKE programra szóló belépőket nyerték el.
Eközben zajlott a Mirjám-féle jógabemutató, tele volt a kismedece.
Szaunamestereink Géza és Anonymous egy kivételével teltházas programokat tartott. Rengeteg szaunasapkás naturista vett részt a felöntéseken.
Vilit is láttam besegíteni a szeánszokon, bár a kisméretű szauna nem igazán kényelmes 2 mesternek. Javasolni fogom az elnökségnek, hogy a kályha tűrőképessége határáig bővítsük majd a programok számát és akkor Vili is kaphat önálló programra lehetőséget.
Az előtérbe a morzsaparti végén nem sok minden maradt meg, azt odaajándékoztuk a végsőkig kitartóknak.
Viszont itt jegyzem meg,ismételten, hogy az egy hónappal ezelőtti pótszilveszter italai.rágcsálnivalóit szolgáltuk most fel, de fura volt kibontani egy nagy zacskó sós mogyorót és szembesülni az egy évvel ezelőtt lejárt szavatosságú termék illatával. Ha lehet, legközelebb azért eleve lejárt dátumú cuccot ne hozzatok a közösbe.
Köszönet Sinpistinek, aki viszont most dobta be a közösbe a karácsonyi díszeit, ehető csokifigurái, szaloncukrai, karemelljei elfogytak mind egy szálig. :)
Az usziban 2 naturista helyszínről is tájékozódhattatok. Régi helyszín, új üzemeltetővel indítja az idei szezonját, ez a balatoni Levendula Kemping. S egy másik leendő alföldi helyszín is szóba került, várhatóan lesznek oda navkés szervezések, vagy saját naturista programok. Ez utóbbit tavasszal megtekintjük és utána tudok majd bővebbet mondani róla.
Nem akarom hosszúra nyújtan a beszámolómat, de örültem tegnap mindannyiotoknak és majd ha fent leszenk a NaVKE honlapján a Zozó által készített farsangi fotók, jelzem nektek is a linket Aki pedig szerepel a fotókon és kér belőle, írjon emilt Zozónak a navke@navke.hu emilre. Csak legyen türelemmel, nagyon sok mostanában a teendőnk, hisz hamarosan közgyűlésünk is lesz és arra is készülnünk kell...
Legközelebb pedig navkés uszis programot a március 5-én szombaton tartunk és várunk benneteket újra itt.
Rózsa

Nagyon jó volt megmerülni újra a boldogságban, kicsit gyereknek lenni újra. Jó volt érezni az örömötöket, amikor megláttatok, hogy milyen majom lettem. Nagyon szeretném megköszönni Istvánnak, hogy kifestett. Furcsa érzés ... volt újra. Megtudhattam, mit érzett a vászon a keze alatt. De ezt ti is tudjátok, hiszen ti is néztétek, hogy hogyan alakult az arcom és mindenem, amit nem takart a jelmez, hogy hogyan lettem homo sapiensből homo ludens, emberből csintalan majom. Azt hiszem, ti is kellettek ahhoz, hogy ilyen jól sikerüljön. Olyan jó volt a játék, köszönöm, hogy velem játszottatok, hogy velem örültetek, a majomkodásomnak. Szeretettel csináltam és adtam. Remélem, hogy a majomarcom eltakarta a pirulásomat, amikor megtapsoltatok. Szeretek köztetek lenni.
Üdvözlettel:
Ágica a "Mazso "

Foto: Zozo

majom7.jpg
majom5.jpg
majom4.jpg
majom2.jpg
majom1.jpg
P2060063h.jpg
P2060062h.jpg
P2060056h.jpg
P2060053h.jpg
P2060051hh.jpg
P2060049hh.jpg
P2060049h.jpg
P2060045h.jpg
P2060034h.jpg
P2060032h.jpg
P2060031hh.jpg
P2060031h.jpg
P2060029h.jpg
P2060028h.jpg
P2060026h.jpg
P2060022h.jpg
P2060016h.jpg
P2060011h.jpg
P2060007_01h.jpg