Fooldal Csobbanás Esztergomban
English    


bemutat program hirek tag levlista link archivum gond zum

2018


NATURISTA Tavasz: Csobbanás Esztergomban

Dátum: 2018. április 7. szombat 20,00-00,15


A Naturisták Virtuális Klubja Egyesület (NaVKE) szeretettel meghív Benneteket
2018. április 7-én szombaton este 20.00-kor kezdődő és éjjel negyed egyig tartó
NATURISTA TAVASZ: CSOBBANÁS ESZTERGOMBAN
rendezvényre, mely a (2500 Esztergom, Táncsics Mihály u. 5.) található

Mivel a rendezvény zártkörű, ezért előzetes, név szerinti jelentkezés mindenképp szükséges április 6. péntek reggel 8,00 óráig. (e-mail címünkön esetleg telefonon).

Jelentkezés:
navke@navke.hu vagy 06-20-313-9170

A belépőjegyek (helyszínen vásárolhatóak, KIZÁRÓLAG készpénzben):
6 év alatt ingyenes
6-18 év között egységesen 2000 Ft
NaVKE tagoknak: 3600 Ft/fő
Társzervezeti tagoknak: 4000 Ft/fő
Tagsági nélkülieknek: 4400 Ft/fő Bárki eljöhet, tagsági nélkül is.
A naturista tagsági igazolvánnyal rendelkezőknek, a társzervezeti tagoknak (INF, MNE, SZIKI, NBBKE stb.) kedvezményes a belépőjegy.

Aquasziget fedett mediterrán élményfürdő- és csúszdaparkban lesz.
*több beltéri medence 26-37 fokos hőmérséklettel
*2 db óriáscsúszda (6,7 m magasból indul, 35 ill. 60 méter hosszú, hang és fényeffektusokkal felszerelt eredménymérővel a napi rekordot is jegyzi)
*óriási élménymedence-gejzírrel, sodrófolyosóval, buzgárokkal, barlanggal
*W ellness Világ: szaunacentrum, finn és gőz szaunák, pihenőterek, élményzuhanyok, relaxációs pezsgőmedence, Kneipp taposó, fitness terem
*nyolcszemélyes jacuzzi medence
*belső pihenőmedence masszírozó vízsugarakkal
*gyermekeknek szóló vízivilág, ahol egy mókás spriccelő bohócfej, valamint egy épített teknősbéka nyújt kellemes kikapcsolódást a kicsiknek
*az élményfürdő fedett területén a medencék mellett egy infraszauna
*étterem, drinkbár
*elsősegély-és úszómesteri felügyelet

Szaunakuponokat (max. 2 alkalom/fő) elővételben, illetve ha marad a helyszínen is lehet választani.

Szaunaprogramok
folyt. köv.

Finn szauna (jobb oldali, ha szemben állunk a Kneipp taposóval):
20,20 Dezső sós programja
20,45 dr. Szauna-Károly Tamás jeges programja
21,10 Posvai Niki mézes programja
21,40 NaVKE buli. Pálinkás felöntés mulatós stilusban (Gubucz Gábor)
22.15 Tavaszváró. Szőlőmagolajos joghurt (Kerekes Péter)
22,40 Posvai Niki jeges programja
23,00 Dezső sörös-jeges programja
23,30 Bazilika szelleme. Gregorián relax (Gubucz Gábor)

Gyógynövényes szauna (baloldali, ha szemben állunk a Kneipp taposóval)):
20,15 Posvai Niki sós programja
21,00 Narancsba zárt egészség cukros bőrhámlasztás (Kerekes Péter)
22,00 dr. Szauna-Károly Tamás relax programja
22,35 Citrom ízű banán 60-as évek hangulata jughurtos banános kencével (Gubucz Gábor)
23,15 Alaszkai jéghegyek (Kerekes Péter)

Gőzkabin:
20,50 Begőzöltünk. Fehér és barna csokis bőrápolás (Gubucz Gábor)
21,50 Dezső csokis programja
22,45 dr. Szauna-Károly Tamás csokis programja

Ha teltház volna és a szaunakuponok elővételben mind elfogynának, kuponakat csak visszamondás esetén áll módunkban újra osztani.

A gőzkabinban (14 fős), a finn szaunában és a gyógynövényes szaunában lesznek a programok (18-18 fős)

Mirjám-jóga bemutató: 21.15-21,35

Mirjám hangtál meditációja: 22.15-22,45

Csúszdaverseny: 21,00-21,30 (jelentkezés a helyszínen)

Erre a programunkra nem indítunk most különbuszt, telekocsikat javaslunk.

Érkezés előtt kérjük házirendünket elolvasni szíveskedjetek!

A NaVKE rendezvényei olyan családi és társasági életformát biztosítanak, melynek keretében erotikus asszociációk nélkül vállaljuk egymás előtt testünket.

Külön felhívjuk a figyelmet, hogy az uszodában és a NaVKE rendezvényein kizárólag a NaVKE által felkért fotós készíthet fényképeket a képen szereplő személyek engedélyével. Ha nem kívánsz a felvételeken szerepelni, vagy saját emlékfotót szeretnél azt érkezéskor feltétlen jelezd!

Minden esetben tegyél törölközőt magad alá, ha leülsz!

Ksták körében találkozol, határozottan lépj fel a viselkedés ellen. Ha fellépésed hatástalan, azonnal szólj a piros sapkás rendezőknek!

A fürdőruha, bikini, monokini viselése nem megengedett, így azt el se hoztad magaddal!

Képes élménybeszámoló az uszi után:

Szervusztok!
Egyesületünk az őszi-téli szezon záró eseményét esztergomba szervezte, ahol - akik eljöttek - egy jól sikerült, rendkívül gazdag esemény sorozaton ünnepelhettek. Úgy elszaladt a 4 óra, hogy csak csodálkoztunk a végén, jé, hát eltelt?
Bocs, később még folytatom, de a családi béke kedvéért, most kicsit porszívózni fogok...
SRAN Péter

Egyesületünk az őszi-téli rendezvény sorozat zárásaként ismét Esztergomot választotta helyszínül, ahol egy jól sikerült – eseményekben gazdag – programon vehettünk részt.
Rózsa azt írta, igyekszik korán odaérni, hát én is ezt tettem, jó egy órával a kezdés előtt ott voltam. Mégsem én voltam az első, Rózsa már ott volt, meg még két fiú. Levetettem a kabátomat, majd rövid tűnődés után visszavittem a kocsi csomagtartójába, várakozás közben nem volt hová tennem, és bíztam benne, a buli végére sem fog annyira lehűlni a levegő, hogy azt a 20 lépést ne tudjam megtenni pulcsiban. (Jó döntés volt, igaz sál-sapka azért volt rajtam!)
Rövidesen megérkezett Zozó és Móni, nem sokkal utánuk Ildikó és Atus, kedves kisfiukkal Noellel. Így hárman is árulták a belépő jegyeket, mégis néha hosszabb sor alakult ki például Ildikó előtt, mert ő a szauna kuponokat is átadta a rögtön a vevőinek, Rózsa meg az egyesületi dolgokkal is foglalkozott, így néha Atus és Noel „munkanélküli” lett.
Végre a nagymutató elérte a 12-est, így akinek már rendben volt, mehetett is az öltözőbe. Az előre kiválasztott szekrényem üres volt, kabát nélkül hamar le tudtam vetkőzni, és siettem a pihenőtérben egy ágyat lefoglalni. Ez is sikerült.
Első programom Niki sós felöntése volt, ennek időpontjáig már csak percek voltak hátra, hát visszamentem az előtérbe, ott mindig nagy a jövés-menés, sok régen látott ismerőssel tudtam pár szót váltani. A gyógynövényes szaunába ritkán szoktam beülni, ott nincs kialakult helyem, felültem Tamás mellé a felsősorba. Niki ügyesen váltogatva a kellékeket a zászlóval, törülközővel és legyezővel alaposan megizzasztott bennünket. A gyors zuhanyozást követően jól esett az ágyamon való elnyújtózás.
A teljes ellazulás előtti utolsó éber pillanatomban belém hasított, hogy Ádámnak megígértem, segítek neki a csúszdaversenynél, így összekaptam magam, és lesiettem a medencetérbe. Még senki sem volt a csúszdánál, de mire felértem a rajthelyhez, egy fiatal pár utolért. Hagytak egy kicsit szuszogni, elfogyott a levegőm a lépcső tetejéig, pedig beelőzhettek volna engem. A gyorsabb sárgacsőbe ültem be, kellemesen elringatott mire leért velem, és a csobbanás tökéletesen sikerült. Alaposan belecsapódtam a vízbe, de a medence fenekéig nem süllyedtem le. Kerestem a szememmel az időmérő kijelzőjét, azonnal láttam, na, ez nem működik, akkor itt ma nem lesz verseny.
Ahogy így eszénkedek, megérkezett a leány, majdnem mellém, kicsivel később a fiú is, a másik csőből. Megbeszéltük friss élményeinket, és mint akik jól végezték dolgukat elhagytuk a terepet. Ha már itt vagyok alapon bementem a vízbe úszni egyet. Reméltem a sodró folyosó rövidesen beindul, ősszel finomakat köröztem ott…
Néhány tempó után alkalmam nyílt aznap délelőtt szerzett – a HÍD üzlettel kapcsolatos – tudásommal elhencegni kedves ismerősömnek, aki épp szintén ott lubickolt. (Megtudtam, bár az üzlet elnevezése ötletes volt annak idején, mára a vezetése elkényelmesedett, árukínálatát nem díjazzák a környéken élők…)
Odaértem a kihasználatlanul árválkodó dögönyözőhöz, alaposan megmasszíroztattam vele magamat, és épp indultam visszaúszni, jött a parton Ádám. Mondom neki, nem működik a csúszdák időmérője, mire ő, az nem baj, a telefonján van stopper, majd azzal fogjuk mérni az időket. Hamar kijöttem a medencéből, és folytattuk a tanácskozást, hová tegye a megfigyelő helyét, ahonnan a startot is, meg a célba érkezést is észlelni tudja. Ádám ötlete volt, hogy feljön ő is a két csúszda indulási helyéhez, ott ő fogja a versenyzőt számolással indítani, hisz a becsapódásszerű célba érkezést fentről is látja. Így tényleg sikerült az új verseny lebonyolítási feltételeit megteremteni. Rögtön lejöttem másodszor is a sárga csövön, ez már beszámított a versenybe. Rövidesen érkeztek mások is, én az előírt két-két lecsúszást sietve teljesítettem, mennem kellett tovább, a Mirjam féle jógázásra.
Még fenn voltam a csúszdánál, amikor Ildikó (Gábor kísérője) kérdezte, hogy amikor kidugja a lábát a csőből, akkor nyomja-e meg Ádám a gombot? Na, ezen jót mosolyogtunk, mondván a láb kiérés és a vízben való csobbanás között szinte semmi idő sem telik el… Jóval később, ma reggeli eszmélkedésem során fel tudtam idézni az ezredmásodperc töredékei alatt lezajlottakat, igyekszem megosztani veletek, mert érdekes. Ugye a valóságban én merültem nagy sebességgel bele a vízbe, mégis hanyatt fekve az ágyamban fordítva érzékeltem a dolgokat, mintha én nyugalomban lennék, és a víz szintje emelkedik hozzám képest.
Nyilván szétnyílt a lábam a csúszdában, így az egy nagy „A” betű két szárához hasonlított. Először csak a bokámig ért a víz, majd a hátam mögül egyre növekvő sebességgel áramlott előre, a rendelkezésre álló fokozatosan kisebb nyíláson keresztül, az intim részhez érve bizsergetően kellemes érzést okozva minden alkalommal. (Ilyet, akik gatyában csúsznak le, nem érezhetnek…). Továbbemelkedik a vízszint, érzem, ahogy az oldalamat simogatja, kicsit késve ér a hasam tájára, fel a mellemig, és csak ekkor telik meg az orrom- szemem-szám a vízzel. A két karom egész idő alatt a fülem mellett kinyújtva, csak most jutnak szerephez, hogy ki tudjak emelkedni a vízből…
Késve értem a jógaórára, mert még fel kellett mennem a földre terítendő pokrócomért. (Nem pokróc, de most nem jut eszembe a neve!) Szeretem ezeket a gyakorlatokat, Mirjam igyekszik könnyű mozgás elemekkel kedveskedni nekünk. Gyakran nem is azok végrehajtása a nehéz, hanem egy kimerevített állásban hosszabb ideig úgy maradni mozdulatlanul. Főleg, ha ez bizonyos egyensúlytartáshoz kapcsolódik. Mert nekem a fél-lábon állás, pipiskedés nem erősségem, ha vízben tornázunk, nevetve elmerülök a vízben néha. De most a parton dolgozunk, mit tegyek? „Kedves Péter, támaszkodj meg valahogy!”- súgta Mirjam. Akkor vettem észre, hogy nem messzi tőlem valami podeszt van, annak felső szintje még kézre is esett. Így aztán én is tudtam folytatni még ezeket a számomra kritikus gyakorlatokat is.
A jógázók csapata időközben szépen felduzzadt, akiknek arra vitt az útjuk, megtetszett nekik és bekapcsolódtak. Másoknak szauna felöntés kezdődött, csak integetve vettek búcsút, siettek az emeletre. A gyakorlatsor végéhez közeledve kértem Mirjamot, most is azzal a szép körbeállós jelenettel fejezzük be, mint Mikuláskor, mert a olyan mutatós. Szerencsénk volt Zozó is épp arra járt, így végre, aki nem vett részt a jógánkon az is láthatja…
Most egy kis szünetem volt, Mirjam második foglalkozása elé nem vettem fel semmit. Felmentem a helyemre, és kényelmesen megvacsoráztam. Kihasználva a hely lehetőségeit, odaültem a bárpulthoz, így nem morzsáztam össze az ágyamat. Megittam rá egy nagy pohár szódát, és épp időben mentem ki az előtérbe, mert kezdődött Mirjam hangtálas meditációja, a fényszaunában.
Sikerült az első szeánszra bejutnom, de már ősszel is két szeánszra volt szükség, annyian akartak oda bejutni. Mirjam hirtelen átlényegült papnővé, aki egyenként körül lengetett bennünket belépéskor egy füstölővel. Majd amikor minden üres hely gazdára talált, elcsendesedtünk, és a hangtál bűvölő lágy halk búgására ellazultunk, befogadva a vezetőnk halkan súgott kívánságait. Mintha magad lettél volna a kis kabinban, de ezt érezhette nyilván minden résztvevő. Összefogott kezünkön át áramlott a szeretet…
Szavakat sem találva szédelegtem a helyemre, és hirtelen mély álomba merültem. Elvileg számomra nem volt más program arra az estére, de felfokozott állapotomban nem akartam egyedül lenni, hát kimentem az előtérbe, ott mindig történik valami. Ez a valami most számomra az volt, hogy Rózsával és Ildikóval találkoztam, Ildikó kérdezte, nincs-e kedvem Niki egy szeánszára beülni, adott hozzá kupont, megmaradt. Hát így még egyszer összetalálkoztam Nikivel, a jeges felöntés megint pazar volt.
Ráadásként még két szeánszra ültem be, de ezekről félidőben meglógtam, ide már csak a társaság miatt mentem be, a számomra szükséges borzongás mennyiséget már bőven megkaptam…
Lassan szedelőzködni kezdtek a társaim, én is összecsomagoltam, és kimentem az öltözőbe. Feldobott társalgás volt, látszott a késői óra ellenére mindenki vidám, jól érzi magát. Nagyokat nevettünk egymás rovására, de senki sem sértődött meg a spontán beszólások miatt. (Nem mondom el a poénokat, ez maradjon a mi titkunk…)
Éjjel egyre értem haza, még a pizsamámba belebújtam, de a szokásos beszámolóm megírására nem maradt erőm… Láttam a Rózsa által feltett képeket, örülök nekik, jól illeszkednek jelen írásomhoz.
Befejezésül még hagy dicsekedjek el azzal, hogy Ádámtól kaptam egy emléklapot, mely szerint 3. helyezést értem el a csúszdaversenyben. Már az öltözőben mintha Ildikó kezében két 1. sorszámú emléklapot láttam volna, tehát Gábor és ő voltak a győztesek, akikkel egy időben én is ott voltam…
SRAN Péter

Fotók: Zozó

P4070025f.jpg
P4070023f.jpg
P4070022f.jpg
P4070021f.jpg
P4070019f.jpg
P4070015f.jpg
P4070014f.jpg
P4070012f.jpg
P4070011f.jpg
P4070009f.jpg
P4070008f.jpg
P4070007f.jpg
P4070005f.jpg
P4070003f.jpg
P4070002f.jpg