FooldalHajós Alfréd Tanuszoda
English    


bemutat program hirek tag levlista link archivum gond zum

2018


Novemberi naturista találkozó

Hajós Alfréd Tanuszoda,
Cím: 1222 Budapest, Nagytétényi út 31-33.
2018. nov. 17. szombat 19.30-22.30


Ősztól tavaszig minden hónapban találkozunk valemelyik fürdőben. Ez most egy batyus buli lesz, hozzatok a büfé kínálatához enni és innivalókat.

Lesz Mirjám jóga (20.00-20.30) és lesznek szaunamesterek is.
Szaunaprogramokra előzetesen kell kérni a kuponokat, fejenként 2 db adható. Ha marad a helyszínen azok is kiosztásra kerülnek.

BELŐPŐJEGYEK (felnőtt ill. diák):
NaVKE tagoknak: 2000 Ft/fő ill. 1500 Ft/fő
Társegyesületi: 2200 Ft/fő ill. 1700 Ft/fő
Tagsági nélkül: 2500 Ft/fő ill. 2000 Ft/fő
18 év alatt ingyenes.

Fürdőruha, bikini, monokini viselése nem megengedett, így azt el se hozd magaddal!

BELÉPÉS csak előzetes, név szerinti jelentkezés alapján. Jelentkezni a navke_kukac_navke.hu e-mailcímen, vagy a 06-20-313-9170-es telefonszámon a rendezvény napján délig lehet.

Az uszodában egy 28 fokos 25 méter hosszú, 16 méter széles úszómedence (vízmélység 180 cm) és egy 34 fokos melegvizes 16 méter hosszú, 10 méter széles medence (vízmélység 90 cm) található. Öltözők, zuhanyzók, szárítkozó helyiségek és 2 szauna áll vendégeink rendelkezésére.Szaunaprogram csak az egyik finn szaunában lesz, a másik szauna kályhája nem bírja a locsolást, így ott programok nélkül szaunázhattok kedvetekre.

19,30-22,00 SZAUNAPROGRAMOK:
Kuponok ingyenesen kérhetőek. Egy fő max, 2 kupont választhat előre bejelentkezéssel. A helyszínen a maradék kuponokat is kiosztjuk.
Szaunamestereink (Kerekes Péter és Gubucz Gábor) programjai az alábbi időpontokban kezdődik
19,30 Azok a boldog szép napok... (sós)
19,55 Star Wars avagy a csillagok háborognak és sóznak. Sós-mentás bőrradír.
20,20 Görög lagzi (olivás joghurt)
20,45 October fest után sörös hidratálás német hangulatban.
21,10 Mézeskalács karácsonyi hivogató
21,35 Egy kupica sose árt! Pálinkás felöntés
22,00 Az állitó pálinka avagy jozanságra itélve

Mirjam-féle jógázás 20.00 a kismedencében (34 fokos) lesz.

A masszőzhöz időpont kérés és bejelentkezés: navke@navke.hu (30 perces masszázs)

HÁZIREND: Az uszoda és a NaVKE házirendjének betartása kötelező!

Különösképpen betartandó:

Ételt, italt a medencetérbe és a szaunatérbe bevinni nem szabad (kivétel: ásványvíz műanyag flakonban). Az előtérben azonban ihattok-ehettek kedvetekre.

A túlzott alkoholfogyasztás kerülendő.

Mindig tegyél magad alá törölközőt, ha leülsz, a szauna felső padjára ülve pedig a talpad alá is!

A résztvevők az uszoda szolgáltatásait saját felelősségre használják.

A NaVKE rendezvényei olyan családi és társasági életformát biztosítanak, melynek keretében erotikus asszociációk nélkül vállaljuk egymás előtt testünket.

Külön felhívjuk a figyelmet, hogy az uszodában kizárólag a NaVKE által felkért fotós (Zozó, Rózsa) készíthet fényképeket a képen szereplő személyek engedélyével. Ha nem kívánsz a felvételeken szerepelni, azt érkezéskor feltétlen jelezd.

Kérjük, ha olyan viselkedéssel találkozol, ami ellentmond mindannak, amivel tisztességes naturisták körében találkozol, határozottan lépj fel a viselkedés ellen. Ha fellépésed hatástalan, azonnal szólj a rendezőknek. Utólagosan már nem tudunk segíteni.

Jelentkezési határidő: legkésőbb a program előtti napon délig.

Péter élménybeszámolója az uszi után

Idén az Egyesület őszi rendezvényeiről különböző okok miatt sorra lemaradtam, bizony erősen élt bennem a vágy, végre egy igazi nudi bulira. Számomra tehát már önmagában a tény, hogy végre ott lehetek közöttetek, előre vetítette egy szép ünnep átélését. És ebben valóban nem csalódtam.
Anikó és Laci voltak olyan szívesek, felajánlották, hogy elvisznek az uszodáig, és haza is hoznak. Ezúton is köszönöm a segítségüket.
Nem sokkal a hivatalos kezdés előtt odaértünk, de az előtér már telis tele volt sok-sok rég nem látott barátommal-ismerősömmel. Örömteli üdvözlés sorozat következett, kitettem a magammal hozott innivalót az asztalra, és beálltam a sorba először Rózsához, aki a tőle megszokott módon, névre szólóan felcímkézte számunkra a szauna kuponokat; csak ránézett a soron következőre, és kérés nélkül adta az előre kialkudott vényeket. (Ő aztán tényleg mindannyiunkat ismer!)
A másik asztalnál Ildikó ült a névsorral, nála lehetett a belépti díjat kifizetni. Ahogy elnéztem a többséget ő is ismerte, mert rögtön mutatta a névsort, hogy hol van a nevünk, ahol alá kell írnunk. Aztán máris mehettünk az öltözőbe.
Kedvenc szekrényem már foglalt volt, de így is találtam üreset, hamar levetkőztem, és siettem a lelátóhoz. Itt Gyuri hagyományosan foglalta számomra a legjobb helyek egyikét. Folytatódott a rég nem látott barátaim körbe látogatása, „mesélj- mi újság?”, kezdetű kérdésekkel indítva. Úgy eltelt az idő, hogy észre sem vettem, már elkezdődött Mirjam jóga félórája. Nem akartam a többiek átszellemült tevékenységét a medencében való alkalmatlankodásommal zavarni, így csak megálltam a medence szélén, és onnan néztem, milyen gyakorlatok következnek.
Eleinte nem voltak nehéz gyakorlatok, de apránként mindig nehezebbek következtek. Számomra az egyensúlytartást erősítő rutinok a legnehezebbek. Máskor odamegyek a medence széléhez, abba kapaszkodom, nehogy elessek. Éppen kezdtem elveszteni a kétségbe esésemet, amikor Mirjam felajánlotta, felém kinyújtott karját, hogy ő segít, kapaszkodjak bele. Elfogadtam felajánlott segítségét, jó érzés volt belé kapaszkodni. De nem éltem vissza a helyzettel, amint más természetű feladatok következtek, elengedtem őt, és kicsit odébb húzódtam, de épp csak pár centivel. Jókedvűen végeztük a gyakorlatokat, most már válogatás nélkül következtek a lábon még elvégezhető, de komoly odafigyelést igénylőek. A végén kellemesen csurgott a hátamról az izzadság. Megköszönve Mirjamnak a bemutatóját, siettem a szauna kabin felé, mert az első programom ideje szinte már elmúlt. Szerencsére Gábor nem tartotta be szorosan a deklarált kezdési időpontot, így utolsóként ugyan, de beülhettem. Október fest program következett. Sok választásom nem volt, felültem a sarokba, ráadásul sapka nélkül! Nagyon vigyáztam magamra, két kézzel takartam a kopasz fejem, na meg a két fülemet, nehogy megégesse a forró gőz, a friss ráöntéseket követő első legyezéseknél. Később már magamra engedtem a légáramlatokat, kaptunk belőlük bőven. Szokatlan volt az aprócska kabin, két sorban úgy 12-en ülhettünk benn, Gábornak nem sok helye maradt a mi kényeztetésünkre. De ő nyilván hozzá szokott ehhez is, mert a zászlóját csak a nyele tövénél fogta, így is néha beleütött a tetőbe, és csak apró oda-vissza lengetéseket indított. De a hatása így is sokszor szinte elviselhetetlen volt. Úgy kell annak, aki sapka nélkül megy szaunázni…
A két felöntés között kimentem az előtérbe, megnézni a „terülj asztalkámat”, és jó ízűen kóstolgattam ebből is abból is. Ügyes lányaink vannak, de a fiuk is kitettek magukért… Nem voltam odakinn sem egyedül, a dumagépek itt is hamar belelendültek…
A második felöntésnél is Gábor tevékenykedett. Most időben érkeztem, Éva és János segítettek felkapaszkodni a második sorba, de a friss locsolásoknál most is a két kezem menedékébe menekültem. A pálinkás felöntés szünetében kupicányit kaptunk a nedűből, volt, aki a társa vállait öntötte le velük, mások a belső értékek tanulmányozásától sem riadtak vissza. (Magyarán: bedobták a felest!)
Számomra ezzel a hivatalos program véget ért. Még sem unatkoztam a zárásig. Sőt, mi csak mondtuk a magunkét, és úgy szólt valaki, hogy illene abba hagynunk mára, letelt a három óra. Laci és Anikó igazán kihasználták az időt, hisz a végén ők is sorra kerültek a masszőznél. (Valami malőr miatt az elején kimaradtak az előre kialkudott sorból, de ha a vége jó, minden jó!) Kiürült a medencetér, sőt még az öltözőben sem voltunk már sokan. Fiatal párnak – éppen távoztukban – beszóltam, nem tudom melyikőtök ötlete volt, a lány hajának rövidre vágása, be szerintem jó gondolat volt, mert igen csinos! Hát így még a végén is örültünk egymás látásának…
Hanem az előtérben még igazi élet volt, éppen, mint az elején. Szinte senki sem hiányzott, Ildikó felolvashatta volna a jelenléti ívet, akik még az öltözőben voltak, csak azok nem válaszolnak a nevük hallatán. Aztán lassan itt is elköszöntünk egymástól. Valahogy úgy adódott, hogy én ott tébláboltam a kijáratot eltakaró függönynél, és mint a mesebeli történetekben a házigazda, én búcsúztattam el mindenkit.
Pilisszántó, 2018. november 18.
Mező Péter

PB170272h.jpg
PB170266h.jpg
PB170264h.jpg
PB170261h.jpg
PB170258h.jpg
PB170256h.jpg
PB170254h.jpg
PB170253h.jpg
PB170249h.jpg
PB170248h.jpg
P1060120uzzzzzz.jpg
P1060102uszi.jpg
P1060093usz.jpg
P1060065mass.jpg
P1060042usz.jpg
DSCN4493h.jpg
DSCN4492h.jpg
DSCN4491h.jpg
DSCN4490h.jpg
DSCN4489h.jpg
DSCN4488h.jpg