Fooldal Pótszilveszter az usziban
English    


bemutat program hirek tag levlista link archivum gond zum

2018


Pótszilveszter utáni képes élménybeszámolók

Hajós Alfréd Tanuszoda
2018. január 6.Élménybeszámolók a levelezésilistán megjelent írásokból:

Szervusztok!
Csak a rend kedvéért jelzem, a ma esti (Most látom az már tegnap volt!) egyesületi rendezvényünk szép létszámú részvétel mellett emelkedett hangulatban zökkenő mentesen lezajlott. Ennél bővebben most ne várjatok tőlem, de amint felébredek, ez lesz az elsők egyike. Többen jeleztétek, mennyire várjátok a Navkés bulikról szóló írásaimat, köszönöm szépen, bevallom jólesik, de egyúttal mutatja, holmi összecsapott firkálmánnyal nem ejthetlek át benneteket. Erre törekszem most is...
SRAN Péter

Pótszilveszterről várom én is Péter beszámolóját...most itt csak egyelőre annyit, hogy úgy láttam nagyon jól éreztétek magatokat, nagyon sokan ücsörögtetek a kismedencében. Jó ötlet volt ez a 34 fokra való felmelegítés kérése, megvalósítása. Szokás szerint minden szaunakupon már elővételben elfogyott, csak a visszamondásokét és a későn jövőkét tudtuk még kiosztani a helyszínen. S itt köszönöm is azoknak a levelét, sms-ét, akik ezt nem feledik el megírni. S nem értem azokat, akik csak lefoglalnak, nem jönnek és a helyszínen még ezt is figyelnünk kell és a pénztárat is emiatt tovább nyitvatartanunk, hátrha 9 körül még befutnak.... De ez most csak 2-3 emberke volt. Szóval igazából nem is érdekes megemlíteni, nem tömegjelenség.:)
Köszönöm magam és sztem mindenki nevében azt a sok finom sütit, kencéket és a finom gyümölcsöket amit hoztatok. Maradt még egy kis nasi, és 2-3 üveg bontatlan innivaló majd vmikor tartunk egy morzsapartit és megesszük, megisszük azokat is. :)
S ki ne felejtsem Icát, aki sztem szuper kis vizitornát tartott a köszöntő előtti fél órában és még a tombola egyik díját is ő nyerte...szóval nagyon örülök, hogy el tudott most jönni a decemberi kihagyása után.
Rózsa

Késve érkeztem. Telis tele volt az előtér, pedig már elkezdődött a belépők árusítása, Ildikó előtt szépen sorjáztak a korábban érkezettek. Mindkét kezem teli volt, át kellett tenni mindent a balba, hogy kezet tudjak fogni barátaimmal. Majd sietve helyet kerestem a – születésnapi bulin sokak által megdicsért – saját termésű almáknak, gyorsan kipakoltam.
Rózsától megkaptam a kért kupont a szaunaszeánszra, sajnos az elsőről lemaradtam. Ráadásként kaptunk egy tombola jegyet is, gondosan betettem a táskám egyik zsebébe, ott is maradt; de mert az ünnepség végén a kihúzott számok gazdái sorra jelentkeztek a nyereményükért, nem is hiányzott a jegyem.
A későn érkezők már nem válogathatnak a szekrények között, ami még üres, abba tehetik a ruháikat. Hamar levetkőztem, és kisiettem a lelátóhoz. Kedvenc helyem itt is foglalt volt, kedves barátom is csak a legfelső sorból integetett, pedig máskor egymás mellett ülve szoktunk dumálni az első sorban.
Befelé jőve láttam valami kiírást, de siettemben nem olvastam el, most visszamentem tájékozódni. Jól sejtettem az időbeosztást mutatta, 20,30-kor lesz a jóga a kismedencében, majd 21-kor a köszöntő. Az én kuponom meg 21,35-re szólt, tehát az elején van egy kis szabadidőm, de utána oda kell figyelni, nehogy lemaradjak megint valamiről.
Beültem kicsit a kis szaunába melegedni, majd a nagy medencében úsztam pár hosszt. Ennyi kezdetnek elég is volt, most már elkezdhettem a barátaimmal való ráérős csevegést. Erre kiváló helynek bizonyult az előtérben lévő büfé asztal, sorra kóstoltuk a lányok által készített finomságokat, teli szájjal integetve a többieknek, ezt kóstoljátok meg, nagyon finom.
Néztem az órát, és jó 10 perccel a kiírás szerinti idő előtt bementem a kismedencébe, ahol már gyülekeztek a jógázni szeretők. (Ide illik, de csak zárójelben. Egyikőtök odajött hozzám, hogy okvetlen írjam meg, a Gábor mézes felöntése nagyon finom volt. Borzongatós meleget csinált, és a zenéjét is jól választotta meg, végigénekelték a Hungária együttes dalait…)
De most menjünk vissza a kismedencébe… Kérdezgettük egymást, láttátok-e már Mirjamot, de még senki sem látta. Észrevettem, hogy Ica készülődik a parton a program levezénylésére, azonnal megértettem, valami változás van, és erre egy harsány „Álljatok fel” kiáltással a többiek figyelmét is felhívtam.
Ica valóságos szilveszteri hangulatot varázsolt a partra, sapkában, nyakkendősen, foszforeszkáló karpereceivel. Először a sapkától szabadult meg, de a második gyakorlatnál kiderült, a méreten felüli nyakkendő is zavarja, így már csak a két csuklóján maradtak ott az ünnepi díszek.
Érdekes gyakorlatokat diktált a lány nekünk, nyilván otthon rendszeresen ezeket végzik kettesben férjével, de legtöbbjük nem vízbe való mozdulatokból állt, ha őt akartam követni, bele kellett csapnom a vízbe… Jókat nevettünk, de tetszett mindenkinek a dolog. Megtapsoltuk őt a végén, ma is megmentette a helyzetet. (Utólag sikerült Mirjammal beszélnem, nincs nagy baj, már otthon van…)
Nem sok időnk maradt szuszogni, kezdődött az ünnepség. Erre az alkalomra Rózsa magára öltötte a díszes kendőjét, és pezsgőt bontva köszöntöttük az újévet. Ezt követte a tombola nyeremények kisorsolása.
Rózsa szavait nehezen értettem, túl halkan beszélt, az ünnepség végén kértem, ugye, majd ő leírja, amit mondott. Erre fülbe súgva elismételte a lényegét, tehát én is le tudom írni: „Az egyesület belépett a felnőtt korba, reméli ezen idő alatt felnőtt egy új nemzedék, akik rövidesen átveszik a staféta botot a mai elnökségtől.”
Hát leírtam! Amit magam részéről hozzá szeretnék tenni, sok rátermett fiatalt ismerek közöttetek, akik valóban alkalmasak lennének az egyesület életének további irányítására; csak sokan nem akarják felismerni magukban azt az erőt, ami pedig bennük rejlő adottság. Kérlek téged, ne a melletted állókra gondolj most, épp rólad beszélek… Nem sokára közgyűlés lesz…
Nem sokkal később az én szauna programom kezdődött. Nehezen gyűltünk össze, hisz az ünnepségre mindenki kiment az előtérbe. Nekem is Gábor jutott szaunamesternek. Máskor túl kemény felöntéseit mostanra kicsit tompította, valóban bejött a kellemes borzongás, de mellette a jó zene is szerepet kapott, kórusban énekeltük: „Sajtból van a hold…”
Már csak a búcsúzkodás lett volna hátra, de váratlanul egy kellemes kötelességünknek tettünk eleget. Jelentkezett ugyanis egy úszólány, hogy a naturista úszóverseny elődöntőire nem sikerült eljönnie, most szeretné a távot teljesíteni, mérjük meg az idejét. Szerencsére Rózsának a mérésre alkalmas órája van, elég nagy ahhoz, hogy ketten is egyszerre tudjuk azt is, meg az úszót is figyelni, így még egy eseménnyel gazdagodott az amúgy is dús programunk.
Mindenkinek ezúton is nagyon boldog 2018-as esztendőt kívánok.
Pilisszántó, 2018. január 7.
Mező Péter

Sziasztok kedvesek!
Ma reggel folyamatosan kapom az üzeneteket hogy vártatok tegnap este a Hajó uszodába. Igazán hálás vagyok nektek, hogy ennyire szerettek engem. De néha nekem is közbejött olyan dolog, ami miatt le kellett mondjam az uszodát.. Pl. megfaztam. A tegnapi nap haza jöttem vidékre, Tiszaújváros mellé a szüleimhez, mert... Jönnöm kellett. Nekem most ez volt a fontosabb. Hogy miért írok most ide nektek? Mert kicsit lelkiismeretfurdalasom van. Hiszen a Navke is egy nagy csaladda nőtte ki magát a szívünkben. Sok szép élmény, sok jó barát... ˘? Ez a tegnapi nap igy alakult, kérlek ne nehezteljetek rám. Találkozunk legközelebb a farsangi uszodában.
köszönöm
Szeretettel
Mirjam

Nagyon jól éreztük magunkat a tegnapi napon.
Ildi és Tihi

Hajós uszodáról csak annyit írnék, hogy ilyen még nem volt, Mező Péter ízes élménybeszámolójával EGYIDŐBEN kerültek fel a fotók a navke.hu oldalra, Rózsa és Zozó nagyon gyors volt, máskor 1-1,5 hét késéssel kerültek fel a bélyeg-fotók a honlapunkra, amikor már nem is nagyon érdekel senkit, amikor már nem aktuálisak, hiszen új programok jönnek... A modellképekért is köszönet Zozónak!
Gubucz Gábor valóban más volt, jobb volt, kevesebb vízzel dolgozott viszont jó sokat legyezett, Ica egyfolytában nyögdécselt mellettem, miközben mézzel kenegettem a testét éreztem, hogy mindenütt libabőrös..., méz, pálinka, marcipános cukorka..., mi más kellene még a földi boldogsághoz? :-)
A Hungária dalos felöntése után a pálinkás felöntésen torkunk- szakadtában üvöltöttük Demjén Sajtból van a hold-ját, mondtuk is, hogy Péter a mi SAJT -ósunk, ezt is meg kell neki írnia!
Ica valóban inkább a testünket átmozgató tornaórát tartott a jóga óra helyett, hiszen ezt szokta minden nap otthon csinálni egy órácskát, de hát a mi Mirjam -unkat nem lehet pótolni, csak valami egészen mást nyújtani helyette!
Én nem tudom, hogy az Elnökségnek mennyi munkája van benne, hogy ilyen gördülékenyen és élvezetesen teljen el az egész este, de köszönjük szépen a pezsgős köszöntést és a tombolát is:
GabIca -ék

Fotók: Zozó

P106062fokep.jpg
P1060081h.jpg
P1060077h.jpg
P1060075h.jpg
P1060073h.jpg
P1060072h.jpg
P1060070h.jpg
P1060069h.jpg
P1060064h.jpg
P1060060h.jpg
P1060057h.jpg
P1060056h.jpg
P1060055h.jpg
P1060054h.jpg
P1060053h.jpg
P1060050h.jpg
P1060044h.jpg
P1060041h.jpg
P1060040h.jpg
P1060039h.jpg
P1060037h.jpg
P1060034h.jpg
P1060031h.jpg
P1060029h.jpg
P1060028h.jpg
P1060017h.jpg
P1060011h.jpg
P1060010h.jpg
P1060008h.jpg
P1060007h.jpg
P1060006h.jpg
 

Pótszilveszteri szaunázás, batyus buli az uszodában

Cím: Hajós Alfréd Tanuszoda 1222 Budapest, Nagytétényi út 31-33. Budapest,
Időpont: 2018. január 6. 19.30-22.30


BELŐPŐJEGYEK (felnőtt ill. diák):
NaVKE tagoknak: 2000 Ft/fő ill. 1500 Ft/fő
Társegyesületi: 2200 Ft/fő ill. 1700 Ft/fő
Tagsági nélkül: 2500 Ft/fő ill. 2000 Ft/fő
18 év alatt ingyenes.

Fürdőruha, bikini, monokini viselése nem megengedett, így azt el se hozd magaddal!

BELÉPÉS csak előzetes, név szerinti jelentkezés alapján. Jelentkezni a navke_kukac_navke.hu e-mailcímen, vagy a 06-20-313-9170-es telefonszámon a rendezvény napján délig lehet.

Az uszodában egy 25 méter hosszú, 16 méter széles úszómedence (vízmélység 180 cm) és egy 16 méter hosszú, 10 méter széles tanmedence (vízmélység 90 cm) található.
Öltözők, zuhanyzók, szárítkozó helyiségek és 2 szauna áll vendégeink rendelkezésére.

19,30-22,00 SZAUNAPROGRAMOK:
Kuponok ingyenesen kérhetőek. Egy fő max, 2 kupont választhat előre bejelentkezéssel. A helyszínen a maradék kuponokat is kiosztjuk.
Szaunamestereink (Gubucz Gábor és Szolga Balázs) programjai
19,30 Királyi Relax -illóolajos (trónok harca és egyéb zenék)
19,55 Made in Hungária (mézes kényeztetés)
20,20 Magyarok a nagyvilágban-gyümölcsös
20,45 Apáca show eukaliptusz cukorral
21,10 Sós fenyő-ünnep
21,35 Boldog új évet NaVKE! Pálinkás felöntés
22,00 Sör-virsli verseny. Bud Spencer-Terence Hill filmzenékkel

Pezsgős köszöntés, tombola: 21.00

Ica-féle vizi torna 20.30

HÁZIREND: Az uszoda és a NaVKE házirendjének betartása kötelező!
Különösképpen betartandó:
Ételt, italt a medencetérbe és a szaunatérbe bevinni nem szabad (kivétel: ásványvíz műanyag flakonban). Az előtérben azonban ihattok-ehettek kedvetekre. S mivel batyus buli lesz, kérünk a büfénk kínálatáhoztőletek is hozzájárulást. Lányok vmi finom házi sütivel, fiuk pedig üdítőt hozhatnak.
A pezsgős koccintásra egyesületünk vendégei vagytok.
A túlzott alkoholfogyasztás kerülendő.
Mindig tegyél magad alá törölközőt, ha leülsz, a szauna felső padjára ülve pedig a talpad alá is!
A résztvevők az uszoda szolgáltatásait saját felelősségre használják.

A NaVKE rendezvényei olyan családi és társasági életformát biztosítanak, melynek keretében erotikus asszociációk nélkül vállaljuk egymás előtt testünket.
Külön felhívjuk a figyelmet, hogy az uszodában kizárólag a NaVKE által felkért fotós (Zozó, Rózsa) készíthet fényképeket a képen szereplő személyek engedélyével. Ha nem kívánsz a felvételeken szerepelni, azt érkezéskor feltétlen jelezd.
Kérjük, ha olyan viselkedéssel találkozol, ami ellentmond mindannak, amivel tisztességes naturisták körében találkozol, határozottan lépj fel a viselkedés ellen. Ha fellépésed hatástalan, azonnal szólj a rendezőknek.

Felkért fotósunk ismét Zozó lesz.

potszil2.jpg
buek2x.jpg