Fooldal Miklós FKK Szigetszentmiklóson
English    


bemutat program hirek tag levlista link archivum gond zum

2022


Találkozás a Miklós FKK-ban

2022. július 3. vasárnap
Helyszín: Miklós FKK Naturista Apartman,
2310 Szigetszentmiklós, Rév út 97.
Nem Rév sor, nem Rév köz...hanem Rév út.


Találkozás a Miklós FKK-ban az egyesület tagjaival és más naturistkkal. A házigazdák készítenek nekünk bográcsos ebédet miközben mi pihenünk, a Dunában úszkálunk, a kertben napozunk. Gyönyörű a kert, érdemes eljönni! Kis létszámú találkozó, max. 20 főt tudnak fogadni, így ha szeretnél eljönni regisztrálj mielőbb!

Jelentkezés: navke@navke.hu

A program részvételi díja (az ebéddel együtt): 4000 Ft

Kivonat a levelezási listán megjelent írásokból élménybeszámolókból:

Kedves Tagtársak,
Először is szeretném megköszönni a Navke elnökségének, -azon belül is leginkább Rózsának- hogy idén már harmadik alkalommal biztosítottak lehetőséget, hogy a saját szervezésű partijainkon felül a Navke színeiben is rendezzünk egy összejövetelt.
Többen előzetesen arról érdeklődnek ilyenkor, hogy ez attól, hogy Navkés, miben más, mint a sajátunk. Erre én azt szoktam mondani, hogy gyakorlatilag ugyanaz, csak a neve más, másik mail címen kell jelentkezni, de igazából ezen felül abban is más, hogy egész más a társaság. Van egy megszokott törzsgárda a sajátunkon és a Navkésen is, az átfedés köztük minimális 1-2 fő. Maga a mostani konkrét partiról néhány gondolat, alapvetően szerintem jól sikerült, jól érezték magukat a Vendégek, este fél 10-kor ment el az utolsó. Részvételi létszám viszont sajnos elég alacsony volt, kb a befogadóképesség fele, pedig tavaly Júliusban többeket el kellett utasítani teltház miatt. Ez véleményem szerint betudható annak is, hogy viszonylag röviddel előtte dátumot módosítottunk, amire egy másik, ugyanakkorra hirdetett program miatt volt szükség, hogy ne kelljen választanotok és mi vagyunk a kisebb, nekünk kell alkalmazkodni. Szerencsére egyre több a program lehetőség :) Valamint az is valószínű beleszámít, hogy vírus szempontból tulajdonképpen bárhová lehet menni pár év után most először, biztosan sokan vannak újra külföldön. Persze az is számíthat, hogy az árakat hozzá igazítottuk ahhoz, amivel mi is szembesülünk az alapanyag beszerzéskor, hasznunk még így sincs rajta, (sőt...) Amit még sajnáltam, hogy a módosított dátum Rózsának sem volt jó, és az Elnökségből senki másnak sem, így tényleg csak mi voltunk a házigazdák. Sőt igazából a módosított dátum nekem sem volt jó...
Így egy picit kezdett túlerőltetett lenni az egész az előkészületek folyamán, de végül azért jól sikerült minden :) Délelőtt dolgoznom kellett, így párom, Fanni egyedül főzött, a Vendégek beléptetésében pedig N. Judit törzsvendégünk segített, amit ez úton is köszönök neki. Aztán du 2 körül csatlakoztam. Sajnos a jelentkezők közül egy páros nem jelent meg, ami korábbi években sosem volt jellemző, idén valahogy mindig van ilyen :( Cserében viszont a délelőtt folyamán jelentkezett be Magdi és Vacek, így a létszám a kaja szempontjából pont stimmelt, sikerült is egész jól kiszámolni, hogy miután mindenki evett amennyit szeretett volna, igen minimális maradt csak meg.
Köszönjük a résztvevőknek, hogy eljöttek! Akik nem, ők remélem mielőbb pótolják ezt a hiányosságot :)
Szép napot Nektek,
Miklós FFK Naturist,
Kozalik Attila

Kedves Attila!
Vedd úgy hogy egy jóval korábbi évek elnökségi tagja (kvázi 10 éve?) volt ott személyemben.
Köszi mindent, üdv. Vacek

Mindenekelőtt szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, akik a tegnapi, július 3-i, MiklósFKK-s összejövetel megszervezésében, kivitelezésében részt vettek, függetlenül attól, hogy személyesen is jelen tudtak lenni az eseményen, vagy csak az előkészítő, szervező munkákban vettek részt.
Külön köszönet vendéglátóinknak --- Fanninak és Attilának --- az ötcsiilagos ellátásért és, hogy mindezt lehetővé tették nekünk.
Én már tavaly is, akkor még nem NAVKE tagként olvastam a honlapon, a programban a MiklósFKK-t, már akkor tetszett a hely, fel is tettem magamban, hogy ide valahogy biztos el fogok jönni. Ez idén megvalósult és nem csalódtam.
A hangulat szerintem fantasztikusan jó volt, a kacsák is hozták a formájukat, úgy ahogy itt többek előzőleg írták.Én evezés közben, meg a Dunába fürdés közben is sokszor karnyújtásnyi távolságra jártam már kacsáktól, nem volt ismeretlen a közelségük, tudom, hogy alapvetően szelídek --- kivétel az anyakacsák, mikor kiskacsáik vannak, mer akkor minden szaron össze tudnak veszni és kiszedik egymásból a vesét---, de az, hogy ők is a rendezvény aktív "résztvevői", gyakorlatilag addig lehet őket simogatni, amíg nem dorombolnak, az azért újdonság volt nekem is.És szobatiszták.A kacsa közismerten nem tud a seggének parancsolni, de ezek tudnak, nem "szarunk a vendégek közé", noha alapvetően vadak, nem "előneveltek", fél lábbal a természetben élnek most is, mi emberek gyalogoltunk bele az ő életterükbe, még ha idővel meg is szokták az ember közelségét... De jelenlétükkel ők is a hely varázsához tartoznak.
Emellett csodás időnk volt.Az a kimondott strandidő.Ami a nagykönyvben meg van írva.A Duna ugyan mindig hidegebb, mint a Balaton, de pont csak annyira volt hideg, hogy pont jó, kellemesen üdítő legyen.A stégről olyan jókat lehet fejest ugrani, mint Nemzeti Sportuszodában, a szigeten, ahol most zajlik ez a vizes vb hepaj.Mondjuk az aranyérmet itt is ugyanúgy ki lehet osztani ... Fanniéknak.
A vendéglátás szerintem profi volt, sőt néha már engem feszélyezett is egy kicsit, hogy mint az urak, úgy ki vagyok/vagyunk szolgálva.
A kaja is első osztályú volt, s ehhez tenném még hozza, hogy kb. 42 fokban, tűző napon, nyílt tűzön főzte nekünk Fanni, a kedvünkért, meg a buliért, s azt úgy mindenkinek a fantáziájára bíznám, hogy elképzelje, hogy e közben neki mennyire lehetett önfeledt, jókedvű a mosolya.Megjegyezném, feküdni a napon öt percnél többet nem lehetett, mert meg lehetett pusztulni, menni kellett az árnyékba, vagy a vízbe...
A társaság is nagyon aranyos volt, jó hangulatú, de szerintem a NAVKÉ-s társaságot már nem hiszem, hogy be kéne mutatnom ... egymásnak.
Összességében szerintem nagy dobás volt, jó volt.Jó lenne, ha jövő évi programban is alapként szerepelne a MiklósFKK, mert szerintem megkerülhetetlen.Legalább is, ha színvonalat tartani akarjuk.
Szautner Zsolt

unnamed (7).jpg
unnamed (4).jpg
unnamed (33).jpg
unnamed (3).jpg
unnamed (29).jpg
unnamed (28).jpg
unnamed (27).jpg
unnamed (25).jpg
unnamed (21).jpg
unnamed (17).jpg
unnamed (15).jpg
unnamed (13).jpg
unnamed (12).jpg
unnamed (10).jpg
unnamed (1).jpg