FooldalAkácligeti program
English    


bemutat program hirek tag levlista link archivum gond zum

2019


Akácligeten júniusban

2019. június 14-16.
Helyszín: Lajosmizse, Mizse Tanya, Akácliget Panzió


Névszerinti jelentkezés kizárólag (szállás igény megjelölésével, 1 v.2 éjszaka vagy csak nappali ott tartózkodás) e-mailben: navke@navke.hu
Határidő: 2019. június 12. szerda estig (főleg az ebéd és a borkóstoló tekintetében tartsátátok be a határidőt)

A helyszínt 10,00-tól tudjuk elfoglalni és az ottalvók másnap (vasárnap) délutánig maradhatnak. Napi vendégek is érkezheknek, szombaton 10,00-től 21,00-ig vagy vasárnap is 8,00-19,00 óráig, a belépőjegy ez esetben 2 360 Ft/fő/nap, érvényes NaVKE tagságival 2000 Ft/fő.
Pillanatnyilag a panzió szobái 16 főt tudnak fogadni.Szombat éjszakára ott már teltház van, a társaság egy része a közeli majorban tud éjszakázni. Van még lehetőség a medence melletti fészerben is aludni. Aki sátrazna, az a szállás árát egyeztesse a +36 20 926 9837 ill. info@akacliget.hu címen.

Fakultatív program lehetőség:
- egész nap relax és napozás
- jógás-tornás-meditáció
- medenceparti a tanya 2 "szigetén"
- lovaskocsizás a tanyavilág körül (regisztrációkor jelezni)
- natura a tanya körül
- közös ebéd lesz, sertéspörkölt, melynek ára 1500 Ft/fő. (regisztrációkor jelezni, ha kértek) (A szálláson nincs büfé és étterem se. enni és innivalót hozni kell reggelire s vacsorára is)
- borkóstoló lesz szombaton 18,00-kor. A NaVKE és Rózsa vendégei vagytok (Regisztrációkor jelezni, ha részt vesztek a borkóstolón. Max. 22 fő vehet részt a kóstolón)
Harapnivalót hozzattok ehhez: pogácsák, sajtocskák, ízelválasztó falatkák, kenyérke, kencékkel, alma, dió, olivabogyók ilyesmi.
A kóstolt borokat természetesen a végén az utolsó cseppig mind meg is ihatjuk.:)
- petanque verseny bármikor...
- előzetes igény esetén szaunázás a Ricsováry Majorban (1500 Ft/fő, minimum 10 fő előzetes jelentkezése esetén)
- esti tábortüzes sütögetés lehetséges, alapanyagokat egyénileg hozzatok (szalonna, kolbász, hagyma, krumpli, kenyér stb)
- igény esetén este táncolási lehetőség, ehhez zenét magatoknak kell hozni

A vaktesztes borkóstoló tételei:
Hamarosan...
Továbbra is maradjatok heministák. Annyi bort igyatok, hogy vidámak legyetek, de még nem befolyásolja az ítélőképességeteket.
Tartsátok be Szent Benedek mondását: A hemina az a mennyiség, amit ha megiszol megtalálod Istent, de még nem kisért meg az ördög.