FooldalBallószögi Élményfürdőzés
English    


bemutat program hirek tag levlista link archivum gond zum

2021


Egész nap Ballószögön

2021. szeptember 11. szombat 9.00-20.00

Szeretettel várunk minden naturistát ezen a szombaton már reggel 9 órától a fürdő zárásáig (20,00). Ismét meghódítjuk fürdőruha nélkül a ballószögi Aranykor Wellnes és Termálfürdőt. Szaunázni is fogunk. A benti élményfürdő és a termálvízes medence szintén fürdőruhamentes lesz egész nyitvatartási idő alatt.

Védettségi igazolvány nélkül, nudista tagsági igazolvány nélkül is részt vehetsz ezen a progamon.

A fürdő felszereltsége Magyarországon egyedülállónak számít.

A fedett részben 2 db medence:
-egy 36-38 fokos ülő termálmedence
-egy 34 fokos élmény medence
bár
szauna
gőzkabin
ingyenes pihenőágyak
télikert, pálmafák

Kint:
Farönk szauna
Élménymedence
Pihenőágyak

A részvételhez előzetes név szerinti jelentkezés szükséges.

Kérjük, a jelentkezéskor azt is add meg, hogy melyik napszakban számíthatunk az érkezésedre: délelőtt, kora délután vagy késő délután?

Jelentkezni lehet a navke@navke.hu e-mailcímen. Minden levélre visszaigazolást kapsz 2 napon belül, ha mégsem a 06-20-313-9170 telefonszámon tudsz reklamálni. Névszerinti jelentkezés határideje: 2021. szept. 10. péntek dél.

A büfé normál kínálatán túl a helyszínen lesz korlátozott mennyiségben meleg ebéd, 13:30-14:30 között (bográcsos paprikás krumpli).
Bográcsos ebéd jelentkezési határideje szerdán reggel lejárt, több ebéd megrendelést nem fogadunk. Ebéd ára:1500 Ft/fő

A szaunaprogramokra előzetesen, e-mailben regisztrálhattok (navke@navke.hu). A kuponokat érkezéskor vehetitek át, ingyenesen.

A felöntésekért nem kell külön fizetni. Egy fő max. 3 szaunaszeánszon vehet részt. Ha egy időpontra elfogyott a szaunakupon, azt a honlapon jelezzük. Ha előzetesen elfogyna minden kupon, akkor érkezéskor érdeklődjetek, mert ha vki nem jön el a maradék szaunakuponokat is kiosztjuk. Érdeklődni a szaunaprogram megkezdése előtt 10 percen belül érdemes a fürdő bejáratánál.
Ha szaunaprogram zajlik, kérünk benneteket, felöntés közben már ne nyissatok be! Érkezzetek pontosan. Csak szaunakuponnal vehetsz részt a felöntéseken. A kezdési időpont betartása mindenki számára egyaránt kötelező.
Szaunaprogram idején a medencetérben levő kisebb finn szaunába is ellátogathatnak azok, akik nem kívánnak szaunaprogramon résztvenni, itt nem lesznek felöntések, illetve saját felöntéseteket itt bemutathatjátok.
A rönkszauna befogadóképessége kb. 20 fő, a gőz 6 főnek kényelmes egy időben. A gőzben ezért 3x6 fős sorozat lesz, 5-10 perces csúszásokkal.

Tervezett szaunaprogramok:

10:00 Rózsa felöntés. Sós rózsavizes bedörzsölés. (Gubucz Gábor szaunamester)
10:25 Öleld át a lelked - sós zöld alga peeling (Kovács Teodóra szaunamester) -Megtelt
10:50 A kelta erdő álma - sós balzsamfenyő peeling (Varga Tibor szaunamester) -Megtelt
11:15 Relax (Eichinger Péter szaunamester) -Megtelt
11:40 Octóber fest előtt sörös bőrápolás. (Gubucz Gábor szaunamester) -Megtelt
12:05 Ezerarcú Kelet - barna cukor peeling nerolivízzel (Kovács Teodóra szaunamester) -Megtelt
12:30 Séta a levegőben - mentaillatú tengeri sópeeling (Varga Tibor szaunamester) -Megtelt
12:45 gőz Begőzöltünk. Csokis. (Gubucz Gábor szaunamester)
12:55 Sós (Eichinger Péter szaunamester)
13:20 A vonzás illata - bőrsimítás szőlő és gerániumolajjal (Kovács Teodóra szaunamester) -Megtelt
13.45 gőz Csoki őrület (Kerekes Péter szaunamester)-Megtelt
13:50 Bud Spancer gyümölcsökkel (Gubucz Gábor szaunamester) -Megtelt

14:05-14:55 Finn szauna üzemen kívül.

14:55 Zene ami neked szól - "Zöld mező" testvajjal (Varga Tibor szaunamester) -Megtelt
15:25 Megtisztulás. Mentás sós dörzsöles (Kerekes Péter szaunamester) -Megtelt
15:45 gőz Csokizás (Varga Tibor szaunamester)
15:55 Sörös (Eichinger Péter szaunamester) -Megtelt
16:25 Indián nyár. Mézes kenegetés (Kerekes Péter szaunamester) -Megtelt
16:55 Az utad... - bőrápolás illatos kókuszolajjal (Kovács Teodóra szaunamester) -Megtelt
17:25 Mennyei királyság, citrusos ízek (Kerekes Péter szaunamester) -Megtelt
17:45 gőz Kakaóvajas (Eichinger Péter szaunamester) -Megtelt
17:55 A hordó ünnepe - füstös sörharmattal (Varga Tibor szaunamester)
18.25 Orosz forróság, jeges hütes (Kerekes Péter szaunamester)
18.55 After Eight korábban (Eichinger Péter szaunamester)

Egyéb programok:

13:30-14:30 Ebédelési lehetőség.
Mirjám-féle jóga a kinti medence mellett két alkalommal
12:00 és 16:00 órakor

Naturista versek felolvasása a szigeten
13:00-13:15 között

A fürdő masszőre, masszőze a szokott helyen dolgozik, keressétek bátran!

Az Aranykor Wellness Termálfürdő címe:
Dél-Alföld, Bács-Kiskun megye
Ballószög, V. körzet 168.

Honlapja.
http://www.termalfurdo.net/furdo/aranykor-wellness-termalfurdo-balloszog

Kivonat a program utáni levelekből:

Szombaton az egész napos nudi Ballószögön a megszokott remek hangulatban telt és csodás időnk is volt. Semmi felhő az égen. (Sztem nekünk mindig C. Laci szerzett jó időt, odafönt még most is imádkozik ezért...). A megszokott létszámban tartottuk meg ezt a programot is, stabil +- 20 fővel, a 200 főt közelítve, már a 12. alkalommal. Csak évi 2 alkalom, csak ennyit kaphatunk. Az elmúlt 8 év alatt, a 12 alkalomból 1x csúcsot döntöttünk, s akkor ennél sokkal-sokkal többen voltunk, de az épp a covide előtti év ősze volt és rengeteg szerb vendég is érkezett aznap hozzánk. Azóta visszaállt az előző évek állapota, bár hiányoljuk őket is, meg azokat is, akik azóta nem tudnak újra eljönni. Köszönöm, hogy ennyien ott voltatok. Ilyenkor a NaVKE tagok alkotják a létszám felét, szikis és szigetszentmiklósi törzsvendégek, ányásiak, Lupások, MNE tagok, s az új kis helyszínnel működő Muhi Beach strandjáról is érkeztek vendégek.

Két új NaVKE tagunk is lett, annyira megtetszett nekik a légkör, a társaság. Örülünk, hogy a 40-es fiatalok csatlakoztak hozzánk.:)

Pici problémák mindig akadnak, ha ezeket nem is írom meg, akkor is összességében egy jól sikerült rendezvényen vagyunk túl.
De mindig van kb. 20-30 főt érintő gond, mind a paprikáskrumpli árának növekedése miatti ebédelők kisebb létszáma. Mindössze 63 előre ebédet kérőnk volt, régebben ez elérte a 100 főt is.
A minőséggel nem vol baj, a saláta is bőséges és finom volt, mennyiségben is sokat adtak (én pl. a felét ettem csak meg, odaadtam másnak, aki tudott még enni. de hallottam olyan valakiről is aki 3x ment repetázni, mert neki nagy étvágya volt és nagyon ízlett. Szóval ízlések és pofonok...
De most egy kicsit túlárazták az ebédet (sztem).

A szauna kuponok elosztásánál most nem volt probléma, jutott mindenkinek, bár sok volt az aznapi lemondás is, de így még jobban lehetett csereberélni, s hiányzott most egy 6 fős baráti társaság külföldi útjuk miatt, akik a duplikált szaunázásban élen jártak (így csak 4 fő állt rendszeresen sorban az üres helyek elfoglalására).
Közkívánatra tartottak zárás előtt még egy plusz felöntést az akkor ott lévő 3 szaunamester részvételével, egy amolyan finish feelinget létrehozva, teltházzal zajlott ez is.

A szaunázás során azonban sokszor vannak a potyázókkal vagy az időpont kezdés pontosságával gondok, erre különösen ügyeljetek, hogy ne legyenek viták ebből. Írok pár példát erre:
1.
Ne kezdjünk el idő előtt programot, figyelmeztessétek erre a szaunamestert vagy a vendéget, aki ezt erőlteti.
2.
Sztem tök ciki volt, amikor egy sörös felöntésen nem állt fel a belógó kupon nélküli hölgy és a szaunázás végén derült ez ki róla. 20-an voltunk már bent, de azon a felöntésen nem lehetett helyet szorítani, hogy beférjen az utolsónak kuponnal érkező 2 vendég. Sok nem modell alkatú ült a sorokban. :) Egyik potyázó kiment, de volt bent még egy, az lapított. Így az egyik kuponnal rendelkező elnökségi tag áldozta fel magát és adta át a helyét (mi sem potyázunk, félretesszük magnknak is az időpontra kért kuponjainkat).

Kérem ha már minden kuponos bement és marad hely akkor menjetek be kupon nélkül (ha befértek). Potyázóként álljatok a sor végére, ne az elejére, mert azt úgy illik. S ne sunnyogjatok be, ha kérdezik ki van bent kupon nélkül, mondjátok el. Legyetek becsületesek! Rossz volt nekem látni, kiről van szó, mert ismerem a hölgyet.
Rózsa

Megint nagyon jól sikerült nap lett Ballószögön! Nagy élmény volt Dávid költeményeit megeleveníteni a kultúrára szomjazó közönség előtt!
Szaunamesterek -szokásukhoz híven- most is kitettek magukért. Köszi Nektek! ??
Olyan jó volt az idő is, hogy a benti, meleg, gyógyvízbe nem is kívánkoztam. A kinti, Nap-melengette vízű tökéletes volt a felhevült, vagy szaunában melegedett test számára! Mirjam Marianna Polonkai jógaórái megint kellemesen átmozgatták a lelkes társaságot - sosem hagyom ki, olyan jól esik! Ezért is hálás köszönetem! ??
Most jön egy hosszú félév várakozás, míg újra megnyílik nekünk egy teljes szombatra Ballószög kapuja...
Addig is irány a téli programok, uszik, fürdők! ??
Eszter

Én is, (mi is) köszönöm a NaVKÉNEK ezt a lehetőséget. Nekem nagyon tetszett. Az egész strand a miénk volt, voltak szauna programok, és lehetett használni a fürdő minden szolgáltatását. Ráadásul jó idő is volt, igy egy komplett szuper naturista srandolás volt, ahol tényleg jó sokan voltak.
Ahogy tavasszal igy most is szuper volt a hangulat, a társaság a szervezés és az idő. Köszönöm mégegyszer, es várom már az őszi, téli navke programokat, és persze a tavaszi ballószögi kirándulást. Péter

Köszönjük a szervezőknek mi is. Jó volt újra találkozni. Mi még utána a Kerekdombi Szaunaban voltunk éjfélig. Ha már úgyis arra jártunk... ??
Rodrigez

Szervusz Atus (és Rózsa, és minden további kedves szervező),

Ezúton szeretnénk megköszönni a tegnapi napot!
A májusi rendezvényen voltunk először naturista programon (ennek megfelelően nagyon izgultunk az elején), és akkor nagyon megtetszett a szemléletmód, a felszabadultság érzés. Már akkor eldöntöttük hogy ősszel újra jövünk. Azóta voltunk öt napot a délegyházi kempingben, és többször az új muhi naturista parton is. Így tulajdonképpen Nektek köszönhetjük hogy naturisták lettünk.

Ahogy májusban, most is nagyon jól éreztük magunkat Ballószögön. A fürdő mellett a szauna szeánszok is nagyon kellemesek, változatosak és igényesek voltak. Hatalmas köszönet illeti a szauna mestereket! Igénybe vettük a fürdő masszőzének szakértelmét is, keze alatt teljesen ellazultunk a fejenként fél órás masszázs során. Az időjárás is kedvezett valamennyi résztvevőnek, így volt alkalom még napozásra.

A büfés lányok is kedvesek voltak, az ott elfogyasztott ebédre és vacsorára sem lehetett panaszunk.
Nagyon köszönjük a szervezők munkáját! A következő alkalommal újra találkozunk!
Kriszti és Sanyi

...először is szeretném megköszönni Neked, Nektek a remek szervezést, minden tökéletesen működött. Tudom, hogy ami nekünk felhőtlen pihenés, az nektek kemény munka és nagyon hálásak vagyunk érte. Kati és Gyöngyi is nagyon jól érezte magát.
Dávid

Szuper nap volt, köszönöm.
Gyuszi

Nagyon jó volt!
Géza

Szuper az idő jó a társaság, a paprikáskrumli pedig..... azt inkább nem minősítem. Nem lehet minden tökéletes. A szetfőtt lecsokolbász nem kellett volna bele. Amúgy nem lett volna rossz. Bár mi nem így készítjük.
TG

Szerintünk finom volt, lecsókolbász meg kell bele.
Ferenc

Mi is jól éreztük magunkat a társaságotokban! Reméljük hogy találkozunk még!
Pál Ha röviden kellene írnom Ballószögről, akkor azt írom: jó volt. Ha bővebben: nagyon jó volt.

Úgy érzem, hogy a Navke már teljesen profi a szervezésben, az esetleg felmerülő problémák elhárításában, legalábbis én semmilyen fennakadást nem érzékeltem.

Ballószöggel csak egy baj van: túl intenzív élmény, egy napba talán bele sem fér, hogy mindent átéljünk. A medencék, a napsütés, a kert, a szauna és gőzölős programok, a barátokkal való találkozás, a jóga, a versolvasás szinte egy teljes hetet betöltene.

A barátaimmal úgy láttuk, hogy talán többen voltunk, mint tavaly ősszel, pedig voltak, akik az Eucharisztikus Kongresszuson voltak, de sajnos nagyon nehéz olyan időpontot választani, ami ne ütközne mással.

Eszterrel, ahogy tavasszal is, kettesben olvastunk fel, szeretném megköszönni neki, hogy üdeségével, átélésével, a felkészülésre szánt idejével különlegessé tette ezt a felolvasást is.
Az első vers még publikálatlan, idei ányási élményeimet foglalták össze. Jucival már régi barátok vagyunk, de az elmúlt években nem volt alkalmam ellátogatni hozzájuk; idén sikerült, s ebből egy új vers is született:
A második írás egy kávémese volt, a Hölgy morettában. Akit érdekel, ide kattintva olvashatja el. Eszter itt is tökéletesen adta a két hangot: a feleségét és a festményen szereplő titokzatos, arc nélküli hölgyét.
A következő vers hódolat volt Lennert Géza művészete előtt: azt hiszem, őt nem kell bemutatnunk, de aki még nem hallott volna róla, kattintson ide.
Az utolsó előtti vers Szigetvár védőire emlékezett: 1566. szeptember 7—én haltak hősi halált a várvédők
Végül, Eszterrel közösen, egy Délegyházáról szóló, Szent István ünnepére íródott verset olvastunk fel közösen.
Köszönöm Rózsának a szervezést, Eszternek, hogy a társam volt a felolvasásban és köszönöm annak a 15-20 embernek, aki a sok színes és vonzó program közül minket választott!
Dávid

Fotó: GabIca és Zozó

fb01.jpg
P9113334hh.jpg
P9113334h.jpg
P9113331h.jpg
P9113330h.jpg
P9113325h.jpg
P9113322h.jpg
P9113320h.jpg
P9113319h.jpg
P9113315h.jpg
P9113311h.jpg
P9113310h.jpg
DSC01599bb.jpg
DSC01457h.jpg
DSC01401h.jpg
DSC01385h.jpg
DSC01377h.jpg
DSC01345h.jpg
DSC01331h.jpg
DSC01234bb.jpg
DSC01190h.jpg
DSC01135h.jpg
DSC01130hh.jpg
DSC01120h.jpg
DSC01072h.jpg
DSC01045h.jpg
DSC01041h.jpg
DSC01038f.jpg
DSC01035fb.jpg
DSC01032fb.jpg
DSC01028fb.jpg
DSC01026fb.jpg
DSC01023b.jpg

Naturista nap Ballószögön. Ebédidőben meglepetéssel

Ballószög, Aranykor Wellness és Termálfürdő
2021. május 29. szombat 9:00-20:00


A vírus helyzet miatt fokozottan figyeljünk a szabályok betartására!


Ismét meghódítjuk fürdőruha nélkül a ballószögi Aranykor Wellnes és Termálfürdőt.

A kormány által meghozott 194/2021. (IV. 26.) Korm. rendelete alapján:
-csak a koronavírus ellen védett személyek számára válik látogathatóvá a fürdő
-a megnyíló helyszínen a koronavírus ellen védett személyek maszk viselésére nem kötelesek
-a koronavírus elleni védettség igazolása a védettségi igazolvány bemutatásával történik (ha nincs plasztik kártyád, de van oltásod, regisztrálj és szerezd be az védettségi igazolvány applikáció által.)
Ne felejtsd elhozni az oltási igazolványodat! Belépés előtt ellenőrizzük. Utólagos bemutatásra nincs lehetőség.

Szaunázni is fogunk. A benti élményfürdő és a termálvízes medence szintén fürdőruhamentes lesz egész nyitvatartási idő alatt.

A fürdő felszereltsége Magyarországon egyedülállónak számít.

A fedett részben 2 db medence:
-egy 36-38 fokos ülő termálmedence
-egy 34 fokos élmény medence
bár
szauna
gőzkabin
ingyenes pihenőágyak
télikert, pálmafák

Kint:
Farönk szauna
Élménymedence
Pihenőágyak

A részvételhez előzetes név szerinti jelentkezés szükséges.
A jelentkezésekre e-mail-ben reagálunk. Visszajelzés hiánya esetén (2-3 nap után) kérjük írjatok újra, vagy telefonáljatok.

A részvételhez előzetes név szerinti jelentkezés szükséges.

Kérjük, a déli meglepetéshez hozzatok magatokkal saját kistányért és egy villát is.
Kérjük, a jelentkezéskor azt is add meg, hogy melyik napszakban számíthatunk az érkezésedre: délelőtt, kora délután vagy késő délután?

Jelentkezni lehet a navke@navke.hu e-mailcímen. Névszerinti jelentkezés határideje: 2021. május 17-28. között.

A szaunaprogramokra előzetesen, e-mailben regisztrálhattok (navke@navke.hu), 2021. május 28. péntek délig. Az ingyenes kuponokat érkezéskor vehetitek át.

A felöntésekért nem kell külön fizetni. Egy fő max. 2-3 szaunaszeánszon vehet részt. Ha egy időpontra elfogyott a szaunakupon, azt a honlapon jelezzük. Szerdán már minden program megtelt. Ezért érkezéskor érdeklődjetek, mert ha vki nem jön el a maradék szaunakuponokat is kiosztjuk. Érdeklődni a szaunaprogram megkezdése előtt 10 percen belül érdemes.
Ha szaunaprogram zajlik, kérünk benneteket, felöntés közben már ne nyissatok be! Érkezzetek pontosan. A kezdési időpont betartása mindenki számára egyaránt kötelező.
Szaunaprogram idején a medencetérben levő kisebb finn szaunába is ellátogathatnak azok, akik nem kívánnak szaunaprogramon résztvenni, itt nem lesznek felöntések, illetve saját felöntéseteket itt bemutathatjátok.
A rönkszauna befogadóképessége most 15 fő, a gőz 5 főnek kényelmes egy időben. A gőzben ezért 3x5 fős sorozat lesz, 5-10 perces csúszásokkal.

Tervezett szaunaprogramok:

10:45 Kőkorszaki felöntés sült naranccsal (Gubucz Gábor szaunamester)-Megtelt
11:15 Szippants bele a szabadságba -sós rózsaborsolajos peelinggel (Varga Tibor szaunamester) -Megtelt
11:45 Covidám felöntés sörrel (Gubucz Gábor szaunamester)-Megtelt
12:15 Mese a csendről - sós bőrhámlasztás manukaolajjal (Kovács Teodóra szaunamester)-Megtelt
12:45 Happy summer - édes cukorpeeling fény esszenciával (Varga Tibor szaunamester)-Megtelt
13:00 gőz Csokis méz (Gubucz Gábor szaunamester)-Megtelt
13:15 Kvíz. Oltakozás utáni "öntekezés" Mentás-citrusos-sós peelingel (Fekete István szaunamester)-Megtelt
13:45 Keleti harmónia - datolyás mézes cukorpeeling (Kovács Teodóra szaunamester)-Megtelt

14:15 In memoriam Lacibá. Megemlékezés Lacibáról mézes kenegetéssel.(Gubucz Gábor-Kovács Teodóra-Varga Tibor- szaunamester közösen) -Megtelt

14,30-15,00 Finn szauna üzemen kívül. Közben ebédelési lehetőség.
15:00 Megtisztulás. Joghurtos szölömag (Kerekes Péter szaunamester) -Megtelt
15:30 A harcos ébredése - olajos boróka gyógyír a fáradt bőrre (Varga Tibor szaunamester)-Megtelt
16:00 Pálinkás-sörös-jeges "vírusűzés" Ír kocsmahangulatban (Fekete István szaunamester)-Megtelt
16:15 gőz Milka varázsa (Kerekes Péter szaunamester)-Megtelt
16:30 ...csak csukd be a szemed és légy szabad - édes ölelés mogyorós mandulaolajjal (Kovács Teodóra szaunamester)-Megtelt
17:00 Zenéljen az élet - makadámia dió olajos ápolás nemesre érlelt pipadohány kivonattal (Varga Tibor szaunamester)-Megtelt
17:30 Vissza az életbe - málna illatú szőlőmagolajjal (Kovács Teodóra szaunamester)-Megtelt
18.00 Édes élet. Turbó mézes kényeztetés külsőleg - belsőleg (Fekete István szaunamester)-Megtelt
18.30 Róma fénye. Mézes simogatás (Kerekes Péter szaunamester)-Megtelt
19:00 gőz "Meglepis csokimámor" a gőzben (Fekete István szaunamester)-Megtelt
19.15 Örök frissesség. Limonádés iszogatás (Kerekes Péter szaunamester) -Megtelt

kb. 13.30-14.30 Ebédosztás

Dávid versfelolvasó negyedórája a kis szigeten: 12:00-12:15

MIRJÁM-féle jóga 13:00 és 16:00 jó idő esetén a medence mögötti füves területen

A fürdő masszőre, masszőze a szokott helyen dolgozik, keressétek bátran!

Az Aranykor Wellness Termálfürdő címe:
Dél-Alföld, Bács-Kiskun megye
Ballószög, V. körzet 168.

Honlapja.
http://www.termalfurdo.net/furdo/aranykor-wellness-termalfurdo-balloszog

Képes élménybeszámoló:

Kivonatok a levelezési listákon megjelent írésokból:

Röviden csak annyit tudok mondani: csodálatos volt a szombati Ballószögi program, mégis fájdalmas, hiszen ez volt az első egész napos naturista program Czuczai Laci nélkül. Bevallom, nehéz volt elhinni, hogy nincs közöttünk, ha a távolban megláttam egy-egy őszes úriembert, tudattalanul azt hittem, ő az...
Az idő, ha nem is volt nyárias, de nagyon kellemes, a szabadban sem fáztunk és az eső is elkerült. Kicsit féltem, hogy az oltási igazolványok ellenőrzése miatt nem lesz-e nagy sor a beléptetésnél, de nagyon olajozottan ment, nem kellett többet várni, mint máskor. Külön jó érzés volt, hogy az elmaradt születésnapot bepótolandó, mindenki ajándék UV sugárzásmérő karkötőt kapott.
Nekem két program volt maradandó élmény: a szigeti versolvasás és a születésnapi tortázás.
A versolvasás több szempontból is rendhagyó volt: az első, hogy a szerző előadásában meghallgathattuk Árva László: Hétköznapok az Éden kertjében c. novelláját: a Navke novellaíró pályázatának első helyezett alkotását. (Ide kattintva olvasható el: http://navke.hu/index.php?main=program&lang=&year=2021&pr=novella ). A Kávémesék közül idén A szobrász és modellje címűt (https://rozvanyi.wixsite.com/rozvanyi/post/k%C3%A1v%C3%A9mes%C3%A9k-a-szobr%C3%A1sz-%C3%A9s-modellje ) hoztuk el Eszterrel. Eszter szerepe nehéz volt, hiszen egy öregedő, a fájdalomtól a szobort elpusztítani akaró asszonyt alakított, úgy érzem, nagyon hitelesen. A versolvasás harmadik részében Lacira emlékeztünk: egy, a halálakor írt verssel (Ember volt és férfi - https://rozvanyi.wixsite.com/rozvanyi/post/ember-volt-%C3%A9s-f%C3%A9rfi-czuczai-l%C3%A1szl%C3%B3-eml%C3%A9k%C3%A9re ) és az egyik kedvenc versével, a siratok valamit-tel (https://rozvanyi.wixsite.com/rozvanyi/post/siratok-valamit-trianoni-megeml%C3%A9kez%C3%A9sre ).
A születésnapi tortázás is nagyon jól sikerült - Rózsa néhány szóval megemlékezett a Navke történetéről, majd pezsgőt és tortát kapott mindenki.
Dávid

Dávid, Laci, Eszti versfelolvasásán többek szeme könnybelábadt... Az In memorian Czuczai szauna-felöntésen Gábor, Teodóra, Tibor, hárman is keverték a forró levegőt, hát igen, túlvilági volt... Mirjam kétszer is tartott jóga órát, keményen megizzasztott! A Navke szülinapi tortái órásiak voltak, mégis gyorsan elfogytak, igaz volt aki állítólag 5x repetázott!
GabIca

Koszonjuk szepen a szervezest es orulok, hogy ilyen jo kis hetvegenk volt. Bizom benne, hogy lesz meg egesz napos rendezveny, ahova szivesen elmegyunk. A suti nagyon finom volt :)
Miki

Nekem személy szerint a megemlékezés Czuczai Laci barátomról nagyon tetszett és örülök, hogy nem feledjük személyét és a sok munkáját, idejét, önzetlen tetteit amit a Magyar naturizmusért tett! Igyekszem követni nyomdokait a jövőben hiszen ez volt a mi barátságunk kialakítója is, az azonos gondolkodás és szemlélet! Köszönjük a szervezést!
János

Jó volt, csak kicsit hűvös, de ugye ezzel nem lehet mit tenni. Nem tudom, van- e olyan, amivel még jobbá lehetne tenni. A szaunát mondjuk továbbra sem bírom, nem is használtam ki, de ez egyéni problemám.
Kata

Nagyon jó nap volt, szuperül éreztük magunkat! Köszönjük a szervezőknek!
Marcsi

Köszönjük! Szuper volt.
Rodrigez

Csodálatos születésnapi buli volt. Köszönöm a szervezőknek , a telekocsit vállalóknak. SRAN
Gyuri

Tényleg nagyon jóóó buli volt, köszönet a szervezőknek, és s résztvevőknek. Ugyan először voltam Ballószögön de biztos hogy nem utoljára.
Péter

Köszönöm a Szervezők munkáját!
HBM

Tegnap voltunk Ballószögön, most először és nagyon tetszett minden, a hely, az emberek, a szervezés, jól éreztük magunkat - főleg a nagy elzártság után végre jól esett kimozdulni és kedves társaságba csöppenni. A 20 éves ünneplés is szép kerek volt, méltó módon ünnepeltétek. A szaunaprogramok és a Mirjam-jóga is csodás volt. Egyedül Laci fekete keretes fotója szomorított el a kültéri szauna bejáratánál - szívfacsaró volt látni, mert pont ő mesélt sokat a ballószögi szeánszokról, tavaly, a natúrán. Nem követem nagyon aktívan a FB csoportot és így nem is tudtam, hogy nemrég itt hagyott minket, igazság szerint ő miatta is jöttem, mert olyan jó kedélyű volt és szórakoztató.
Köszönjük szépen az élményt és a szervezést!
T. Attila

Köszönöm és hálás vagyok a hat éves figyelemért felém, a jóga órákat itt kezdtem el Ballószögön. Nekem is ünnep és születésnap minden májusi és szeptemberi ottlétem. Köszönöm a Navkenak a bizalmat és lehetőséget. Mindig örömmel és lelkesedéssel megyek. Tegnap is minden tökéletes volt...főleg a habos, málnás torta! Juhejj... Ölelés és hálám mindenért! Szép napokat nektek! És még sok szép naturista élményeket Navke és egyéb naturista helyeken a nyárra.
Szeretettel Mirjam

Köszönöm mindenkinek aki tegnap velünk volt ezt a csodálatos ünnepnapot! Öröm volt látni benneteket és nagyon sajnálom hogy nem lehetett mindenki velünk...A mai napról csak felső fokon lehet beszélni! Minden jó volt. Mindent köszönök!
Sran Péter

Én is nagyon szépen köszönöm a tegnapi napot, igazán jól éreztem magam.
Tibor

A két ünnepi torta. Nagyon finomak voltak. Köszönet értük.
Tibor

Nagyon jól éreztük magunkat Ballószögön. Jó volt a társaság. Jól esett kikapcsolódni. Jó volt régi és új ismerősökkel/barátokkal találkozni és velük tölteni a napot. Nagyon jók voltak a szauna felöntések. Sajnos a szaunázás miatt a versfelolvasás végére értünk csak oda de nagyon tetszett. Az ebéd finom volt, a torta szép és finom is. Köszönjük szépen a szervezést!
Fanni

Felkért fotós: Zozó, Atus, GabIca és Rózsa

szauna.jpg
pezsi.jpg
P5290864h.jpg
P5290862h.jpg
P5290859.jpg
P5290854molino.jpg
P5290847h.jpg
P52908452h.jpg
P5290841h.jpg
P5290840h.jpg
P5290837h.jpg
P5290822h.jpg
P5290819.jpg
P5290815h.jpg
P5290812lufi.jpg
DSC00760.jpg
DSC00634.jpg
DSC00594.jpg
DSC00582ee.jpg
DSC00578.jpg
DSC00547lufi.jpg
DSC00541ee.jpg
DSC00485torta.jpg
DSC00428joga.jpg
DSC00391h.jpg
DSC00386h.jpg
DSC00378vers.jpg
DSC00371h.jpg
DSC00365h.jpg
DSC00362h.jpg
DSC00346.jpg
DSC00343h.jpg
DSC00332h.jpg
DSC00328h.jpg
DSC00320h.jpg
DSC00311h.jpg
DSC00012hh.jpg
DSC00012h.jpg
Clipboard02lufi.jpg
Clipboard01lufi.jpg
192309234.jpg
192203201.jpg