Fooldal Pótszilveszter az usziban
English    


bemutat program hirek tag levlista link archivum gond zum

2020


Naturista pótszilveszter

Budapest XXI. Nagytétényi út 31., Hajós Alfréd Tanuszoda 2020. január 4. szombat 19:30-23:30

BELŐPŐJEGYEK (felnőtt ill. diák):
NaVKE tagoknak: 2000 Ft/fő ill. 1500 Ft/fő
Társegyesületi: 2200 Ft/fő ill. 1700 Ft/fő
Tagsági nélkül: 2500 Ft/fő ill. 2000 Ft/fő
18 év alatt ingyenes.

Fürdőruha, bikini, monokini viselése nem megengedett, így azt el se hozd magaddal!

Öltözeted azonban lehet a szilveszteri mókás hangulatot idéző nyakkendő, színes haj, szemüveg vagy kalap amivel hangulatossá teheted velünk ezt az estet.

BELÉPÉS csak előzetes, név szerinti jelentkezés alapján. Jelentkezéseteket a navke_kukac_navke.hu e-mailcímen, a rendezvény napját megelőző nap (január 3. péntek) délig kérjük.

A rendezvény ideje alatt megvássárolhatóak lesznek NaVKE sárga pólóink, ha érdekel, akkor itt meg tudod nézni előzetesen: http://navke.hu/index.php?main=program&lang=&year=2018&pr=polo

Az uszodában egy 25 méter hosszú, 16 méter széles úszómedence (vízmélység 180 cm) és egy 16 méter hosszú, 10 méter széles tanmedence (vízmélység 90 cm) található.
Öltözők, zuhanyzók, szárítkozó helyiségek és 2 finn szauna áll vendégeink rendelkezésére. Egyik szaunában lesznek a felöntések, a másik szaunában bárki kedvére szaunázhat.

19:30-23:30 SZAUNAPROGRAMOK:
Kuponok ingyenesen kérhetőek a regisztrációkor, előzetesen. Egy fő max. 2 kupont választhat előre bejelentkezéssel. A helyszínen a maradék kuponokat is kiosztjuk.

19:30 Újévi megpihenés. Sós kamillilás dörzsölés (Kerekes Péter szaunamester) -Megtelt
19:55 Új év újra Bud Spancer. Sörrel és virslivel. (Gubucz Gábor szaunamester) -Megtelt
20:20 Új év új élet. Szölömagos kenegetés (Kerekes Péter szaunamester) -Megtelt
20:45 Egy jó erős fekete. Sós kávés bedörzsölés. (Gubucz Gábor szaunamester) -Megtelt
21:10 Évkezdő börfrissités. Mézes simogatás (Kerekes Péter szaunamester) -Megtelt
21:35 Navke kence. Mézes kamillás kenegetés. (Gubucz Gábor szaunamester )-Megtelt
22:00 Tiszta kezdet. Citromos iszogatás (Kerekes Péter szaunamester) -Megtelt
22:30 Kávéház teraszán. Kávé, vanília, csoki és marcipán illatok. (Eichinger Péter szaunamester) -Megtelt
23:00 Új évben is olajozottan. Kókusz és citromfűolajos hidratálás. (Gubucz Gábor szaunamester )-Megtelt

Mirjam-féle jógázás 20:30

Pezsgős köszöntés: 21:40-22:00

TOMBOLA
Belépőjegyed sorszáma a tombolaszámod. Sorsolás: 22:00
Nyeremények: pezsgő, NaVKE pólók, sapka és ingyenes belépőjegy

HÁZIREND: Az uszoda és a NaVKE házirendjének betartása kötelező!
Különösképpen betartandó:
Ételt, italt a medencetérbe és a szaunatérbe bevinni nem szabad (kivétel: ásványvíz műanyag flakonban). Az előtérben azonban ihattok-ehettek kedvetekre. S mivel batyus buli lesz, kérünk a büfénk kínálatáhoztőletek is hozzájárulást. Lányok vmi finom házi sütivel, fiúk pedig üdítőt hozhatnak. Alkoholt fogyasztani csak mértékletesen szabad! A medencetérben enni-inni nem lehet!
A pezsgős koccintásra egyesületünk vendégei vagytok.
A túlzott alkoholfogyasztás kerülendő.
Mindig tegyél magad alá törölközőt, ha leülsz, a szauna felső padjára ülve pedig a talpad alá is!
A résztvevők az uszoda szolgáltatásait saját felelősségre használják.

A NaVKE rendezvényei olyan családi és társasági életformát biztosítanak, melynek keretében erotikus asszociációk nélkül vállaljuk egymás előtt testünket.
Külön felhívjuk a figyelmet, hogy az uszodában kizárólag a NaVKE által felkért fotós (Zozó, GabIca, Rózsa) készíthet fényképeket a képen szereplő személyek engedélyével. Ha nem kívánsz a felvételeken szerepelni, azt érkezéskor feltétlen jelezd.
Kérjük, ha olyan viselkedéssel találkozol, ami ellentmond mindannak, amivel tisztességes naturisták körében találkozol, határozottan lépj fel a viselkedés ellen. Ha fellépésed hatástalan, azonnal szólj a rendezőknek.

Kivonat a levelezésilistán megjelent írásokból:

Próbálnám elmondani, mi is történt ezen a szombat estén, de olyan sok minden, hogy inkább azt írnám le bővebben, amit elmondani szeretnék nektek az új év kapcsán. Amiről ott is beszéltem egy keveset a pezsgőzés előtt.
Emlékeztünk a múlt év legjobb navkés kalandjaira.
A NaVKE idén épp 20 éve jött létre. A múlt év programjai az előző évekhez hasonlóan alakultak, ami újdonság volt, hogy a táncelőadások a népszerűség miatt stabilan bekerültek az éves programunkba és új helyszínünk is lett az Akácliget helyett az Angéla farm, ahol borkóstolóztunk és naturázhattunk is a környékén.
Állandó programjainkon igyekszünk nektek vmit ADNI, hisz, az élményt már maradandó, tudjuk, hogy megérte és hálásak lehetünk így, hogy a NAVKE tagjai vagyunk.
Sok szép eseményre emlékezhettünk.
Elmondtam, hogy szeretem látni a több mint 100 embert ilyenkor, látni a pótszilveszteren a csillogó szemeket, boldogságotokat, és azt a szeretetet amit egymásnak adtok. Terülj-terülj asztalkánk bővelkedett mindenféle földi javakkal. Jó volt végig nézni rajtatok, nekem mindig nagyot dobban a szívem, amikor látom örömötöket.
Az elnökség is számot ad ilyenkor a múlt évvel, hamarosan majd lesz közgyűlés is, de addig itt, kötetlen körökben emlékeztünk. A vállalt programjainkat mind teljesítettük és jól teljesítettük.
-Hajós usziban 6x voltunk, pótszilvesztereztünk, farsangoltunk, sima usziztunk.
-Natúrára idén új helyszíneken került sor. Abaligeten és Sümeg környékén. Mindkét alkalommal ottalvós volt a program. Még többet lehettünk együtt és jobban meg is ismertük egymást.
-Országos kirándulásra a felejthetetlen és csodaszép, vadregényes Kárpátaljára utaztunk, egy nagy busszal, nagyon sokan.
-Táncszínházat 5 alkalommal szerveztük, az L1 egyesülettel közösen, 4x a Bakelit színházban, 1x pedig Délegyházán az MNE-vel közösen.
-Ballószögi egész napos programunk az egyik legnépszerűbb, legnagyobb létszámú rendezvényünk minden évben. A Mikulásparti szintén népszerű, amit 2019-ben is Esztergomban tartottunk.
Nem saját szervezés, de részt ettünk az NBBKE szervezte Társegyesületi Találkozón is Balatonberényben.
-Vízitúrát majdnem kihagytam, de Pali figyelmeztetett...de ez nyilván azért van, mert nekem ez volt a 13. vízitúrám és belepottyantam a vízbe...szóval ezt igyekszem feledni, s úgy tűnik elég jól sikerült.:)
A fentiekből látszik, merre is jártunk, kikkel is kooperáltunk. A jövő évben talán a nyitást, a másokkal való kapcsolattartás erősítése lehetne egy újabb cél.
Az uszis programunk részeként kiemeltem Mirjám segítségét, aki mindegyiken ott van és népszerű vizi-jógáival vagy szabadtéri jógáival és szeretetével fogja össze a kis csapatunkat. Köszönjük neki ezt a lelkes, odaadó hozzáállást és kívánom, továbbra is tartsa meg köztünk ezt a légkört.
Tagságunk évek óta 200 fő körül mozog, ez a létszám és a NaVKE népszerűsége úgy érzem köszönhető a stabil 5 fős NaVKE elnökségnek. Tudjátok, hogy a 20 éve alakult NaVKE alapítótagjai alkotják már kezdetektől az elnökséget, az évek során csak 3 időszakban voltak mások is. Számunkra is jelentős ez az elégedettség, bár tény, hogy ez a 20 év ami mögöttünk van, már rutin és követünk el hibákat is. Sajnos mi is öregszünk és vágyjuk is, hogy jöjjön egy aktív fiatal, aki segítsen bennünket.
Pillanatnyilag Ádám az elnökünk a legfiatalabb köztünk. Sajnos a többiek már mind túl vannak az 5. X-en, rólam már nem is beszélve.:)
Szóval kimerülünk mi is és a nagy létszámú rendezvények, esetleg vmi új helyszínen zajló program mindig jól le is fáraszt bennünket.:)
Az idén 20 éves lesz a NaVKE, vmi nagy bulit kell csapnunk és ebben messzemenőleg számítunk rátok. Például az énekkar ujjá éledése volna egy fontos feladat.. Ötletek vannak, 2020-as programtervezet kész, részleteket majd később a megszokott belső levelezési listánkon egyeztetünk.
Az elnökség nevében én megköszönöm a 2019-es évben együtt töltött napokat, a segítségeteket és az idén is hasonlóra számítunk.
Ha ti is így gondoljátok, legyetek velünk, gyertek el 2020-as programjainkra. Legyetek mindig büszkék, hogy NaVKE tagok vagytok és soha ne tagadjátok le a naturizmus létezését.
Idén ne töprengjünk a múlt év kudarcain, örüljünk annak ami jönni fog.
Fogadjuk meg, hogy odafigyelünk egymásra, segítsünk egymásnak jót adni és ne csak ezen a pótszilveszteren, hanem egész évben ünnepeljünk..
Ehhez kívánok nektek jó egészséget és nagyon boldog, szeretetben gazdag új évet!
Rózsa

A tombolát szeretném még kihangsúlyozni.
Nagyon-nagyon sokan adtatok még az ígért egyesületi ajándékok mellé vmi sajátot, vmi egyedit. Ez is arról az örömről szól, hogy adtátok, önként adtatok és hogy örültek mások, a többiek amikor kihúzták a nyertes számot!
Kiemelném, hogy Gabicáék hoztak mindenféle apróságot, számológépet, bögréket, csavarhúzót, sörnyitót...stb., aztán jöttek még jóféle pálinkák is, vagy a nekem is kedvenc Hungária extra dry rozé (amely a francia pezsgőversenyen 2019-ben aranyérmes lett...) vagy a Hajdu Laciék tényleg csodaszép faesztergályos termékei, tortatartó, gyertyatartó és egy esztergált csupa fa csiga-biga játék. Zozó felesége Móni olyan gyönyörú kis szerencsemalackákat készített saját kezüleg, hogy csak irigykedtem. Voltak másoktól is csokik és farsangi kellékek és sok szeretet mindezek mellé.
Köszönöm nektek.
Béla készítette malacka makettek és naptár nem maradt, el kelt mind egy szálig. Neki is köszönjük szépen a szép alkotásait.
Maradt viszont egy kis rágcsálnivaló és pár üveg bontatlan innivaló. A következő uszira visszavisszük nektek, morzsapartinak.
Üdv
Rózsa

Nagyon jól sikerült este volt! Köszönjük a szervezést, NaVKE!
Eszter

Nagyon nagy boldogság nekem, hogy megismerkedtem a NaVKE-val! Annyi kedves embert ismertem meg, hogy nem is tudnám megszámolni! És a sok felejthetetlen élmény, amivel együtt gazdagodtunk, még vidámabbá, tartalmasabbá tette az életem! Még úszóversenyt is nyertem! ( Tényleg, idén nem terveztek? ) A jógát - testközelből - Ballószögön ismertem meg; köszi, drága Mirjam! :) és lelkes tornázók! Mivel nudista családban volt szerencsém felnőni, a meztelenség nem újdonság. Amúgy meg a világ legtermészetesebb dolga... Azt is tudtam, hogy a naturisták közvetlen és barátságos emberek, kicsitől a nagyig. :) Olyan jó, hogy egy ilyen nagyon is elő és aktív csapat részese lehetek Veletek együtt! Szuperek a programok, a helyszínek, és Ti, főleg! Szeretném megemlíteni, hogy van egy Facebook csoport, melyben moderátorként tevékenyen részt veszek -ennek a csoportnak a találkozója volt Esztergomban nem oly rég. Igyekszünk szervezni a jövőben is találkozót, bízva benne, hogy többeteket is érdekelni fog! A csoport neve: Nudista helyek-tapasztalatok. Jelentkezzetek, hovatkozzatok NaVKE tagságotokra! Ennek a csoportnak a célja, hogy informáljuk egymást az országban fellelhető nudizásra alkalmas helyekről. A hivatalos lehetőségeken túl azokról, amiket mi fedezünk föl. Mert ezekből nincs elég! A csoportban betartjuk a naturista szemlélet szabályait, elfogadott erkölcsi normáit, és ezeket -bölcsen- terjesztjük is, hogy eloszlassuk a tömény ködöt, ami a nudizást fedi! Szóval, akit érdekel, kérje felvételét, gyertek! :) Nagyölelés!
Süssön Rátok a Nap!
Eszti

A fotók és a beszámoló alapján, biztos klassz lehetett, remélem, jól érezte magát mindenki!
Sajnos én itthon betegeskedtem, le kellett mondanom a részvételt, de remélem, a farsangi uszin találkozunk!
Dani

Szinte ugyanazt mondhatom el, mit az előttem szóló. Nagyszerűek a képek és a beszámoló.
Én is betegeskedem, de sajnos még dolgoznom is kell.
Örülök, hogy mindenki nagyon jól érezte magát. Biztosan még nagyon sok klassz program lesz az idén.
Üdv: Tihi és Ildi

Örülök, hogy ennyire jó volt a pótszilveszter, a képekből is kiérződik.
Mindenkinek BUÉK és SRAN Péter

Fotó: GabIca, Zozó

xP1043117.jpg
P1043159x.jpg
P1043156x.jpg
P1043153x.jpg
P1043152x.jpg
P1043151x.jpg
P1043149x.jpg
P1043141x.jpg
P1043139x.jpg
P1043134x.jpg
P1043133x.jpg
P1043130x.jpg
P1043128x.jpg
P1043124xx.jpg
P1043124x.jpg
P1043114x.jpg
P1043113x.jpg
P1043112x.jpg
P1043111x.jpg
P1043110x.jpg
P1043109h.jpg
P1043100x.jpg
P1043092x.jpg
P1043091x.jpg
P1043090x.jpg
DSC04735h.jpg
DSC04719h.jpg
DSC04716h.jpg
DSC04707h.jpg
DSC04698h.jpg
DSC04676h.jpg
DSC04674h.jpg
DSC04667h.jpg
DSC04661h.jpg
DSC04660nnnn.jpg
DSC04659h.jpg
DSC04657h.jpg
DSC04655h.jpg
DSC04650h.jpg
DSC04649h.jpg
DSC04648h.jpg
DSC04638h.jpg
DSC04637h.jpg
DSC04636h.jpg
DSC04632h.jpg
DSC04625h.jpg
DSC04623h.jpg
DSC04621h.jpg
DSC04619h.jpg
DSC04611h.jpg
DSC04608h.jpg
DSC04601h.jpg
DSC04590h.jpg
DSC04567h.jpg
DSC04549h.jpg
DSC04534h.jpg
DSC04532h.jpg
DSC04531h.jpg
DSC04529h.jpg
DSC04528h.jpg
DSC04524h.jpg
DSC04520h.jpg
DSC04518hh.jpg
DSC04518h.jpg
DSC04516h.jpg
DSC04515hhh.jpg
DSC04515hh.jpg
DSC04515h.jpg
DSC04514hh.jpg
DSC04514h.jpg
DSC04512h.jpg
DSC04511h.jpg