Fooldal Szigetvári Gyógyfürdő
English    


bemutat program hirek tag levlista link archivum gond zum

2020


Szigetvári naturista est -ELMARAD a koronavírus miatt

2020. április 18. szombat 20:00-24:00

BELŐPŐJEGYEK csak előre utalással válthatóak.

Bankszámlaszámunk:
Fókusz Takarékszövetkezet
51700265-11129053-00000000

Belőpőjegy utalási határidő:
2020. április 4.

NaVKE tagoknak: 3000 Ft/fő
Társegyesületi: 3200 Ft/fő
Tagsági nélkül: 3500 Ft/fő
18 év alatt ingyenes.

A programra igény esetén Budapestről különbuszt indítunk. Ha szeretnél busszal jönni, kérlek regisztrációkor jelezd.

Fürdőruha, bikini, monokini viselése nem megengedett, így azt el se hozd magaddal!


BELÉPÉS csak előzetes, név szerinti jelentkezés alapján.
Jelentkezni a navke_kukac_navke.hu e-mailcímen.

Ha nem tudsz résztvenni a programon, lemondhatod, az elutalt összeget visszafizetjük vagy egy későbbi programunkra beválthatod.

Szigetvárnak kiváló minőségű gyógyvíze van. A város szívében egy kiemelkedően impozáns, szemet gyönyörködtető létesítmény a Szigetvári Gyógyfürdő, ahol az 50 évvel ezelőtt felszínre törő 62°C-os hévíz nyújt felejthetetlen kikapcsolódást.

A fürdő kültéri hangulata a török kori műemlékeket idézi kupolájával és tornyaival, míg belső terét Zsolnay kerámiaburkolat díszíti, Bozsogi Ágnes és Dobány Sándor szobrai közt.

A létesítmény több, egymást kiegészítő egységből áll (nyári strandfürdő, uszoda, termálvizes medencék, élménymedence, gyógyfürdői szolgáltató részleg), így minden korosztály számára színvonalas pihenési, felüdülési lehetőséget nyújt. Nem véletlen a kiemelt vonzerő, hiszen a medencék teljes vízfelülete több mint ezerhétszáz négyzetméternyi. A fürdőben a vendégek kényelmét külső és belső pihenő terasz szolgálja. A galérián kávézó, a kiszolgáló traktusban pedig étterem is fogadja a látogatókat. A mozgáskorlátozottak segítése érdekében az épület valamennyi pontja akadálymentesen megközelíthető.

Napjainkban egyre jelentősebb a lakosságban megfogalmazódó igény a wellness szolgáltatások iránt. Ezen igények kielégítésére masszázsok, finn- és infraszauna, jacuzzi, gőzkabin kialakítására került sor, hogy ezáltal még teljesebb lehessen szolgáltatásaink köre.

HÁZIREND: Az uszoda és a NaVKE házirendjének betartása kötelező!
Különösképpen betartandó:
Ételt, italt a medencetérbe és a szaunatérbe bevinni nem szabad (kivétel: ásványvíz műanyag flakonban)
A túlzott alkoholfogyasztás kerülendő.
Mindig tegyél magad alá törölközőt, ha leülsz, a szauna felső padjára ülve pedig a talpad alá is!
A résztvevők az uszoda szolgáltatásait saját felelősségre használják.

A NaVKE rendezvényei olyan családi és társasági életformát biztosítanak, melynek keretében erotikus asszociációk nélkül vállaljuk egymás előtt testünket.
Külön felhívjuk a figyelmet, hogy az uszodában kizárólag a NaVKE által felkért fotós (Rózsa) készíthet fényképeket a képen szereplő személyek engedélyével. Ha nem kívánsz a felvételeken szerepelni, azt érkezéskor feltétlen jelezd.
Kérjük, ha olyan viselkedéssel találkozol, ami ellentmond mindannak, amivel tisztességes naturisták körében találkozol, határozottan lépj fel a viselkedés ellen. Ha fellépésed hatástalan, azonnal szólj a rendezőknek.