FooldalDélegyházi találkozás
English    


bemutat program hirek tag levlista link archivum gond zum

2020


Délegyházán találkozzunk!

2020. május 30. szombat
Helyszín: Oázis Naturista Kemping, Délegyháza


Az idei év nagyon várt személyes találkozója volt. Úgy érzem, aki valóban várta már a találkozót a szombati Délegyen, az nem csalódott. Mindig a társaság, a remek társaság az, ami összehozza az embereket és ez most is így történt.
Délegyházán szombaton az 5 faház lakói közül akik gyorsabbak voltak és korán odaértek még egy váratlan jó idővel is találkoztak. Így gyorsan nekivetkőztünk és 2-3 órát napoztunk is. Ebben én magam se hittem, de csoda történt. :) Hétágra sütött a nap! Olyannyira meleg volt, hogy még szenvedtünk is attól, hogy nem volt szabad a tóban fürdeni, Berni is nehezen állta meg, hogy ne ússzon egyet. Aztán a Bermudán egy közös ebéd és palacsintázás, fröccsözés és a helyiekkel való beszélgetés. Este természetesen az egész társaság beköltözött a legnagyobb faházba és hajnali fél egyig  dumcsiztunk a végig kitartókkal, borozgattunk és falatoztuk a közös nasikat.
Vasárnap reggel hűvös időre ébredtünk. Reggeli után jól felöltözve indultunk tovább, a NaTúra helyszínére. elbúcsúztunk a kempingben maradóktól. Nagyon rendes volt Vacekéktól, hogy kijöttek velünk a kapuhoz is. Innen 2 autónyian indultunk tovább, Páhiba. A vasárnapi program a 41. NaTúrán való részvétel volt.
Rózsa

Délegyházan napoztunk, ettünk - ittunk, csacsogtunk. Nekem nagy élmény mindig, hogy a faház ablakából tóra látok, miközben csiripelnek a madarak a fákon.
Mirjám

Fotók: Rózsa

napozas.jpg
joga.jpg
dd.jpg
d3.jpg
IMG_20200530_172124d.jpg
IMG_20200530_172104d.jpg
IMG_20200530_172056d.jpg
IMG_0057h.jpg
IMG_0054h.jpg