FooldalFőzőversenyek
English    


bemutat program hirek tag levlista link archivum gond zum

2021


Lecsofozoverseny Delegyhazan

2021. aug. 20.

Lecsókolom nevű főzőcsapatunk 4. helyezett lett. Gratulálunk!

Marcsi, Klári, Béla, Zoli, köszönjük az általatok főzött csodálatosan finom lecsót és a vendéglátásotokat, padlizsán, gomba, kolbász, tojás, nagyon gazdagon készítettétek el! A D1-es versenyen induló 4 főző csapatból 3 csapat D1-es volt, a zsüriben is volt D1-es döntnök, tehát nagy meglepetésemre az első 3 csapat D1-es lett. De a mi Navke - s csapatunk teli bográcsa ürült ki legelőször, igaz itt volt a legtöbb drukkoló (voltunk vagy 16-18-an!), sőt még a többi 3 csapat tagsága is jött kóstolgatni a "mi" lecsónkat!!! Kell ennél több? Csodálatos csapatépítés volt. Kritikai megjegyzésem: a koktél, a borok és sör túl hidegre lett lehűtve, a sok pálinkát pedig egyáltalán nem kellett volna hűteni, az aromájuk jobban kijön melegen! A jovő heti NaTúrán majd korrigáljuk
Mégegyszer köszönjük:
Gab-Ica - ék

Nekem a 4 csapat lecsója közül a tiétek volt a legfinomabb. Szóval csak gratulálni tudok nektek. S az a gesztus, hogy az összes ott levő navkést meg is vendégeltétek ebből a finomságból. Dícséret mind a négyőtöknek. Köszönöm az élményt! ?? (A többiek lecsója, a dobogós helyezetteké nekem azért nem ízlett, mert az egyik nagyon zsíros volt...a másik édesre készült, a harmadik meg nagy hagymalevelekkel készült és levesre hasonlított inkább mint lecsóra. Viszont tálalásban az 1. helyezett valóban kiemelkedett a többitől. Talán legközelebb erre is jobban oda kell figyelni.) A hagyományos ízt azonban ti képviseltétek, bárki, bármit mond is erről a főzőversenyről.
Rózsa

Tényleg nagyon finom volt, utólag is nagyon szépen köszönöm nektek.
Péter

Koszonjuk szepen a dicsero szavakat! A legfontosabb az osszetartas, jokedv, baratsag! koszonjuk hogy egyutt tettuk teljesse ezt a fantasztikus napot.
Klári

Nagyon köszönjük az elismerő szavakat és a komoly segítséget, amit a csapatunk tőletek kapott. Mi úgy gondoltuk, hogy nem helyezésre utazunk, hanem kitűnő hangulatban olyan mennyiségű és minőségű lecsót készítünk, amilyet mi szeretünk, s a Vendégeinket is meg tudjuk kínálni... ez olyannyira jól sikerült, hogy tegnap alig győztük kipihenni..
Marcsi

Fotó: GabIca, Rózsa

IMG_20210820_163615mne.jpg
IMG_20210820_151049mne.jpg