FooldalHajós Alfréd Tanuszoda
English    


bemutat program hirek tag levlista link archivum gond zum

2021


Újra meztelenül úszhatunk!

Hajós Alfréd Tanuszoda,
Cím: 1222 Budapest, Nagytétényi út 31-33.
2021. október 2. szombat 19.15-22.15


Közeledik a NaVKE 21. születésnapja (október 17.), vendégeink lesztek ezen az esten egy szelet tortára és egy pohár pezsgőre is.
Ehhez kérjük mindenki hozzon saját tányért, szalvétát és saját poharat. A környezet kímélése végett ne eldobható műanyagokat használjatok!Ősztól tavaszig minden hónapban találkozunk valemelyik fürdőben.A pandémia miatt kihagytunk másfél évet. Most újra kezdjük.
Ez most egy batyus buli lesz, hozzatok a büfé kínálatához enni és innivalókat.

Jelen rendelkezések szerint az uszodába nem kell védettségi igazolvány. Kérünk azonban, hogy lázas betegen ne geyre közénk, nem fogunk beengedni!

Az úszás mellett lesz Mirjám jóga és jönnek az ismert szaunamesterek is programot tartani.

Fürdőruha, bikini, monokini viselése nem megengedett, így azt el se hozd magaddal!

BELÉPÉS csak előzetes, név szerinti jelentkezés alapján. Jelentkezni a navke_kukac_navke.hu e-mailcímen, vagy a 06-20-313-9170-es telefonszámon a rendezvény előtti nap, (péntek) délig lehet.

Az uszodában egy 28 fokos 25 méter hosszú, 16 méter széles úszómedence (vízmélység 180 cm) és egy 34 fokos melegvizes 16 méter hosszú, 10 méter széles medence (vízmélység 90 cm) található. Öltözők, zuhanyzók, szárítkozó helyiségek és 2 szauna áll vendégeink rendelkezésére.Szaunaprogram csak az egyik finn szaunában lesz, a másik szauna kályhája nem bírja a locsolást, így ott programok nélkül szaunázhattok kedvetekre.

19,30-22,00 SZAUNAPROGRAMOK:
Kuponok ingyenesen kérhetőek. Egy fő max, 2 kupont választhat előre bejelentkezéssel. A helyszínen a maradék kuponokat is kiosztjuk.
Szaunamestereink (Kerekes Péter és Gubucz Gábor) programjai az alábbi időpontokban kezdődnek:
19:30 Citromfüves cukros símogatás -Megtelt
19:55 Sós levendulás börradír -Még 3 hely
20:20 Szőlőmagolajos joghurtos táplálás -Még 2 hely
20:45 Cukkinis hidratálas -Még 1 hely
21:10 Kókuszolajos símogatás -Még 2 hely
21:35 Octóber fest sok sörrel -Megtelt
22:00 Frissítő mentás limonáde -Megtelt

Mirjam-féle jógázás 20.00-20:20 a kisebb medencében (a víz 34 fokos) lesz.

Játékos csapatversenyek: 20:30-től

Születésnapi köszöntő (előtér), táncbemutató (medencetér): 21:30-től

A masszőzhöz időpont kérés és bejelentkezés: navke@navke.hu (30 perces masszázs)

HÁZIREND: Az uszoda és a NaVKE házirendjének betartása kötelező!

Különösképpen betartandó:

Ételt, italt a medencetérbe és a szaunatérbe bevinni nem szabad (kivétel: ásványvíz műanyag flakonban). Az előtérben azonban ihattok-ehettek kedvetekre.

A túlzott alkoholfogyasztás kerülendő.

Mindig tegyél magad alá törölközőt, ha leülsz, a szauna felső padjára ülve pedig a talpad alá is!

A résztvevők az uszoda szolgáltatásait saját felelősségre használják.

A NaVKE rendezvényei olyan családi és társasági életformát biztosítanak, melynek keretében erotikus asszociációk nélkül vállaljuk egymás előtt testünket.

Külön felhívjuk a figyelmet, hogy az uszodában kizárólag a NaVKE által felkért fotós (Zozó, Rózsa) készíthet fényképeket a képen szereplő személyek engedélyével. Ha nem kívánsz a felvételeken szerepelni, azt érkezéskor feltétlen jelezd.

Kérjük, ha olyan viselkedéssel találkozol, ami ellentmond mindannak, amivel tisztességes naturisták körében találkozol, határozottan lépj fel a viselkedés ellen. Ha fellépésed hatástalan, azonnal szólj a rendezőknek. Utólagosan már nem tudunk segíteni.

Jelentkezési határidő: legkésőbb a program előtti napon délig.

Részletek a szülinap utáni levelekből:

A születésnapi torták izgatóan finomak voltak, a gesztenyésből még repetát is kaptam!
A kalóriákat a jógaórán égettük el, ilyen sokan talán még sohasem tornáztunk meztelenül!
A szülinapi ajándékként kapott tánc údonság volt, meghatóan szép volt, óriási tapsot kapott!
A szaunamesterek most újszerű krémeket hoztak, a szauna félhomályában engem zelleres-, majd kókuszos kencével kent be egy szép lány, feszes is lett a bőröm tőle ??
A hosszú szünet utáni találkozásnak nem csak én örültem, volt miről beszélgetnünk egymással.
Nem csak a bőrünk fiatalodott meg, hanem a lelkünk is, újból gyermekek lehettünk a játékprogramok alatt, játszottatok már kidobós játékot meztelenül?
GabIca

Köszönjük a szuper szervezést, programokat Nektek!
Nagyon jó volt megint az usziban, ennyi idő után már rendesen hiányzott! Ezzel nem csak mi voltunk így, mert ahogy én láttam, nem voltunk még itt ennyien! Most eljött velünk régi nudis barátunk, aki nem járt még NaVKE rendezvényen, neki is nagyon bejött, jól érezte magát köztünk.
Hanti megint egy izgalmas csapatversenyt talált ki, öröm volt résztvenni benne! Köszi! ???? A csapatoknak szánt, Rózsa alkotta "21" torta, szerintem a legfinomabb volt az összes közül! ??
Mirjam barátnőmnek ?? köszönöm az átmozgatást, nyújtózást, amit a vízi-jóga által kaptam ismét! Alig voltunk páran a kezdéskor, de mikor a lazító-forgó gyakorlat közben hátranéztem, hát láttam, hogy szinte megtelt a tanmedence a lelkes tornázókkal! ????
Aminah csodálatos tánca lenyűgöző volt! Kedves, bájos természete átsugározta ránk benne rejlő szeretetét! ?? Köszönjük!
A szaunaszeánszok hab a tortán! Srácok, nagyok vagytok! ????
Egyről lemaradtunk, mert a nagy ünneplésben megfeledkeztünk a kezdésről.
Klassz este volt!
Tike

Nagyon jól éreztem magam. Köszönöm szépen, hogy létrehoztátok ezt az ünneplést. Egy kicsit én is ünnepeltem, hiszen éppen most 10 éve vagyok tag. A nagy esemény a Kispesti usziban volt ahol szintén Hanti vezényelte a játékokat. SRAN
Gyuri

A 21. születésnapi uszodai programunkról remélem minél többen írtok majd pár sort, hogy éreztétek magatokat.
Az elnökség tagjai mindig egy kicsit mésként látják, ráadásul mi már a kezdés előtt egy órával egy megbeszélést is tartottunk a következő programunk előkészületeiről (ami ugye Leányfalun LESZ, október 31-én. vasárnap 20:00-24:00 közt, lehet készülni, szabadnapot kivenni stb.). Szóval így éppen csak beestünk az usziba, s máris közel 100 fős ünneplős vendéggel találkoztunk.
Nem is gondoltuk, hogy a régen rendszeres csapatjáték ilyen népszerű lesz, többen jelentkeztetek a játékra mint ahány ajándékkal (pl. érem, serleg) készültünk, Stílszerűen a 21. szülinapi számtorta számait kapták az 1. és. 2. helyezettek díjukként. Természetesen voltak egyéni serleggel dijazottak is, a komolyabb úszóverseny gyóztesei. Most bevezettük a vándorserleget, így a kinevezett csapatkapitányok legközelebb újra itt kell legyenek, hogy megküzdjenek majd a díjukért. ?? Köszönet Hantinak, hogy eljött és felélesztettük ezt a csapaterősítő formáját is a rendezvényünknek.
Mirjám-féle vízi jógán a megszokott csapat jött össze, szépen együtt mozogtatok a vízben, én ennyit láttam belőletek. Köszönet Mirjámnak is a mindig kész, lelkes bemutatóiért.
A szaunamesterek is kitettek magukért, bár az első 2 felöntésen vacakolt a kályha (múlt héten épp átesettt vmi javításon...), de aztán magához tért és remek hangulatban teltek a későbbi felöntések is. Nekem a kencék közül most a cukkinis lett a favorit és a végén a pohár frissítő limonádé megkoronázta a szaunás perceimet.
Aminah születésnapi tánca, a Halleluja...gyönyörű meglepetés volt számunkra. Nagyon hálásak vagyunk neki, hogy így köszönte meg egyesületünknek a magyar naturisták létezését, a NaVKE megalakulását. "...I couldn't feel, so I tried to touch, I've told the truth, I didn't come to fool you..." A zenét itt hallgathatjátok meg hozzá, direkt választottam a magyar dalszöveget hozzá: https://www.youtube.com/watch?v=2LqcY56fez4...
Hamarosan morzsaparti is lesz, mert ismét rengeteg finomságot hoztatok, melyek közül megmaradt sok bontatlan üdítő is, amit egy következő alkalommal visszaviszünk majd nektek. Szenvicsek, nassolnivalók, pogácsák is kerültek a közös büfé asztalunkra. Torták az utolsó falatig mind elfogytak, nekem a gesztenyésből jutott a végén még egy egész szelet is. De a többiektől hallottam, hogy finom volt a diós, és a fekete erdő is. A számtortá(m)ról nem is beszélve!. Annak eperkrém és rumos-puncs ízesítése volt.??
Köszönöm mindannyiotoknak, hogy velünk ünnepeltetek. Alapítótagokból most a fele jelent meg, Ildikó, Hanti, Vacek, Zozó és én. S igen, mondhatom, hogy a másik felünk pedig nagyon hiányzott, de talán majd legközelebb el tudnak ők is jönni. Nagyon szép este volt. Végre együtt! Hisz másfél éve nem tudtunk a pandémia alatt uszodai programot szervezni nektek. S most ez is sikerült.
Rózsa

én is köszönöm a felém forduló évek óta tartó szeretetet, figyelmet,mind a NaVKE Vezetőség mind a tagok, barátok részéről....Így, hogy a "Mirjam-fele"jógát tudom kicsit átadni, közvetíteni feletek külön öröm. Lelkesek az újak akik beállnak közénk, a régiek már rutinosabban, összeszokottabban mozognak. Csodas őket a medence széléről látni. A "batyus buli" mindig izgalmas, hogy mily' finomságokat tudunk kóstolni. Én most sietve mentem, sietve jöttem... De így is szuper kis este volt.
Mirjám

Köszönök mindent.Szuper kis este volt!
Péter

Fotók: Rózsa, Zozó és Krisz

PA023846h.jpg
PA023844h.jpg
PA023828h.jpg
PA023827h.jpg
PA023822h.jpg
PA023816cs.jpg
PA023815hj.jpg
PA023815cs.jpg
PA023814cs.jpg
PA023810h.jpg
PA023806h.jpg
PA023800h.jpg
PA023799h.jpg
PA023787h.jpg
PA023773h.jpg
PA023772h.jpg
PA023771hh.jpg
PA023771h.jpg
PA023770h.jpg
PA023769h.jpg
PA023765h.jpg
PA023764cs.jpg
PA023762h.jpg
PA023758h.jpg
PA023757h.jpg
PA023756h.jpg
PA023752hh.jpg