Fooldal Uszodai házirendünk
English    


bemutat program hirek tag levlista link archivum gond zum

2024


Jelen házirend betartása egyaránt kötelező a NaVKE tagok részére és azok részére is, akik nem tagjai az egyesületnek vagy első alkalommal vesznek részt a rendezvényen!
1. A fürdőruha (fürdőruha, bikini, monokini) használata nem megengedett.
2. A rendezvény résztvevői kötelesek betartani az uszoda saját házirendjét. (Ez kifüggesztve az épületben látható.)
3. Kötelesek továbbá az általánosan ismert és elfogadott naturista viselkedési normákat betartani, az egyesület írott és íratlan szabályait figyelembe venni.
4. Bármiféle ruházat (fürdőköpeny, póló, fürdőlepedő, strandruha, testet befedő törölköző, stb.) kizárólag csak akkor viselhető az uszoda területén, ha ezt a hőmérsékleti viszonyok szükségessé teszik (amennyiben hűvös lenne...). Egyéb esetben ne takargassuk testünket! A szaunában törölközőnket magunk alá terítve használjuk, de nem betakarva testünket.
5. Mindig tegyél magad alá törölközőt, ha leülsz, a szauna felső padjára ülve pedig a talpad alá is!
6. Mobiltelefon, saját fémyképezőgép a medencetérbe, szaunába nem vihető be. Kivéve a 7. pontban kijelölt személyt. Telefon használata (sürgős telefonálásra) csak az előtérben lehetséges, ott ahol nem tartózkodik meztelen ember.
7. A rendezvényen kizárólag a NaVKE által felkért fotós készíthet fényképeket a képen szereplő személyek engedélyével! Ha nem kívánsz a felvételeken szerepelni, akkor ezt érkezéskor a regisztrációnál jelezd! Ha csak saját részedre, családi, egyéni fotót szeretnéd, ezt is kérheted tólünk.
8. A szexuálisan kihívó magatartás a rendezvény alatt az uszoda teljes területén TILOS!
9. Dohányozni csak az arra kijelölt helyen szabad!
10. Szeszesitalt, egyéb italt, élelmet behozni a medencetérbe nem szabad.
11. A házirend megszegőjét a NaVKE rendezősége felszólíthatja a távozásra, aki a felszólításnak köteles eleget tenni.
12. A rendezvény zártkörű, azon kizárólag csak az előzetesen jelentkezők vehetnek részt. Érvényesen előzetesen jelentkezni a rendezvény előtti szerdai nap 8,00 óráig lehet. Az egyesület a jelentkezést a rendezvény előtti nap éjfélig utasíthatja el, melyről a jelentkezőt értesíti. Az előzetes jelentkezés nélkül a helyszínen megjelenők a rendezvényen nem vehetnek részt.
13. Kérjük, ha olyan viselkedéssel találkozol, ami ellentmond mindannak, amivel tisztességes naturisták körében találkozol, határozottan lépj fel a viselkedés ellen. Ha fellépésed hatástalan, azonnal szólj a rendezőknek.

NaVKE Elnöksége

A helyes szaunázás fotója:

szauna1.jpg
no foto.jpg
fokep1.jpg