FooldalLeányfalui éjszakai program
English    


bemutat program hirek tag levlista link archivum gond zum

2024


Két év után újra itt

Leányfalu Termálfürdő, 2024. március 31. 19:30-24:00 (Ideiglenes bejárat a 11-es út felől, ahol a Jégpálya is volt)-Csobbanjatok a termálvízben, ahol a magas ásványianyag tartalom a fáradt ízületeket feltölti

A programra a jelentkezési határidő: 2024. március 28. csütörtök reggel 8:00.

A fürdőben több medence is használható lesz nekünk

BELÉPÉS csak előzetes, név szerinti jelentkezés alapján. Jelentkezni a navke_kukac_navke.hu e-mailcímen, vagy a 06-20-313-9170-es telefonszámon (nem sms) lehet.

Belépőjegyek ára:
NaVKE tagoknak: 7000 Ft/fő
INF tagságival rendelkezőknek: 8000 Ft/fő
18 év alatt ingyenes

Helyszínen kp-es jegyvásárlást kérünk. A gyorsabb bejutás érdekében kérjük, hogy pontosan kiszámolt pénzzel fizessetek.
Érkezzetek korábban, a jegyet már 19:30-tól meg tudjátok váltani és az öltözőbe meeni. Jegyeket csak 21:00-ig tudjátok megváltani.
A Büfében lehet SZÉP kártyával is fizetni.
A névszerint előre nem jelentkezőket nem tudjuk beengedni.
A szaunaház is rendelkezésünkre áll ezen az esten. Az érkezéskor megváltott jegyek ide is évényesek. Több szauna (infra, bio, finn és rönk, gőzkabin) vár bennünlet, és lesznek a szaunaprogramok.

Ha hideg idő volna éjszaka, javasolt fürdőköntös és sapka használata a szaunaház és a medencék (büfé) közti közlekedéshez.
Gőzkabin: 5 fős (itt nem lesz szeánsz, mert nagyon gyenge a kályha) Szabadon használható

Szaunamesterek:

SZAUNAPROGRAMOK:
20:30 rönk: Bárány István: Showtime -(Megtelt)
20:50 beltéri finn: Berei Adrienn: Ha boldogság,akkor vodka -(Megtelt)
21:10 rönk: Gubucz Gábor: Csinibaba barna cukros bedörzsölés -(Megtelt)
21:30 beltéri finn: Bárány István: Légúttisztítás -(Megtelt)
21:50 rönk: Berei Adrienn: Csend ereje-(Megtelt)
22:10 beltéri finn: Gubucz Gábor: Dzsungel könyve olajos hidratálás -(Megtelt)
22:30 rönk: Bárány István: Sörös-jeges-(Megtelt)
22:50 beltéri finn: Gubucz Gábor: Pál utcai fiúk vitamin pótlás -(Megtelt)
23:10 rönk: Bárány István: Mézes-mázos-(Megtelt)

Rönk szauna: 19 fős
Beltéri finn szauna: 10 fős

Szaunamestereink a Szent Orbán Wellness Hotel szaunamesterei, Berei Adrienn, Bárány István és Gubucz Gábor lesznek.

Szaunaprogramokat jelentkezéskor lehet igényelni, névreszólóan. Egy személy 2 szaunakupont kérhet előzetes regisztrációval, melyet érkezéskor vehet át. Ha marad kupon, a szaunajegyeket érkezéskor kiosztjuk.

HÁZIREND: Az uszoda és a NaVKE házirendjének betartása kötelező!

Külön felhívjuk a figyelmet, hogy
- az uszodában és a NaVKE rendezvényein általában - kizárólag a NaVKE által felkért fotós készíthet fényképeket a képen szereplő személyek engedélyével. Most felkért fotósunk Rózsa és Dani lesz.
- minden esetben tegyél törölközőt magad alá, ha leülsz!
Kérjük, ha olyan viselkedéssel találkozol, ami ellentmond mindannak, ami tisztességes naturisták körében elfogadott, határozottan lépj fel a viselkedés ellen. Ha fellépésed hatástalan, azonnal szólj a szervezőknek! A NaVKE rendezvényei olyan családi és társasági életformát biztosítanak, melynek keretében erotikus asszociációk nélkül vállaljuk egymás előtt testünket.
Fürdőruha, bikini, monokini viselése nem megengedett, így kérjük, azt el se hozd magaddal! -

Kivonat a fürdőzés utáni levelekből:

Először voltam a leányfalusi strandon. szép környezet, ígéretes fejlesztések. Ennek megfelelően csatatér mindenhol! A szaunák messze vannak; szerencsére volt segítség a tapasztaltabb vendégeknek köszönhetően. A medencék hőfoka szerintem jó, bár a kicsi kissé forró. Viszont a sok éles, erős lámpa a medencékben zavaró volt! A szaunaprogramokról: 20:50-kor Adrinál voltam. Kicsit szabadkozott, hogy ilyen kis helyen még nem tartott felöntést. Ehhez képest nagyon ügyesen csinálta. 22:10-kor Gáborhoz volt jegyem; ő hozta a megszokott színvonalat és hangulatot, hiányzott már nagyon! Jól állította össze az illatokat, figyelte a vendégek reakcióit. Istvánhoz sajnos nem tudtam bemenni.
Hamar elrepült a négy óra!
Köszönöm szépen Gyurinak és Gábornak a fuvart!
Tamás

Nem is tudok elfogultság nélkül beszélni a helyről, mert én nagyon szeretem ezt a fürdőt. Imádom a 38 fokos medencéjet, s esti fürdőzéshez ez remek hőmérséklet. A 34 fokost csak szauna után bírtam rövid ideig. Ott fáztam. Fél 12-kor néztem is, hogy olyan telthaz volt, hogy alig fértünk, pedig addigra sokan már haza is mentek. De az utolsó 20 perc az meg kellett nekem ott. Szóval jó este volt. A nagy baj, hogy olyan gyorsan eltelt az est, és olyan szép idő volt, hogy tudtam volna még maradni vagy 2 oŕáig is a medencékben. Szaunák a szokott rendben. Picik, és a végére már nem bírták a terhelést. De a mesterek minden tőlük telhetőt megtettek. Nagyon jók voltak. Kifogtam Adrienn relaxát, amit én nagyon szeretek. Végre egy csendes program! Mert sztem ilyen is kell. A vendégek azért hozták a formájukat, mindig vannak renitensek, akik 2 felöntes közt csak úgy szaunáznak ott, nyitogatják az ajtót, hűtik a szaunát. Vagy kupon nélkül osonnának be, amikor a mesternel már ott a beszedett 19 db. és rám fogják, én osztottam ki többet, de az övé a most épp a kabátjában maradt. Talán elnézte a kupon időpontját? Tuti csak 19 kupont nyomtattam ki. Nem tudott szaporodni.
Megújult az öltöző is legütóbbi ittjártunk óta. Szép, új, nagy. De lesz még bővítés a szaunák terén is, azt hallottam. Sha elég türelmesek vagyunk, sztem 2 év múlva lehet egy óriás szauna is épül majd oda. A jövő évi talán ismét Húsvét lesz, ápr. 20-án. De jó volna ott már akkor egy új szaunával. A mostani felújítás közben vagyunk, építési területeket láttunk még. De én sokkal rosszabbra számítottam. Összességében sztem szép esténk volt, létszámban az eddig ötlétünk legnagyobb létszáma volt. 70 fő a minimum, most meg több mint 80-an voltunk.
Remélem senki sem hagyott ott semmit és mindenki épségben hazaért és már ki is pihente magát és jöhet a mai locsolkodás.
Gyurinak újfent köszönet a finom pogácsáért és az oda- visszaszállításért (eltévedés nélkül).
Rózsa

Köszönjük szépen a tegnapi rendezvényt! Szuper volt!
Attila

Leányfalu a szivem csücske, verhetetlen. A lehetőségekhez képest úgy érzem jól sikerült a tegnapi nap. A nagy szaunánk után visszaszokni egész szép kihívás volt.
GG

Nagyon jól éreztük magunkat,köszönjük a szervezést!
Éva

Fotók: Rózsa

nyul01h.jpg
nyul.jpg
merulo.jpg
med02.jpg
med01.jpg
20240401_110608h.jpg
20240331_210455h.jpg
20240331_201756h.jpg
20240331_201716h.jpg
20240331_201519h.jpg
20240331_201320h.jpg
02.jpg