FooldalNaturista uszodai programok
English    


bemutat program hirek tag levlista link archivum gond zum

2019


Hajós tanuszodába vártunk benneteket!

2019. november 16. 19:30-22:30
Hajós Tanuszoda (vagy Hófehér Fóka Tanuszoda)
Cím: 1222 Budapest, Nagytétényi út 31-33.


BELŐPŐJEGYEK (felnőtt ill. diák):
NaVKE tagoknak: 2000 Ft/fő ill. 1500 Ft/fő
Társegyesületi: 2200 Ft/fő ill. 1700 Ft/fő
Tagsági nélkül: 2500 Ft/fő ill. 2000 Ft/fő
18 év alatt ingyenes.

Fürdőruha, bikini, monokini viselése nem megengedett, így azt el se hozd magaddal!

BELÉPÉS csak előzetes, név szerinti jelentkezés alapján. Jelentkezni a navke_kukac_navke.hu e-mailcímen, vagy a 06-20-313-9170-es telefonszámon a rendezvény napján délig lehet.

Az uszodában egy 25 méter hosszú, 16 méter széles úszómedence (vízmélység 180 cm) és egy 16 méter hosszú, 10 méter széles tanmedence (vízmélység 90 cm) található.
Öltözők, zuhanyzók, szárítkozó helyiségek és 2 szauna áll vendégeink rendelkezésére.

19:30-22:00 SZAUNAPROGRAMOK:
Kuponok ingyenesen kérhetőek. Egy fő max, 2 kupont választhat előre bejelentkezéssel. A helyszínen a maradék kuponokat is kiosztjuk.
Szaunamestereink (Gubucz Gábor és Keresztes György) programjai:
19:30 Befagyott trópus - Citromszeletek jégbe zárva (Keresztes György) -Megtelt
19:55 Boldog születésnapot! Pálinkás üdvözlet Zorall stilusban (Gubucz Gábor ) -Megtelt
20:20 Klasszikus só - Himalája sóval Orfftól Wagnerig (Keresztes György) -Megtelt
20:45 Rózsa peeling. Sós rózsavizes bőrradir (Gubucz Gábor) -Megtelt
21:10 Nagy test/nagy élvezet - Mézes rock (Keresztes György) -Megtelt
21:35 Édes élvezet. Mézes kenegetés (Gubucz Gábor) -Megtelt
22:00 Édes élet - Fehércsokis kényeztezés (Keresztes György) -Megtelt

Mirjam-féle jógázás 20:00

HÁZIREND: Az uszoda és a NaVKE házirendjének betartása kötelező!
Különösképpen betartandó:
Ételt, italt a medencetérbe és a szaunatérbe bevinni nem szabad (kivétel: ásványvíz műanyag flakonban). Az előtérben azonban ihattok-ehettek kedvetekre.
A túlzott alkoholfogyasztás kerülendő.
Mindig tegyél magad alá törölközőt, ha leülsz, a szauna felső padjára ülve pedig a talpad alá is!
A résztvevők az uszoda szolgáltatásait saját felelősségre használják.

A NaVKE rendezvényei olyan családi és társasági életformát biztosítanak, melynek keretében erotikus asszociációk nélkül vállaljuk egymás előtt testünket.
Külön felhívjuk a figyelmet, hogy az uszodában kizárólag a NaVKE által felkért fotós (ezen az uszin Zozó és Rózsa) készíthet fényképeket a képen szereplő személyek engedélyével. Ha nem kívánsz a felvételeken szerepelni, azt érkezéskor feltétlen jelezd.
Kérjük, ha olyan viselkedéssel találkozol, ami ellentmond mindannak, amivel tisztességes naturisták körében találkozol, határozottan lépj fel a viselkedés ellen. Ha fellépésed hatástalan, azonnal szólj a rendezőknek.

Élménybeszámolók az uszoda után:

A nagytétényi Hajós uszodában nagyszerű naturista szaunás-fürdős est volt a NaVKE szervezésében! Kis malőr volt, hogy a két szaunából csak az egyik üzemelt, de kárpótlásul kaptunk még egy felöntést és az uszitól plusz fél órát. :) A szaunamesterek hozták jó, vidám formájukat és a felüdítő illatokat, frissítő vagy épp nyugtató, de mindenképpen tápláló kencéket. Mirjam vezette vizijóga minden korosztály számára élvezhető és kivitelezhető volt, főleg gerincnyújtó gyakorlatokat csináltunk. Ezek mellett az úszni szeretők- velem együtt - bátran róhatták a hosszakat az úszómedencében. Jó volt megint találkozni sokatokkal, van, akivel itt először, személyesen! Beszélgetésre az idő mindig rövid! :) További programokról az infók a navke.hu honlapon érhetőek el. Aki jó társaságot, szaunázást, kultúrált, jó hangulatú nudista kikapcsolódást keres, akár családostul is, szeretettel ajánlom figyelmébe! :)
Süssön Rátok a Nap!
tike

Köszönöm a szombati programot jól éreztem magam Szeretnék tag lenni
PJ

Nagy érdeklődéssel várt uszi volt ez mostani.Többen is voltunk, mint amire számítottunk. A szaunakuponok már egy héttel a kezdés előtt elfogytak. Több piros sapkás segítőnk is akadt, mint azt megszoktuk, aminek nagyon örültünk, mert sok új arc is volt köztünk és jól esett a tájékoztató, irányító információ. Nagyon sokan már előre lefixálták a masszőzhöz az időpontjukat, így Györgyi is végig teltházzal működött. A mindig is nagy érdeklődésre számon tartott vizijóga most nagyon jól szervezett gerincnyűjtó gyakorlatokból állt. Olyan sokan voltunk, hogy alig fértünk el a kismedencében! Mirjám érdeme, köszönet érte, hogy mindig ilyen készséges és kedves és megmozgat minket szárazon és vízben egyaránt. Szeretjük őt nagyon! Sajnos megtréfált bennünket az egyik szauna, ami éppen aznap reggel romlott el és estig se tudták életre kelteni, így beszorultunk mindannyian a másikba, kicsit sűrű volt ott az élet ezen a napon. Szaunamestereink viszont 3-an is voltak, mert a vendégek közt is találtunk egy Szombathelyről érkezőt, így ő besegített a másik 2 mesternek (titokban azért készült, mert volt nála néhány illatt is...). Gábor sokat fejlődött a kezdetek óta és Gyuri hozta a Ballószögön megismert remek formáját. Fogunk még vele találkozni máskor is, az biztos! Szuper felöntések voltak most! Véletlenül én éppen arra ültem be, amikor a születésnapi dalok szóltak...a mesternek és nekem is éppen szülinapunk volt így különsen jó hangulat kerekedett a végére. A másik nagy élményem, hogy a dunaújvárosi szaunamesterünk rockzenés csokrában a kezdő szám épp egy P. Mobil nóta volt, ami épp Lóri mostani kórházi tartózkodására való tekintettel a szívemhez szólt nagyon. S kiderült, hogy Gyuri is nagy mobilos, szóval a szívembe zártam azt a felöntést is örökre, mert ilyen még nem volt a mi uszinkban. Amúgy mindenről most nagyon pozitívan tudok szólni, nagyon-nagyon rendesen vislekdtek a vendégek, annak ellenére, hogy a szülinaposok és az uszómester névnapja is felköszönrtésre került, nagyon józan és remek légkörben zajló uszink volt. Csokiztunk, meg palacsintáztunk. Nem történt semmi házirend sértő magatartás. Kaptunk egy plusz félórát kárpótlásként a rossz szauna miatt, ami kedves gesztus az uszitól, köszönjük szépen. Személy szerint én nagyon köszönöm azt a sok virágot és bort amit a szülinapomra hoztatok és hogy az uszi után a lakásomra is eljöttetek közel huszan további eszegetésre, tortázása, pezsgőzésre. Kár, hogy csak ilyen rövid egy nap, hamer elszállt és reggel 6-kor mindenkinek el kellett már mennie. Sajnos, sokat kell várni a következő találkozásra...
Rózsa

A mai uszodának vmi különleges hangulata volt. Ritkán éreztem ilyet, talán 1x régen Délegyházán s most megint. Olyan igazai naturista aura vett körül ezen az este bennünket. Fantasztikusan jó érzés volt!
Tamás

...annyi minden történt ott (remek szaunaprogramok, jóga, úsztam is kicsit), hogy egyszer csak azt vettem észre, hogy vége. Két szaunamester programjaira is bejutottam: Gubucz Gábort szerintem már senkinek nem kell bemutatni, hozta a szokásos színvonalat és jókedvet. Keresztes György is nagyon jó és hangulatos programokkal emelete az est színvonalát. Még viszonylag újnak számít NaVKE-s körökben, de nekem már volt szerencsém hozzá Dunaújvárosban és Ballószögön is. Külön kiemelném remek zeneválasztását, nagyon jó, de nem túl elcsépelt számokat választott a programjaihoz.
M. Ádám

Fotók: GabIca

DSC03967h.jpg
DSC03959h.jpg
DSC03941h.jpg
DSC03937h.jpg
DSC03936h.jpg
DSC03934h.jpg
DSC03925h.jpg
DSC03924h.jpg
DSC03923h.jpg
DSC03910h.jpg
DSC03907h.jpg
DSC03898h.jpg
DSC03891h.jpg
DSC03885h.jpg
DSC03877h.jpg
DSC03872h.jpg
DSC03871h.jpg
DSC03870h.jpg
DSC03867h.jpg
DSC03855h.jpg
DSC03846h.jpg
DSC03819h.jpg
DSC03817h.jpg
DSC03807h.jpg