Fooldal Naturista dokumentumfilm
English    


bemutat program hirek tag levlista link archivum gond zum

2024


A La Nature


A 2023/24-es évben készül egy dokumentumfilm, a hazai naturizmusról. Borsos Miklós és Nyíri Kovács István rendezésében. Az A La Nature bemutatkozó anyaga itt olvasható.Bankszámlaszám a támogatáshoz
Nemcsak szereplőként, de támogatóként is segíthetsz a naturista dokumentumfilm elkészítésében a Naturisták Magyarországi Szövetsége (NAMASZ) bankszámlaszámára adományod befizetésével!
ERSTE Bank 11600006-00000000-22352185

Angolul:
A La Nature introductory material
Bank account number for the subsidy


A rendezők eddigi filmjeinek, korábbi munkáinak ismertetőit, beharangozóit az alábbi videókban nézhetitek meg:

Boszorkányház (mozifilm, r: Nyíri Kovács István)

A nagy dobás (rövidfilm, r: Borsos Miklós)

Kellemes apokalipszist! (rövidfilm, író: Nyíri Kovács István)

Rendezői bemutatkozó anyag (Borsos Miklós) :

Rövid, de kemény életem (játékfilm, r: Nyíri Kovács István)

Súlytólég (rövidfilm, r: Borsos Miklós)

Alább olvashatjátok a készülő magyar naturista dokumentumfilm stábjának 2024. április 29-én közzétett felhívását

Az A LA NATURE egy dokumentumfilm a naturizmusról, amely bizonyára számos díjat fog nyerni különböző filmfesztiválokon, de jelmeztervezőit már biztosan nem! MOST MEGNÉZHETED 3 PERCES BEMUTATKOZÓ VIDEÓNKAT! (részletek lent)

Több mint 30 napnyi, 12-14 órás forgatás Ballószögön, Balatonberényben, Délegyházán, Sziksósfürdőn, Budapesten, Győrben és Szentesen. 35 órányi felvett nyersanyag. Rengeteg megszólaló, akiknek ezúttal is köszönik a rendezők (Nyíri Kovács István, Borsos Miklós, akik a NaVKE tagjai), hogy arcukat (és testüket) adták a filmhez. Segítségükkel úgy tűnik sikerült megvalósítani, hogy férfiakat és nőket, egyenlő arányban szólaltathassunk meg minden korosztályból. Jó néhány magánszemély, hazai és nemzetközi naturista szervezet és a hazai kempingek vezetői is kitettek magukért, minden segítségüket nagyon köszönjük. (A stáb tagjai jelképes napi díjjal beérik a forgatásokon, és a két rendező pedig továbbra sem vesz fel gázsit, ez is hatalmas segítség)

Akárhogy igyekeztünk azonban jól beosztani a büdzsét, az utómunka (vágás, fényelés, hangkeverés és zenei jogdíjak több, mint 4 milliós költsége) még mindig hiányzik.

Kérünk benneteket, hogy aki egyetért célkitűzésünkkel, hogy a naturizmust szélesebb körben is bemutathassuk, és az ezzel kapcsolatos téves elképzeléseket, előítéleteket eloszlassuk, az támogassa a filmet! Ha sokan támogatjátok, akár egy strandbelépő vagy egy mozijegy ára is segíthet elérni, hogy egy igényes, szórakoztató alkotást tegyünk le az asztalra, ami aztán hosszú évekig bepillantást engedhet a közösség életébe azoknak, akik csak homályos feltevésekkel rendelkeznek a naturizmus kapcsán.

Támogatásotokat a NAMASZ 11600006-00000000-22352185 számú számlájára utalhatjátok. A közleménybe írjátok be: MOZI

Amennyiben látni szeretnéd az A LA NATURE 3 perces bemutatkozó videóját, kérd azt e-mailben a naturistafilm@gmail.com címre írva!

nezz bele.jpg
2023_06_17_natura.00_44_38_12.still018film.jpg
2023_06_17_natura.00_43_28_23.still019film.jpg