FooldalTagság
English    


bemutat program hirek tag levlista link archivum gond zum

Hogyan lehetsz tag?

Javasoljuk, gyere el egy legközelebbi programunkra és ismerjük meg egymást!

Rendezvényeink látogatásának nem feltétele a klubtagság.

Szívesen látunk tagjaink sorában, amennyiben egyetértesz az alapszabályunkban megfogalmazottakkal és jártál már egyesületünk (több) rendezvényén. NaVKE tag nem elehet, aki még sosem volt navkés programon.
A személyes találkozó után e-mailben elküldheted akár a véleményedet is a klubunkról a navke@navke.hu emilcímre és jelentkezhetsz a tagjaink közé. Így válhatsz NaVKE taggá. Tagsági igazolványodhoz az itt letölthető adatlapot szintén kérjük emilben elküldeni. Lehetelőleg ne postai úton, az nagyon lassítja a felvételt. Néhány napon belül értesítünk, hogy felveszünk-e. A tagsági igazolványhoz a személyes ismertség mellett ezután kérünk jó minőségú arcképet is csatolni.
Tagdíjadat csekken vagy banki utalással tudod kiegyenlíteni ezek után. Nem tekinthető addig tagnak senki sem, míg csak tagdíjat utal de adatlapot, elnökségi visszajelzést nem kap, hogy tagjaink közé felvételt nyert.
Ha vkinek nincs internet elérhetősége telefonon érdeklődhet a tagsági felvételének módjáról.
Az INF tagságid kiállítása 1-2 napon belül elkészülhet, ha szükséged van gyors tagságira, de a plasztik NaVKE tagsági igazolvány elkészülése néhány hét. Sürgős esetben kérjük ezt jelezni. Tagsági igazolvány átvétele személyesen történik. Egyéb kívánságokat emilben kérjük jelezni.

Az éves tagdíj 2024. június 1-től::
7000 Ft/fő
korai befizetéssel: 6000 Ft/fő (február 28-ig befizetve)
Tagságinkat a tagdíj befizetése utána következő év március 31-ig használhatjuk.
18 év feletti diákoknak egész évre csak 2000 Ft
Féléves felnőtt tagsági díj NINCS. Megszűnt 2018-ban.
NaVKE érvényesítő matricák, INF új bélyegek átvétele Budapesten a NaVKE uszodai programjain lehetségesek. Kérjük gyere el egy tavaszi programunkra ezügyben. A tagságikat azon a programon adjuk oda, amelyikre először tudsz eljönni az adott évben. Évente 1-1x azért úgyis találkoznunk kell! A bélyegek átvételekor ne felejtsd elhozni a plasztik kártyádat és az INF igazolványodat. Enélkül nem tudjuk odaadni a bélyegeket. Ha elvesztetted, időben jelezd nekünk, hogy pótolni tudjuk (1-2 hónap a plasztik kártya elkészítésének az átfutási ideje).
Kivétel, ha igazolt betegség, külföldi hosszas tartózkodás miatt ez nem lehetséges, akkor egyéni egyeztetés útján kérésre postázzuk. Te elküldöd az igazolványokat, mi beragasztjuk és visszaküldjük részedre ajánlott küldeményként.

Bankszámlaszámunk, :ahova tagdíjadat utalhatod (Régen Takarékszövetkezet volt a neve)::
Magyar Bank Holding, MBH Bank Nyrt.
51700265-11129053-00000000
A külföldről indított utaláshoz 2 adat lesz fontos: 
IBAN szám: HU16 5170 0265 1112 9053 0000 0000
SWIFT/BIC kód: TAKBHUHB

Kit várunk tagjaink közé?
- mindenkit, aki szeretné, hogy a naturizmusról ne tévképzetek éljenek a társadalomban, és szeretne ezt kifejezni egy naturista csapathoz tartozás élményével is.
- (nagy)családosokat, mert klubunk önköltséges rendezvényei kiváló alkalmat teremtenek üdülésükre.

Az egyesületet anyagilag is segítheted, a támogatására szánt összeget az adományozók az érvényben levo törvények szerint adócsökkentő tételként számolhatják el, mint közcélú adományt.

Szeretnéd, ha minél több helyen nyílna minél több és minél többfajta alkalom a naturista életmód gyakorlására?

- Szeretnéd, ha minél több embertársunk osztozna velünk a naturizmus örömében?

- Szeretnéd, ha a munkahelyeden ugyanolyan természetességgel beszélhetnél kollégáiddal a hétvégi naturista kikapcsolódásodról, mint a kerti munkákról?

- Szeretnéd, hogy ne nézzenek emiatt csodabogárnak?

Mi ezért dolgozunk!

Ha Te is fontosnak tartod a fenti célokat, kérjük, támogasd munkánkat:

1.: Tagsági váltásával

Miért éri meg NaVKE tagnak lenni?
- mert ezzel erkölcsileg és anyagilag is támogatod a munkánkat, és hozzájárulsz a NaVKE hatékonyabb érdekérvényesítő képességéhez,
- mert ezzel a NAMASZ, a Naturisták Magyarországi Szövetsége munkáját is segíted, melynek a NaVKE alapítótagja,
- mert ezzel formálisan is a NaVKE lendületes, jó hangulatú baráti csapatához tartozhatsz,
- mert ezzel 20-30 %-os kedvezménnyel vehetsz részt programjainkon, egyaránt beleértve az uszodákat, víziparkokat, egész napos ballószögi rendezvényt, vízitúrákat, országjáró kirándulásokat
- mert ezzel 10-15 %-os kedvezménnyel mehetsz a 2006-os évtől kezdődően a 2005. nov. 18-án aláírt együttműködési megállapodás 7. pontja szerint, az aláíró szervezetek rendezvényeire és a kempingjeibe
- a délegyházi Naturista Oázis Campingbe. Itt szállás és belépődíj kedvezményt is kapsz.
- a balatonberényi Naturista kempingbe szállásdíj kedvezményt kapsz
- Sziksósfürdőre, a SZIKI naturista kempingjébe. Itt szállásdíj kedvezményt kapsz.
- mert ezzel automatikusan tagja leszel az INF-nek azaz a Nemzetközi Naturista Szövetségnek is, ami világszerte többszáz naturista kempingben, szállodában, egyéb helyen biztosít Számodra kedvezményt és/vagy részvételi jogot

Ha tehát egyetértesz az alapszabályunkban megfogalmazottakkal, szívesen látunk tagjaink sorában. Ha már voltál valamelyik rendezvényünkön, akkor e-mailben elküldheted véleményed az egyesületről, és jelentkezhetsz a tagjaink közé az innen is letölthető adatlap kitöltésével.

2.: a személyi jövedelemadód 1%-ának felajánlásával!
A NaVKE adószáma: 18241329-1-43

Adó 1 %-os nyomtatvány letöltése legegyszerűbben erről a helyről tölthető le és ki is nyomtatható:
Emlékeztetőül: ha egyéni vállalkozó vagy, akkor általában február 15-ig kell benyújtanod SZJA-bevallásodat az adóhatóságnak, és ehhez kell csatolni a rendelkező nyilatkozatot is. Ha alkalmazott vagy, és a munkahelyed elkészíti helyetted az adóbevallást, akkor a munkáltatódnak kell átadni a nyilatkozatot. Ha Önadózó vagy, az adóbevallásoddal együtt kell benyújtani a nyilatkozatot az APEH-nek, általában legkésőbb május 20-ig.

A 2007 óta a személyi Jövedelemadó 1%-ából egyesületünknek közel évi 2-300 000 Ft-ot ajánlottak fel az Adózók, amit ezúton is köszönünk!

3. Közcélú adománnyal
Egyesületünk közcélú szervezet, ezért a támogatására szánt összeget az adományozók az érvényben levő törvények szerint adócsökkento tételként számolhatják el:
- az SZJA törvény hatálya alá tartozó alany az adóját csökkentheti az adomány 30%-ával
- a társasági és osztalékadóról szóló törvény hatálya alá tartozó alany az adóalapját csökkentheti az adomány 100%-ával

Megjegyzés:

Tagjaink létszáma a NAMASZ híre és főleg az Utazási Kiállításon megjelentetett információk hatására 2007-08 fordulóján az előző évihez képest 40 %-os soha nem tapasztalat növekedést mutatott. Több éve már a 200 főt is meghaladja, melyhez pillanatnyilag 4 fős elnökségi tag tartozik (Legutóbb megválasztottak: Ildikó, Rózsa, Zoli és Zozo).

Köszönjük mindenkinek, aki úgy gondolta eddig és a későbbiekben, hogy csatlakozik, és örülünk, ha tagsági díjával segíti egyesületünk munkáját!

cica_minta00c.jpg
cica_minta00b.jpg